Bieżące odcinki cz. 1
Był dzisiaj Bill?! Chyba musiałam wyjść wtedy do kuchni po obiad
Ciekawa jestem jak wyglądał... Strój Taylor był koszmarny, na litość boską przecież jest żoną sławnego projektanta! Niech w końcu się weźmie za swoją garderobę
Stefa wchodzi sobie do domu Morgan gdy tylko chce... Przesada, jakby Brooke zrobiła coś takiego to już by się tu posypały gromy 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Pewnie takwiwi pisze:Był dzisiaj Bill?! Chyba musiałam wyjść wtedy do kuchni po obiadCiekawa jestem jak wyglądał... Strój Taylor był koszmarny, na litość boską przecież jest żoną sławnego projektanta! Niech w końcu się weźmie za swoją garderobę
Stefa wchodzi sobie do domu Morgan gdy tylko chce... Przesada, jakby Brooke zrobiła coś takiego to już by się tu posypały gromy
-
SallyFan
Ależ wiwi ty chyba żartujesz!
Przecież Cesarzowa Stephanie Douglas Forrester ma wejściówki do domów całego świata, gdzie witają ją (choć nie zawsze) z otwartymi ramionami
Steph wchodzi, grzebie i grzebie, po czym wychodzi. "Prześlizguje się".
Nie oglądałem dziś odcinków, ale z racji że nie widziałem jeszcze nigdy Billa postaram się wstać na powtórke

Przecież Cesarzowa Stephanie Douglas Forrester ma wejściówki do domów całego świata, gdzie witają ją (choć nie zawsze) z otwartymi ramionami
Nie oglądałem dziś odcinków, ale z racji że nie widziałem jeszcze nigdy Billa postaram się wstać na powtórke
Dzisiejszy epizod z Billem był "ni z gruszki ni z pietruszki"
. Przyszedł nagle, pobył chwilkę, a to że zaproponował Stephanie tabletki uspokajające było najlepsze
.
Zachowania Morgan nie będę komentować, gdyż mam jej coraz bardziej dość
.
P. S.
[scroll] [shadow=cyan]To mój 300 post
[/shadow][/scroll]
Zachowania Morgan nie będę komentować, gdyż mam jej coraz bardziej dość
P. S.
[scroll] [shadow=cyan]To mój 300 post
-
Dawidek
- Administrator
Zachowanie Stephanie pozostawiem bez komentarza. Nawet zachowała klucz!!!! A po za tym Stephanie w tej klinice zbyt łatwo się dowiedziała o ciąży Morgan. Ta w recepcji tak łatwo uwierzyła, że Stephanie to ciotka Morgan. Kolejna wpadka scenarzystów. Morgan będzie miała minę, jak się dowie, że Stephanie zna jej tajemnicę.
Taylor miała ciekawe wdzianko.
Ridge'a chciałbym zobaczyć w tych kąpielówkach.
Pojawienie się Billa mnie mocno zaskoczyło. Przypominam, że to druga niespodzianka w tym tygodniu. Wcześniej był Connor, co też było niespodzianką.
Amber jakoś próbuje udobruchać CJ'a kolacją, przecież wcześniej była bardzo niezdecydowana co do jego żądań. Wejście policjanta było mocne. Zobaczymy, jak Amber się z tego wykaraska.
Taylor miała ciekawe wdzianko.
Pojawienie się Billa mnie mocno zaskoczyło. Przypominam, że to druga niespodzianka w tym tygodniu. Wcześniej był Connor, co też było niespodzianką.
Amber jakoś próbuje udobruchać CJ'a kolacją, przecież wcześniej była bardzo niezdecydowana co do jego żądań. Wejście policjanta było mocne. Zobaczymy, jak Amber się z tego wykaraska.
Masz racje Dawidek zachowanie Stephani jest podłe i wstrętne, nawet klucz ma .
Fajnie ,że Billa pokazali , napewno na plan zdjęciowy wpadł i przy okazji wystąpił w jednej scenie .
Dawidek czemu nie mogę Tobie wysłać PW ?
Fajnie ,że Billa pokazali , napewno na plan zdjęciowy wpadł i przy okazji wystąpił w jednej scenie .
Dawidek czemu nie mogę Tobie wysłać PW ?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Robi, tego to nie wiem dlaczego PW nie można mi wysłać. Jeszcze nie zetknąłem się w ogóle z prywatnymi wiadomościami. Sprawdzę w profilu, czy coś jest nie tak. Dam Ci znać, być może sam Ci wyślę, nauczę się tego. Dzięki za poparcie.
Robi, możesz wysyłać, miałem wyłączoną opcję związaną z przyjęciem nowych PW. Jestem zdziwiony, że mi to umknęło. Teraz wszystko powinno być ok.
Robi, możesz wysyłać, miałem wyłączoną opcję związaną z przyjęciem nowych PW. Jestem zdziwiony, że mi to umknęło. Teraz wszystko powinno być ok.
-
Hunter
Bo to zdaje się dom Taylor, a do niej klucz raczej miała prawo mieć...Robi pisze:Stephani ...., nawet klucz ma .
Mnie też zakoczyła akcja z CJ'em, byłam pewna, że Amber jednak skorzysta z zaprosznia Ricka i będzie chciała odzyskac dawna miłość, a tu taka akcja do CJ'agwiazda69 pisze: Miła kolacja,ładnie ubrana Amber,nastrój i...no własnie CJ Ja nie wiem,ale oni mi do siebie zdecydowanie nie pasują chociaż kibicuję Amber i chcę,żeby była wreszcie szczęśliwa.Ale pomimo tego wierzę,że oni z Rick'iem znów będą razem
A swoją drogą ostatnio stał się koszmarny... wiem, że ma tarumę po śmierci Becky i Macy, ale bez przesady, jest sztywny jak kołek...
I fakt Amber i CJ nie pasuja do siebie wcale
Mnie jakoś nudno z powodu braku Brook nie było, jakoś mogłam odetchnąć od jej wiecznie zauzawionych oczu
PS. A ta "pyra" Amber widzieliście jaka była, może to jakaś amerykańska zmutowana pyra gigantka
I jak sobie dzielnie radziła z jej obieraniem, widać, że dziewcze raczej sie tym na codzień nie zajumje
No to Tay w tym tygodniu wyrgała mini konkurs "najczęściej roznegliżowana"... jak ona się dziś wiła na widok Ridga, niczym kotka w rui... myślałem że za moment wyskoczy z tego kostiumiku
Stefa myszkująca w cudzych rzeczach - okropne... Smoczyca powinna za to ostro po tyłku dostać. Okropny babiszon...
Amber dziś całkiem apetycznie wyglądała.
Stefa myszkująca w cudzych rzeczach - okropne... Smoczyca powinna za to ostro po tyłku dostać. Okropny babiszon...
Amber dziś całkiem apetycznie wyglądała.