Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Szympans tak trząsł biedną Morgan, że aż się o nią zacząłem martwić ::jezyk:: Stefa bezczelna jak zwykle, Taylor wścibska jak zwykle, Gladys świetna jak zwykle, czyli wszystko po staremu ::krzyw::

A Ambrozji fajnie zjechało ramiączko od sukienki ^^
Ostatnio zmieniony 2006-12-27, 17:06 przez Kamil, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misia pisze: Nie no Ridz jest bardzo domyślny ::plask wczolo: Stefa mówi mu ,że Morgan była na usg i widziała swoje nienarodzone dziecko a ten się pyta co to znaczy.Biedak nie wiedział,ze oznacza to,ze Morgan jest w ciąży.
Ja też na to zwróciłem uwegę. Biedny Ridge, zapomniał już wszystko z lekcji biologii. ::krzyw::
Chociaż nie przepadam za Morgan to powiem wam że cieszę się że namieszała w rodzince Forresterów. ::rad:: Teraz jej kibicuję.
Taylor jest taka niemądra. Już bardziej Steph domyśliłaby się że chodzi o Ridge'a a nie o Clarke'a.
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Morgan nie wyjedzie z LA, bo jest oportunistką i wstrętną pijawką. Przecież ona cały czas po cichu liczy, że Taylor zostawi Ridge'a jak prawda o ojcowstwie wyjdzie na jaw. Życzę Ci Morgan z całego serca, żebyś poroniła. ::krzyw:: I jak nie przestanie żyć w ciągłym stresie, to z pewnością tak właśnie będzie. Kto sieje wiatr, zbiera burzę! :evil:

Clarke - kolejna ofiara syndromu Kompleks Forresterów. Chyba każdy w firmie Spectra na to choruje. ::plask wczolo: Dzisiaj pięknie pojeździł sobie na Taylor. Ach jaki z niego gentleman.

Rozbawił mnie Thorne swoimi rozprawami na temat współzależności koloru włosów Kim i jej nastroju buehehe. Dziewczyny wy też przefarbowujecie się na czarno, gdy martwicie się o siostrę bądź gdy sypie się wasz związek? ::rad:: Super, że pojawiła się Gladys! Akurat tego dinozaura nigdy za wiele! ::jezyk::

[ Dodano: 2006-12-27, 17:08 ]
LoLex pisze:Ridge: ty podły Forresterze! Jesteś beznadziejny. Zostaw ciężarną kobietę w spokoju. W głowie mi się nie mieści jak facet może się zachowywać w ten sposób. Ridge jest okropny. ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny::
Ciekawe jak ty byś się zachował gdyby Ci laska odstawiła taki numer jak Morgan. ::krzyw:: Reakcja Ridge'a jest w pełni uzasadniona.
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Tkk_Sally pisze:szarpał Morgan jak wściekła panda ::loll::
Dokładnie ::jezyk:: Jak wściekly szympans, który nie może otworzyć banana ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

FanStefci pisze: Ciekawe jak ty byś się zachował gdyby Ci laska odstawiła taki numer jak Morgan. ::krzyw:: Reakcja Ridge'a jest w pełni uzasadniona.
Nie, to nie jest normalna reakcja. On chce nakazać Morgan usunąć tę ciąże. Straszy kobietę z problemami psychicznymi. Niech się człowiek zastanowi nad tym jakim jest bezczelnym typem i jakie ma totalnie odchylone od norm myślenie. Nic nie uzasadnia takiego postępowania...
Awatar użytkownika
FanStefci

A co może miał ją pogłaskać po czółku i powiedzieć, że wszystko będzie cacy? ::krzyw:: Ridge gra w otwarte karty. Gdyby postępował tak jak Morgan, to nic by nie nakazywał, tylko manipulacjami doprowadziłby do tego, że znalazłaby się w gabinecie lekarskim i poddała się aborcji. Przecież w ciążę zaszła podstępem. Sam stwierdzasz, że jest niezrównoważona psychicznie, więc nie nadaje się na matkę. Powinni ją zamknąć w pokoju bez klamek.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ridzunio mógł myśleć o konsekwencjach jak lazł do łóżka Morgan.W takiej sprawie i nie skonsultował się z żoną tylko wystarczył mu mejl i już wskoczył do łóżka swojej ex.Niech się teraz tłumaczy Taylor ,ale będzie draka :lol:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
FanStefci

Misia pisze:Ridzunio mógł myśleć o konsekwencjach jak lazł do łóżka Morgan.W takiej sprawie i nie skonsultował się z żoną tylko wystarczył mu mejl i już wskoczył do łóżka swojej ex.Niech się teraz tłumaczy Taylor ,ale będzie draka :lol:
Była jeszcze wiadomość głosowa z wypreparowanym głosem Taylor. Intryga Morgan była przygotowana perfekcyjnie. A to, że Ridge jako pantoflarz potulnie posłuchał "żony" to osobna kwestia.
Truskawka

Post autor: Truskawka »

Cieszę się z całej tej sytuacji Morgan, Ridge'a i jego żonki. Uważam, że Morgan postąpiła słusznie. Zdobyła to, czego chciała i zemściła się. I dobrze! A Ridge chyba oszalał myśląc, że Morgan podda się aborcji i w dodatku ma czelność o to prosić. Morgan powinna być twardsza, a Stephanie denerwuje mnie swoją wścibskością. Coś ma trochę nierówno pod sufitem! Kiedyś ją lubiłam, ale teraz zmieniłam o niej zdanie!
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

C.J., ty to masz łeb! Zamykasz policjantowi drzwi przed nosem, twierdzisz, że nie ma problemu... :: bow ::

Ridge, nie widzisz, że Morgan nie zrobiła nieczego z zemsty? Chyba miałeś nadzieje, że poroni jak ją będziesz dręczyć. ::chytry::

Clarke, od kiedy tak kochasz Macy? Nawet nie wiem za co ty się mścisz... :?

Brooke, jakiś Francus wpadł Ci w oko? Wracaj do Los Angeles! :twisted:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

A ja tam jestem po stronie Morgan ::ok:: Już nie mogę się doczekać kiedy się Taylor i Stephanie dowiedzą prawdy odziecku ::ok:: :)
Hunter

Post autor: Hunter »

Tez uważam, że jakby intencją Morgan była ciąża i dziecko i tylko tyle jej do szczęścia starczyło, to co jeszcze tutaj robi, chce namieszać i tak jak pisze
FanStefci pisze:Morgan nie wyjedzie z LA, bo jest oportunistką i wstrętną pijawką. Przecież ona cały czas po cichu liczy, że Taylor zostawi Ridge'a jak prawda o ojcowstwie wyjdzie na jaw. Życzę Ci Morgan z całego serca, żebyś poroniła. I jak nie przestanie żyć w ciągłym stresie, to z pewnością tak właśnie będzie. Kto sieje wiatr, zbiera burzę!
i robi z siebie biedną zastraszoną cierpiętnice...

Jakoś nie dochodzi do mnie myśl, że Amber i CJ będą razem... ::kwasny::

Thorn jako ekspert - stylista mnie rozwalił :lol:
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Ja też jestem po stronie Morgan. Wprawdzie jest skołowana ze zrozumiałych powodów, ale przynajmniej jedna w końcu pokazała Forresterom, że nie są tu wszechmogący.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Morgan potrzebuje przeprosin Stephanie. Szczerych przeprosin. Stefa ma taką naturę, że chce, aby jej było na wierzchu. A teraz, gdy dowie się prawdy, tym bardziej nie przeprosi Morgan. Wszystko jeszcze bardziej się skomplikuje. Każdy z wyrzutami... ::krzyw::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Prezerwatywy: 5zł
Wino: 25zł
Spojrzenie Ridga na ciężarną Morgan: bezcenne
::loll:: ::loll:: ::loll::

Nudne te dzisiejsze odcinki...
Nobody does it better
Zablokowany