Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Szogunka pisze:.A kto pamięta, że z Taylor mieli się związać po kolei Eric, Thorne i Ridge oczywiście?
Ech, zawodna ludzka pamięć ::jezyk::
No więc właśnie... a teraz trójca (Stefa Eric Ridge) tkwi w oburzeniu :lol: a sami (Eric Ridge i Thorne) aż nóżkami przebierali by wymietosić trochę Taylor czy Brooke. Hipokryci... aleeee nieeee to zawsze kobieta niszczy i rozbija rodziny...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Do Matki Teresy to jej jeszcze dużo brakuje. Ale nie uważam za wadę faktu że Taylor nie dąży po trupach do celu. To że dała się zmanipulować przez Eryk'a i Ridge'a można powiedzieć że była to jakaś forma zemsty na Brooke.
Uważam że nie powinniśmy porównywać Brooke i Taylor bo to dwie różne postacie o dwóch skrajnych charakterach.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

CJ kolejny raz zachowuje się beznadziejnie. Uważam, że Rick mimo, że za dużo myśli to ma rację. Amber powinna spakować się i przeprowadzić. Z drugiej strony to niepoważne, bo sama niedawno błagała CJ'a o to, żeby z nią został. Uważam, że ta cała sytuacja jest pokręcona, ale też uważam, że dziecko nie powinno przebywać tylko z Amber i CJ'em, bo oni już pokazali jak potrafią się opiekować dzidziuchem.
Goku

Post autor: Goku »

Tekst dnia: "Możecie dalej...Serfować" :P
Awatar użytkownika
LoLex

Patrzcie czego się dowiedzieliśmy. ::ke:: Becky żyje. Jest w małym Eryku. ::bojesie::

Czy naprawdę Clarke chce podawać się za ojca dziecka Morgan?! To dla mnie dziwna postawa. ::ysz:: ::ysz:: ::ysz::
Goku

C.J. jest beznadziejny ::kwasny::...Nienawidzę tego głupiego padalca..."Nieprawda Becky żyje!!!" to dlaczego uganiasz się za Amber??Do tego Becky chciała by to Amber i Rick wychowywali małego a dopiero jak zrozumiała że oni nie będą razem zmieniła zdanie...Amber dostaje ode mnie minusa :(...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj Rick miał racje co do tego aby Amber z małym EricIII przeprowadzili się do domku gościnnego . Tam EricIII by miał lepsze szanse na lepsze życia ,a poza tym Forresterowie by mogli kontrolować Amber ,która jak widzieliśmy jest nadal nieodpowiedzialna .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Goku pisze:Tekst dnia: "Możecie dalej...Serfować" :P
Chyba czytasz w moich myślach ::krzyw:: To samo miałam pisać ::jezyk:: .Dobra była ta sytuacja z Clarkiem ::cojest:: Amber troche mnie zawiodła,jak jej się zaświeciły oczy gdy usłyszała ,ze będzie mogła grac w tenisa :roll: :roll: :roll:
Team Hunter:)A jak!
Abec

Post autor: Abec »

Goku pisze:C.J. jest beznadziejny ::kwasny::...Nienawidzę tego głupiego padalca..."Nieprawda Becky żyje!!!" to dlaczego uganiasz się za Amber??Do tego Becky chciała by to Amber i Rick wychowywali małego a dopiero jak zrozumiała że oni nie będą razem zmieniła zdanie...Amber dostaje ode mnie minusa :(...
Coś mi się mglisto kojarzy, że Becky potwornie cierpiała gdy Amber z Rickiem wychowowali Małego, porwała go od nich a potem, już w Wenecji, odebrała go im.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Goku

Abec ale potem(kiedy dowiedziała się o chorobie) przecież sama pytała się Rick'a czy mógłby być z Amber...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Zawiodlem się na Ricku :nie: Przekonywał Amber przede wszystkim argumentami dotyczącymi jego pieniędzy
Zawiodłem się na Amber ""lekcje tenisa?"psują tą postać ,zależy jej tylko na kasie ,a kiedyś ją lubiłem
Popieram Cj-a i Taylor i to oni dziś mi się podobali jako jedyni :serce:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Amber mimo swojego tekstu o tenisie podjęła słuszną decyzję. Argumenty Rick'a były denne - chciał ją kupić. Na szczęście Amber udowodniła, że dla niej nie liczą się tylko pieniądze. Nie chcę, aby Amber i CJ ze sobą byli, ale Amber dobrze postąpiła.

W ogóle nie rozumiem zachowania Clarke'a ::ke:: Wciąż podwala się do Morgan, ktora jednak skutecznie go olewa. Chodzi mi jednak o to, że on wyraźnie chciałby być tatusiem dziecka Morgan. I to mnie najbardziej dziwi.
Awatar użytkownika
LoLex

Abec: widziałeś jak CJ rozmawiał teoretycznie ze Stephanie (tzn. z pizzerią myśląc, że to Cesarzowa). ;p A pisałem, że on nie będzie mieć zahamowań nawet do niej.
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Dzisiejsza sytuacja z Rickiem i Amber byla strasznie niekomfortowa.Dla malego Erica najlepsze by bylo gdyby sie przeprowadzili do domku dla gosci,ale z drugiej strony gdyby Amber się na to zgodziła to to od razu wszyscy zarzuciliby jej to,że poleciała na kasę.Może stara miłość między Rickiem,a nią znowu by odżyła?Moim zdaniem nie zrobiła dobrze,bo to Rick i ona powinni wychowywać to dziecko tak jak niegdyś.Jednakże dzisiaj pokazała nam,że tak naprawdę nie pieniądze się tylko liczą,a Rick jak zwykle tylko tymi argumentami ją przekonywał...myślał chyba,że ciągle ma do czyneinia z tą samą naiwną dziewczyną sprzed 2 lat.Brawo dla Amber,że jednak uszanowała zdanie Becky i CJ'a.Aczkolwiek ja zrobiłabym inaczej na jej miejscu ::jezyk::

[ Dodano: 2006-12-21, 17:22 ]
Z tej sytuacji nie ma dobrego rozwiązania,bo jakby nie było to będzie niedostatecznie dobrze.A tak btw CJ i Amber strasznie mi do siebie nie pasują,ale ten romans wisi w powietrzu i chyba niedługo wybuchnie :D
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Abec

Post autor: Abec »

LoLex pisze:Abec: widziałeś jak CJ rozmawiał teoretycznie ze Stephanie (tzn. z pizzerią myśląc, że to Cesarzowa). ;p A pisałem, że on nie będzie mieć zahamowań nawet do niej.
Czułem w kościach, że o tym wspomnisz :P Jednak poczekajmy na ich spotkanie, a zwłaszcza na rozmowę na temat Brooke.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany