Wybaczcie, fani Amber.
Bieżące odcinki cz. 1
-
Ryan Lavery
Nie wiem jak inni, ale ja nie wybaczam ;]Martin - fan Bree pisze:Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie...![]()
![]()
![]()
Wybaczcie, fani Amber.
Biedna, bezradna, zagubiona pani psycholog przyszła na skargę do wielkiej matki cesarzowej! Haha, ciekawe czy znajdzie kołyskę.
Co to miało być z tym Billem?
Wpadł jak bomba i jeszcze szybciej wyleciał
To ma być wizyta
I jeszcze te tabletki
Nierozumiem po co Stefa poszła do Morgan.Tay coś jej powie a ona od razu leci do niej.Nie wiem czemu ale CJ coraz bardziej mnie denerwuje
Przecież nie jest biedny i nie mógłby zabrać dziecko i Amber z tej nory?Mógby coś wynająć albo zamieszkali by u Sally.Ma ona spory dom przecież.
Team Hunter:)A jak!
Stefanie przeszła samą do siebie. Nie dość, że wkradła się do domu Morgan, to jeszcze grzebie jej po szufladach
Amber w drugim odcinku wyglądała cudownie
Taylor też dobrze się dziś prezentowała, chociaż jej strój kąpielowy był dość nietypowy
O "sexi-majtkach" Ridga nie wspomnę 
Nie wiem czy zauważyliście, ale w norze Amber chyba są duchy. Najpierw radio jest wyłączone, a potem nagle słyszymy ulubioną piosenkę Amber
P.S. Stefa umie obsługiwać się komórką
Amber w drugim odcinku wyglądała cudownie
Taylor też dobrze się dziś prezentowała, chociaż jej strój kąpielowy był dość nietypowy
Nie wiem czy zauważyliście, ale w norze Amber chyba są duchy. Najpierw radio jest wyłączone, a potem nagle słyszymy ulubioną piosenkę Amber
P.S. Stefa umie obsługiwać się komórką
Ostatnio zmieniony 2006-12-22, 16:58 przez Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
C.J. to takie duże dziecko.
'Nie bo ja sam! Ja sam wychowam Erica'.
I jak on smie całowac Amber!?
A ona będzie miała kłopoty.
Oh, Morgan jakże mi przykro, Steph już wie co ukrywasz. Teraz tylko czekać aż wyda się że Ridge'unio-Palantunio jest ojcem.
Ave, po pokazywali Thorne'a, Brooke (
) i Kimberly.
Oh, Morgan jakże mi przykro, Steph już wie co ukrywasz. Teraz tylko czekać aż wyda się że Ridge'unio-Palantunio jest ojcem.
Ave, po pokazywali Thorne'a, Brooke (
Amber wyglądała bosko. Piękna sukienka o kolorze podkreślającym oczy i ładnie kontrastującym z kolorem włosów. Cj to frajer, jego głos i sposób mówienia <chodzi mi o oryginalny głos> jest żenujący i za każdym razem brzmi jakby biedny chłopaczyk miał się popłakać. Myślałem, że kiedy było już blisko pocałunku, gorzej być nie mogło. Niestety. Wizyta policjanta okazała się dla Amber gorsza niż potencjalny pocałunek z CJem. Sama kolacja była extra. Nawet można się rozmarzyć oglądajac takie sceny. Gdyby nie ten szkaradny CJ....
Bill się bardzo postarzał. Szkoda, że pokazał się tylko w jednej scenie.
CJ i Amber - nudne towarzystwo, nic interesującego.
No może poza miną Amber, gdy dostała wezwanie do sądu. Nawet Sally chciałaby, żeby CJ nie bawił się aż tak bardzo w tatusia.
Cesarzowa po raz kolejny pokazała jaki ma wredny charakter. Tym razem dała o sobie znać jako włamywaczka. Bezczelna.
Taylor dzisiaj wyglądała fatalnie.
Trochę lepiej niż ostatnim razem na basenie, bo pozasłaniała swoje kości.
CJ i Amber - nudne towarzystwo, nic interesującego.
Cesarzowa po raz kolejny pokazała jaki ma wredny charakter. Tym razem dała o sobie znać jako włamywaczka. Bezczelna.
Taylor dzisiaj wyglądała fatalnie.
Niektórzy to nic pozytywnego nie widzą kiedy z ekranu znika Brooke n_n To musi być frustrujące oglądać serial w którym wszystko jest nie-tak ;PLoLex pisze:Bill się bardzo postarzał. Szkoda, że pokazał się tylko w jednej scenie.![]()
CJ i Amber - nudne towarzystwo, nic interesującego.No może poza miną Amber, gdy dostała wezwanie do sądu. Nawet Sally chciałaby, żeby CJ nie bawił się aż tak bardzo w tatusia.
Cesarzowa po raz kolejny pokazała jaki ma wredny charakter. Tym razem dała o sobie znać jako włamywaczka. Bezczelna.![]()
Taylor dzisiaj wyglądała fatalnie.Trochę lepiej niż ostatnim razem na basenie, bo pozasłaniała swoje kości.
Dzisiejsze odcinki były nudne, więc tylko kilka słów:
1) Amber wyglądała przepięknie
A w obieraniu ziemniaków nie widzę nic dziwnego
To chyba normalne, że ziemniaki się obiera przed ich zjedzeniem
2) Taylor jest śliczna, ale nie podobał mi się jej strój kąpielowy
Dobrze, że oszczędzili nam widoku Ridge'a w ciasnych kąpielówkach
3) Stefcia jako szpieg rlz
1) Amber wyglądała przepięknie
2) Taylor jest śliczna, ale nie podobał mi się jej strój kąpielowy
3) Stefcia jako szpieg rlz
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Ryan Lavery
W Stanach mówią, że to już jest "The Brooke Logan Show".. Ja tam nie mam nic przeciwkoarturkcf pisze:Na szczęście serial nie nazywa się "Moda na Brooke"... uf.. to by wszystko zmieniło ;]Martin - fan Bree pisze:Bo to jest frustrujące, Artur...To tak jakby oglądać "Kopciuszka" bez... Kopciuszka...
DobreMartin - fan Bree pisze:Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie...![]()
![]()
![]()
Ostatnio coraz mniej lubię Amber...denerwuje mnie dokładnie tak samo jak CJ
Stefa ma u mnie plusa bo nawet u Morgan czuje się jak u siebie w domu
Przebojem w dzisiejszych odcinkach był pan doktor.Miał strasznie drętwe teksty.A najlepszy z nich to zdecydowanie był ten : "To synek...albo córka...." (czy jakoś tak
No i nie było dziś Brooke
Morgan wpatrzona w niego jak moher w obrazek Najświętszej Niepokalanej Panienki z maślanymi oczami powtarzająca "dziękuje, dziękuje!" też była dobraKlaudusia pisze:Przebojem w dzisiejszych odcinkach był pan doktor.Miał strasznie drętwe teksty.A najlepszy z nich to zdecydowanie był ten : "To synek...albo córka...." (czy jakoś takMartin - fan Bree pisze:Amber obierająca pyry - jak to wspaniale, że ta dziewoja odnalazła swoje wreszcie swoje powołanie...![]()
![]()
![]()
) no a co ma być pies
![]()