Bieżące odcinki cz. 1
No sorry, ale on chyba raz płakał, a po tygodniu cieszył się BrookeSzogunka pisze: Thorne po przeżyciach wraca do siebie. Nie wie czego chce, nie potrafi odmówić żadnej
A z drugim zdaniem nie sposób się nie zgodzić. W ogóle faceci Forresterowie to ***** i **** i ****
Pocałunek to jeszcze nie romans.Mikiks pisze:Najpierw skłócił się z całą rodziną dla "tej jedynej" Brooke, a teraz "daje się" siostrze swojej żony. Cóż za konsekwencja...
Mikiks pisze:Mu to łatwo mówić, żeby się otrząsnęła, bo go śmierć Macy nie obeszła w ogóle. Ja to tak widze
Śmierć Macy obeszła ich tak samo. Po prostu dzięki stracie przyjaciółki rozwiązały się częściowo problemy Thorne'a. Natomiast Kim straciła sens życia po śmierci siostry, którą poprzedził wyjazd ojca i nieudany związek z Rickiem.
Albo jego do niejMisia pisze:Mnie zastanawia gdzie ta wielka miłość Kim do Ricka?
Na pewno chce sie zemścić na Brooke. Choć po tym jak już dała sobie spokój z Rickiem, i w jakim jest teraz nastroju Thorne zrobił na niej wrazenieDawidek pisze:.To z czystego wyrachwania Kim tak się stroi i mizdrzy. Chce w ten sposób zemścić się na Brooke, nie chce dopuścić do tego, żeby oni byli razem
Ridge bez komentrarza, przyszła mama kazała synkowi po kompromitacji wracać do domku i wszystko za niego załatwiać
Kim potrafi tylko niszczyć czyjąś miłość, sama kochac niepotrafi. Amber kochała Ricka do szaleństwa, ale przez Kimberly jej nie wyszło(własne błędy to jedno, ale rywalka na każdym kroku łażąca za mężem to coś innego). A teraz ta czarownica wzięła się za Thorna i Brooke. Mam nadzieję, że Brooke jednak przejrzy na oczy i utrze jej nosa.
Poza tym Gladys z tym wychwalaniem urody mocno przesadziła. Na zbliżeniu w czasie pocałunku
wyraźnie było widać za duży nos, może komuś to nie przeszkadza, ale do piękności to jej daleko.
Poza tym Gladys z tym wychwalaniem urody mocno przesadziła. Na zbliżeniu w czasie pocałunku
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Ludzie, moja wściekłość i pogarda do tych dwóch durni nie ma granic.
To są szmaty, a nie mężczyźni. Bezwolne kukły gwałcone przez kobiety i nie umiejące się bronić biedne pieszczoszki.
Ridge - wiadomo erotoman i idiota, za którego mamuśka decyduje, steruje nim całe życie i wszystko załatwia gdy nabroi.
Thorne - skończony debil bez charakteru, z kompleksami i wiecznie klejący się do wszystkich kobiet Ridge'a (Caroline, Brooke, Taylor), a teraz rozwija dalej swoje "talenty" i nie będzie śmiał odmówić Kimberly, bo to niegrzecznie odmawiać damie...
Gdy zaczął się romans Brooke/Thorne byłam wściekła i nie mogłam wybaczyć Brooke, ze chce tego bezwolnego debila i miałam rację.
Rozstrzelałabym tych scenarzystów za ten wątek
Teraz chciałabym żeby złapała Thorne'a i Kimberly in flagranti i wreszcie byłby spokój.
A czy ta Głupia Morgan nie może wyjechać z LA, spokojnie urodzić dziecko, a potem wrócić i dopiero namieszać Forresterom na całego.
Eeeh, chyba sobie zrobię urlop, a potem mi opowiecie, bo mam mdłości jak na to wszystko patrzę.
To są szmaty, a nie mężczyźni. Bezwolne kukły gwałcone przez kobiety i nie umiejące się bronić biedne pieszczoszki.
Ridge - wiadomo erotoman i idiota, za którego mamuśka decyduje, steruje nim całe życie i wszystko załatwia gdy nabroi.
Thorne - skończony debil bez charakteru, z kompleksami i wiecznie klejący się do wszystkich kobiet Ridge'a (Caroline, Brooke, Taylor), a teraz rozwija dalej swoje "talenty" i nie będzie śmiał odmówić Kimberly, bo to niegrzecznie odmawiać damie...
Gdy zaczął się romans Brooke/Thorne byłam wściekła i nie mogłam wybaczyć Brooke, ze chce tego bezwolnego debila i miałam rację.
Rozstrzelałabym tych scenarzystów za ten wątek
Teraz chciałabym żeby złapała Thorne'a i Kimberly in flagranti i wreszcie byłby spokój.
A czy ta Głupia Morgan nie może wyjechać z LA, spokojnie urodzić dziecko, a potem wrócić i dopiero namieszać Forresterom na całego.
Eeeh, chyba sobie zrobię urlop, a potem mi opowiecie, bo mam mdłości jak na to wszystko patrzę.
-
SallyFan
Stephanie Forrester nie umrze nigdy - udowodnione naukowoCosmo pisze:W 100& zgadzam się z Boldfanką! Ridge to maminsynek, ciekawe jak poradzi sobie kiedy Steph umrze o ile to w ogóle sie wydarzy.
Ten żywy dowód, że na Ziemi kiedyś żyły dinozaury jest nieśmiertelny.
Och, och, Ridżunio, zaraz przyniose ci smoczek i kaszkę w butelce i pośpiewam kołysaneczkę, dobrze? Moje dzidzi
Morgan jest coraz lepsza
Ale sie śmiałem z Thorne'a
Thorne w przeciągu ostatniego czasu całował się z Macy, Brooke i Kimberly?
SallyFan pisze:Stephanie Forrester nie umrze nigdy - udowodnione naukowoCosmo pisze:W 100& zgadzam się z Boldfanką! Ridge to maminsynek, ciekawe jak poradzi sobie kiedy Steph umrze o ile to w ogóle sie wydarzy.![]()
Ten żywy dowód, że na Ziemi kiedyś żyły dinozaury jest nieśmiertelny.
Och, och, Ridżunio, zaraz przyniose ci smoczek i kaszkę w butelce i pośpiewam kołysaneczkę, dobrze? Moje dzidzi![]()
A ja nie widziałem drugiego odcinka. Kimberly ma już nową fryzurę?
- Marek Forrester
Zachowanie Ridgea i Stephanie przeszło dzisiaj wszelką krytykę
Ludzie on ma około 40 lat a wszystkie problemy załatwia mama za niego. "Ridge pojedziesz do domku, do dzieci, do żony a ja to załatwie..." No bez przesady, szkoda ,że jeszcze Stephanie sama nie zrobiła tego dziecka bo może Ridge coś źle zrobił...

Nobody does it better
OMG
Kimberly prawie nic nie zrobila z tymi wlosami procz minimalnego rozjaśnienia,a ta sukienka?Okropna...Hmm...a może ona powiększyła sobie piersi?
bo tak jakoś wydały mi się jeszcze większe niż poprzednio ona miała
Ogólnie to strasznie napaolona nasza"świętoszka"się zrobiła
Ale jeśli chodzi o zmianę w wyglądzie mogliby się bardziej postarać adekwatnie do reakcji Thorne'a,bo przecież to "WOOW" sugerowało na jakąś olbrzymią zmianę 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
Kimberly straszliwie wyglądała w tych włosach!!
A co do Ridge'a to jak mały chłopiec rozpłakał się
Ale najgorsza w tym wszystkim jest Stephanie!
Jest naprawde straszna
Thorne bez koszulki super wyglądał
Ale żeby aż tak zareagować na widok odmeinionej Kim?? ...
Najbardziej ostatnio lubię Morgan, która została przez Ridge'a znów zaatakowana! Jak można tak traktować kobiety i to w dodatku wydawałoby się, że dżentelmen...
Fajna była rozmowa Brooke i Thorne'a przez telefon
Ale Kimberly i Stephanie za daleko się posłuwają 
Thorne bez koszulki super wyglądał
Najbardziej ostatnio lubię Morgan, która została przez Ridge'a znów zaatakowana! Jak można tak traktować kobiety i to w dodatku wydawałoby się, że dżentelmen...
Fajna była rozmowa Brooke i Thorne'a przez telefon