Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Annie była postacią której kochałem nienawidzieć. :P (O Morgan się wolę nie wypowiadać... :roll: ). Moją ulubioną postacią była Olivia. Bardzo lubiłem wątek jej i Cole'a. :twisted: Bardzo kibicowałem też Antoniu i Gabi. :P
Z najfajniejszych wątków wymieniłbym: terror island, trzęsienie ziemi, tsunami, klejnoty i morderstwo Francesci. :)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:A jakie są wasze ulubione sceny i postacie??
Mnie najbardziej ciekawiły sceny z Virginią. Moją ulubioną była jedna scenka z Terror Island, kiedy Virginia podglądała Michael'a i Vanessę na wyspie, podparta do drzewa. Po chwili zauważyła na tym drzewie ogromnego pająka i bez obaw umieściła go na swoim ręku.. Podbiegła do zakochanej pary udając przerażoną żeby tylko zniszczyć im wspólne chwile.. :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Primok pisze:Świetne sceny z Annie - super to wysypanie prochów do ubikacji ::krzyw:: . Sarah Buxton wypada jeszcze lepiej niż w MnS :wink: .
A Adrienne Frantz grała od pierwszego odcinka?
Ależ żałuje, że tego nie oglądałem ::ysz:: .
Tak Adrienne grała od pierwszego odcinka,ale potem zastąpiono ja na krótko inną aktorką i postać wyjechała.
Moje ulubione postacie to: Olivia, Meg (ale bywała denerwująca na początku), Annie, Antonio, Beth, AJ, Tim i zawsze ciekawie były popatrzeć na intrygi Virginii :twisted:
Najlepsze scenki to oczywiście 2 te najporządniejsze trzęsienia ziemi, tsunami, muzyczne i fantazje lub sny Annie, bójka Meg i Annie, wybuch bomby z Gaby i Antonio, bójka Marii i Tess, starcia Olivii i Annie, upadek Marii ze schodów, spadanie Meg z molo...właściwie wszystkie sceny akcji ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Ja z wielką chęcią obejrzałbym trzęsienie ziemii, ponieważ pamiętam je jak przez mgłę a porównałbym je z tym z "Passions". ::jezyk:: ::chytry:: ::chytry::
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Czy jest jakaś strona, z której mozna by ściągnąć wszystkie odcinki Sunset beach? Bo ja znalazłem tylko np.: na bitenova.org ale tam to jest większość już 0 seedów a poza tym nie ma wszystkich tylko chyba do 181, a przecież cały serial ma 752! :cry: :( Czy jest więc ktoś, kto zna jakieś linki, strony, skąd można te epizody dostac? Pozdrawiam i z gory dzięki.
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

kuba-fan-sheili pisze:Czy jest jakaś strona, z której mozna by ściągnąć wszystkie odcinki Sunset beach? Bo ja znalazłem tylko np.: na bitenova.org ale tam to jest większość już 0 seedów a poza tym nie ma wszystkich tylko chyba do 181, a przecież cały serial ma 752! :cry: :( Czy jest więc ktoś, kto zna jakieś linki, strony, skąd można te epizody dostac? Pozdrawiam i z gory dzięki.
Zapomnij! Bez kasy nic nie zdziałasz!
Ryan Lavery

Sydney Penny (Meg Cummings #2) jest w ciąży

Supercute soap star Sydney Penny is pregnant. Penny and artist Robert Powers, her husband of 11 years, are expecting their baby's arrival in early June 2007. This is the couple's first child.

Natomiast, w USA miała już miejsce premiera filmu "Dead and Deader" z Susan Ward (Meg #1). Wkrótce ma się też odbyć kolejna premiera filmu z Susan - "Toxic".
Awatar użytkownika
gwiazda69

Post autor: gwiazda69 »

postać Annie po prostu uwielbiałam.Te jej intrygi,marzenia senne i wyobraźnia :D wspaniała postać...niestety w MNS gra jakoś sztucznie i bez wyrazu,może to wina postaci,która jest nuda i monotonna?W SB najlepszą parą był Cole&Caitilin,oni do siebie mega pasowali :serce: Na dodatek najładniejsi aktorzy-mówię o Caitilin 2 i Cole,którego grał Eddie Cibrian.
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Ryan Lavery

Mnie podobała się bardzo Gaby. Niesamowicie śliczna aktorka...

[ Dodano: 2007-01-21, 00:21 ]
Promo:

http://youtube.com/watch?v=RhJcQ2efYcI
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzięki za linka Martin. W related search też jest świetna scenka, której wcześniej nie widziałem: http://youtube.com/watch?v=tRKnSyzxqwM& ... ed&search=

Ach ta Annie! ::jezyk::
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Ryan Lavery

Dwa superowe filmiki z drugiej połowy 1999 czyli tuż przed zakończeniem.

1) Derek włamuje się do domu Meg, żeby wykraść zwłoki Tima. Dla fanów Daxa Griffina, Sydney Penny i niezrównanego Clive'a Robertsona (moim zdaniem jedynego faceta z jajami we wszystkich mydlanych operach).

http://youtube.com/watch?v=sggQO84UEhY

2) Derek zabija Tima w domu Meg..

http://youtube.com/watch?v=R3VNlknI38A& ... ed&search=
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ojej to dla mnie najgorsza scena z całego serialu ::kwasny::
Clive'a za bardzo nie lubie, ale jako Ben był fajny -całkowite przeciwieństwo Dereka, ładny masz avatarek -ale z Sarah Buxton (Annie) był ładniejszy ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Luk@sz

Post autor: Luk@sz »

Szkoda ze TVN Siedem nie zamierza wyemitowac powtorki serialu :(
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Już od dawna mam chrapkę na ten serial..chciałbym go całego obejrzeć, od początku do końca, nawet w oryginalnym języku angielskim. Niestety, na stronach (patrzyłem chyba z 20 stron!) były tylko do 180, góra 190 i to jeszcze z wielkimi brakami albo w ogóle nie szły, bo było 0 wysyłąjących!!! Teraz jestem na etapie ściągania 1-5, a potem zacznę wszystkie do 120-130 itd. Jak już wspomniałem...nagle lista urywa się i co mam zrobić?! :cry: :cry: :( Tak bardzo chciałbym obejrzeć wszystkie (całe 752 odcinki), z pewnością Wy też. To był fascynujący serial...może nawet lepszy niż pozostałe soap-operki... Dlatego wychylam się z prośbą i pytaniem: Czy ktoś ma wszystkie, lub chociaż większość odcinków SB, i czy może napisać?? Bo jeśli tak to przecież może "podzielić się szczęściem", albo za jakąś opłatą sprzedać, przegrać itp.?? Rzucam też propozycję poszukania, ja cały czas szukam, nawet stron gdzie może można kupić za niewielkie pieniądze?? :) Znacie jakieś takie ofery sprzedaży? Z góry dziękuję za odpowiedź i chęć pomocy. Pozdrawiam, Kuba. ::rad:: :wink:
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Awatar użytkownika
izy

Post autor: izy »

Bardzo lubiałam postać Meg
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-04-18, 21:25 ]
Obrazek
Obrazek
Meg iBen