Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

anna pisze:Kitty masz rację.Poprełniła błedy to jest niepodważalne, ale okazała skruche za nie i zaluje.
Stara sie zmienić... wyjdzie jej to czy nie nie wiem, ale sie stara.
A to najważniejsze ;)
Tak, tak, Amber bardzo się stara. A szczególnie być w centrum zainteresowania - sprytnie wykorzystała możliwość pogodzenia się ze Stephanie dzięki chorobie Becky i współczuciu Stephanie.
Stara się również nie kłamać i nie intrygować ::kwasny::
I co ? Znowu kłamie, podszyła się u lekarza pod Becky, kręciła, sama decydowała i tworzyła dalsze intrygi związane z chorobą Becky.
Gdyby nie udawała Becky u lekarza , to Becky już dawno byłaby poddana leczeniu i może by z tego wyszła.
A tak starzy i młodzi w tym serialu jednakowo są niemoralni i nieetyczni decydując za Becky czy ma się leczyć, czy nie. To jest horror! To jest nawet karalne ukrywać przed kimś stan jego zdrowia i nie pozwolić się leczyć.
Jak można w sprawach życia i śmierci decydować za kogoś i oceniać co jest szczęśliwsze, a co nie. Co jest większym cierpieniem, a co mniejszym.
Każdy ma prawo decydować o tym jak się przygotować do śmierci, a nie stwarzać mu jakieś ułudy żeby umierając miał jeszcze więcej czego żałować :evil: :twisted:
Ostatnio zmieniony 2006-11-14, 20:28 przez Boldfanka, łącznie zmieniany 1 raz.
Marisa

Post autor: Marisa »

Aha, jasne akurat wykorzystałała chorobę Becky, by się pogodzić ze Stephanie :lol: ::loll:: :lol: Nawet podtruwała ją, żeby Stephanie przepisała na nią majątek 8)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

No i znów mamy problemy z naszą boską Ambrossią :serce:

Jedno jest pewne - rzeczywiście postapiła nieodpowiedzialnie. W każdym bądź razie to całe wydarzenie z narkotykami tylko zbliżyło ją i CJ'a. Ja wiem mimo wszystko, że Amber jest w głębi serca bardzo dobrym człowiekiem. Owszem, popełnia błędy, ale któż z nas tego nie robi ?
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Jak zwykle Amber najpierw robi potem myśli. Przez co znowu wpakowała się w kłopoty.
To prawda że dzisiejsze wydarzenia zbliżyły Amber i CJ'a do siebie. Bardzo tego żałuję iż Amber znowu straciła w oczach Rick'a. :( Szkoda bo mogli by się znowu zejść i być razem. :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Moim zdaniem Amber była , jest i będzie jednym wielkim problemem .
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Wszyscy uczymy się na błędach. Amber też. Wierzę że teraz stanie się bardziej odpowiedzialną osobą dbająca o bezpieczeństwo Erica i jeszcze bardziej go kochającą. Pewnie teraz antyfani Amber zaczną ją wyzywać ale chyba zapominają że ich wspaniała Brooke też popełnia wiele błędów.
Hunter

Post autor: Hunter »

Amber ma tendencje do demnecji i jest czasami mało rozgarnięta, może musi dostać psztyczka w nos żeby oprzytomnieć i tyle...

Teraz przez wiele odcinków z pewnościa będzie bardzo grzeczna :zeby:
Amber Forrester

Post autor: Amber Forrester »

Amber była fajniejsza kiedy była niegrzeczną dziewczynką!
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

Amber jak kazdy bohater MNS,przeszła dużą metamorfozę i teraz widzie ustabilizowane aczkolwiek nie takie szczęśliwe życie.Moim zdaniem Ci,którzy jej od początku nie lubili teraz też jej nie polubią i czepiają się każdej sytuacji,a zapominają,że każda postać w tym serialu coś namieszała i zrobiła coś niewłasciwa.Amber chociaż umie się do tego przyznać,a potem zmienić na lepsze.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Gwiazdo69, ostatnio nie trawię Amber, bo jestem zmęczona jej bezmyślnym zachowaniem. Szczytem była dla mnie impreza, gdzie mały Eric spał obok. Czuję do niej wiele sypatii, podobnie jak Ty myślę, że przeszła wielką przemianę, ale przeszkadza mi obecnie jej bezmyślność, nieodpowiedzialność.
I chyba nie powinnam tego pisać, ale tak już po prostu jest, że nie każdy ją będzie lubił. Tak jak nie każdy lubi Brooke lub Kim. I niech Cię to tak nie dziwi :)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Mnie też Amber wnerwia od samego początku. Nigdy jej nie lubiłam i nie zmienię zdania. Dziwi mnie też, że dwóch takich przystojnych mężczyzn (C.J. i Rick) tak walczyło o taką brzydką dziewczynę. Wiem, że się zmieniła - to dobrze, bo zaczęłam ją mniej nie lubić, ale "coś" w niej zawsze zostanie z byłej Amber.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Kaska pisze:Mnie też Amber wnerwia od samego początku. Nigdy jej nie lubiłam i nie zmienię zdania. Dziwi mnie też, że dwóch takich przystojnych mężczyzn (C.J. i Rick) tak walczyło o taką brzydką dziewczynę. Wiem, że się zmieniła - to dobrze, bo zaczęłam ją mniej nie lubić, ale "coś" w niej zawsze zostanie z byłej Amber.
Wygląd to nie wszystko, a poza tym to nie uważam Amber za brzydką kobietę, wręcz przeciwnie jest bardzo ładna ::ok::
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

paulincia pisze:Wygląd to nie wszystko, a poza tym to nie uważam Amber za brzydką kobietę, wręcz przeciwnie jest bardzo ładna ::ok::
Zgadzam się ;) Amber jest ładna..owszem w niektórych pozach wygląda brzydko ale ogólnie to ładna dziewczyna
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Kiedyś nie znosiłam Amber ::jezyk:: Ale to było jeszcze za czasów kiedy była żoną Ricka i ukrywała przed nim prawdziwą tożsamość małego Eryka, a Rick był zakochany w Kim :serce:
Po tym jak Amber wyznała Rickowi prawdę, całkowicie zmieniłam o niej zdanie, bo postać przeszła niesamowitą metamorfozę ::jezyk:: ::ok:: Choć nadal nie widzę Amber w parze z Rickiem, to jednak lubię tę postać :wink:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

paulincia pisze:Wygląd to nie wszystko, a poza tym to nie uważam Amber za brzydką kobietę, wręcz przeciwnie jest bardzo ładna ::ok::
Amber to chyba najbrzydsza osoba jaką widziałam w "Modzie na sukces". Jak się uśmiecha to brzydko wygląda, bo ma odstające zęby :mrgreen: i w ogóle jest taka blada. I okropnie wygląda bez szminki, jak to było pokazane w ostatnich odcinkach.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
ODPOWIEDZ