Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie... ::loll:: ::loll:: ::loll::

Wybaczcie, fani Amber. :P
Goku

Post autor: Goku »

Wścibska Stephanie znów knuje...I jeszcze próbuje się włamać... ::kwasny::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Martin - fan Bree pisze:Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie... ::loll:: ::loll:: ::loll::

Wybaczcie, fani Amber. :P
Nie wiem jak inni, ale ja nie wybaczam ;]

Biedna, bezradna, zagubiona pani psycholog przyszła na skargę do wielkiej matki cesarzowej! Haha, ciekawe czy znajdzie kołyskę.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Co to miało być z tym Billem? ::ke:: Wpadł jak bomba i jeszcze szybciej wyleciał ::ysz:: To ma być wizyta :roll: I jeszcze te tabletki ::cojest:: ::loll:: Nierozumiem po co Stefa poszła do Morgan.Tay coś jej powie a ona od razu leci do niej.Nie wiem czemu ale CJ coraz bardziej mnie denerwuje ::kwasny:: Przecież nie jest biedny i nie mógłby zabrać dziecko i Amber z tej nory?Mógby coś wynająć albo zamieszkali by u Sally.Ma ona spory dom przecież.
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Stefanie przeszła samą do siebie. Nie dość, że wkradła się do domu Morgan, to jeszcze grzebie jej po szufladach :evil:
Amber w drugim odcinku wyglądała cudownie :: bow ::
Taylor też dobrze się dziś prezentowała, chociaż jej strój kąpielowy był dość nietypowy ::jezyk:: O "sexi-majtkach" Ridga nie wspomnę ::cojest::

Nie wiem czy zauważyliście, ale w norze Amber chyba są duchy. Najpierw radio jest wyłączone, a potem nagle słyszymy ulubioną piosenkę Amber ::jezyk::

P.S. Stefa umie obsługiwać się komórką ::loll::
Ostatnio zmieniony 2006-12-22, 16:58 przez Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

C.J. to takie duże dziecko. :roll: 'Nie bo ja sam! Ja sam wychowam Erica'. :roll: I jak on smie całowac Amber!? :evil: A ona będzie miała kłopoty. ::bojesie::
Oh, Morgan jakże mi przykro, Steph już wie co ukrywasz. Teraz tylko czekać aż wyda się że Ridge'unio-Palantunio jest ojcem.

Ave, po pokazywali Thorne'a, Brooke ( ::loll:: ) i Kimberly.
Awatar użytkownika
arturkcf

Amber wyglądała bosko. Piękna sukienka o kolorze podkreślającym oczy i ładnie kontrastującym z kolorem włosów. Cj to frajer, jego głos i sposób mówienia <chodzi mi o oryginalny głos> jest żenujący i za każdym razem brzmi jakby biedny chłopaczyk miał się popłakać. Myślałem, że kiedy było już blisko pocałunku, gorzej być nie mogło. Niestety. Wizyta policjanta okazała się dla Amber gorsza niż potencjalny pocałunek z CJem. Sama kolacja była extra. Nawet można się rozmarzyć oglądajac takie sceny. Gdyby nie ten szkaradny CJ....
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Bill się bardzo postarzał. Szkoda, że pokazał się tylko w jednej scenie. :roll:

CJ i Amber - nudne towarzystwo, nic interesującego. :ziewam: No może poza miną Amber, gdy dostała wezwanie do sądu. Nawet Sally chciałaby, żeby CJ nie bawił się aż tak bardzo w tatusia.

Cesarzowa po raz kolejny pokazała jaki ma wredny charakter. Tym razem dała o sobie znać jako włamywaczka. Bezczelna. :nie:

Taylor dzisiaj wyglądała fatalnie. :? Trochę lepiej niż ostatnim razem na basenie, bo pozasłaniała swoje kości.
Awatar użytkownika
arturkcf

LoLex pisze:Bill się bardzo postarzał. Szkoda, że pokazał się tylko w jednej scenie. :roll:

CJ i Amber - nudne towarzystwo, nic interesującego. :ziewam: No może poza miną Amber, gdy dostała wezwanie do sądu. Nawet Sally chciałaby, żeby CJ nie bawił się aż tak bardzo w tatusia.

Cesarzowa po raz kolejny pokazała jaki ma wredny charakter. Tym razem dała o sobie znać jako włamywaczka. Bezczelna. :nie:

Taylor dzisiaj wyglądała fatalnie. :? Trochę lepiej niż ostatnim razem na basenie, bo pozasłaniała swoje kości.
Niektórzy to nic pozytywnego nie widzą kiedy z ekranu znika Brooke n_n To musi być frustrujące oglądać serial w którym wszystko jest nie-tak ;P
Ryan Lavery

Bo to jest frustrujące, Artur... :) To tak jakby oglądać "Kopciuszka" bez... Kopciuszka... ::loll::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiejsze odcinki były nudne, więc tylko kilka słów:

1) Amber wyglądała przepięknie :serce: A w obieraniu ziemniaków nie widzę nic dziwnego ::ysz:: To chyba normalne, że ziemniaki się obiera przed ich zjedzeniem ::krzyw::
2) Taylor jest śliczna, ale nie podobał mi się jej strój kąpielowy :wink: Dobrze, że oszczędzili nam widoku Ridge'a w ciasnych kąpielówkach ::jezyk::
3) Stefcia jako szpieg rlz 8)
Awatar użytkownika
arturkcf

Martin - fan Bree pisze:Bo to jest frustrujące, Artur... :) To tak jakby oglądać "Kopciuszka" bez... Kopciuszka... ::loll::
Na szczęście serial nie nazywa się "Moda na Brooke"... uf.. to by wszystko zmieniło ;]
Ryan Lavery

arturkcf pisze:
Martin - fan Bree pisze:Bo to jest frustrujące, Artur... :) To tak jakby oglądać "Kopciuszka" bez... Kopciuszka... ::loll::
Na szczęście serial nie nazywa się "Moda na Brooke"... uf.. to by wszystko zmieniło ;]
W Stanach mówią, że to już jest "The Brooke Logan Show".. Ja tam nie mam nic przeciwko ::loll:: Zauważyliście jak króciutko pojawił się Bill? Miło, że troszczył się o zdrowie Mamy Stefci. Dziwi mnie tylko, że gościnna Steph nawet nie spytała Billa co słychać u jego córki Karen, tylko od razu zaczęła truć o tym jak to kochała Macy jak córkę...Samolub! :P
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Martin - fan Bree pisze:Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie... ::loll:: ::loll:: ::loll::
Dobre ::loll::
Ostatnio coraz mniej lubię Amber...denerwuje mnie dokładnie tak samo jak CJ ::kwasny::
Stefa ma u mnie plusa bo nawet u Morgan czuje się jak u siebie w domu ::loll:: Co za rodzinna kobieta :lol:
Przebojem w dzisiejszych odcinkach był pan doktor.Miał strasznie drętwe teksty.A najlepszy z nich to zdecydowanie był ten : "To synek...albo córka...." (czy jakoś tak :wink:) no a co ma być pies :?: ::plask wczolo:
No i nie było dziś Brooke :cry: Jak jej nie ma to przeważnie wieje nudą...
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
arturkcf

Klaudusia pisze:
Przebojem w dzisiejszych odcinkach był pan doktor.Miał strasznie drętwe teksty.A najlepszy z nich to zdecydowanie był ten : "To synek...albo córka...." (czy jakoś tak :wink:) no a co ma być pies :?:
Morgan wpatrzona w niego jak moher w obrazek Najświętszej Niepokalanej Panienki z maślanymi oczami powtarzająca "dziękuje, dziękuje!" też była dobra
Zablokowany