Rick vs CJ

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
karolcia

Post autor: karolcia »

ja wole CJ :) ogólnie ostatnio mam do niego słabość ;p to on powinien zająć się małym erykiem i amber :D powinni być razem, choć na początku strasznie nie lubiałam amber..teraz już jest spoko :) mam nadzijeę że będzie z nich udana rodzinka i że amber nie pójdzie siedzieć za te narkotyki :(
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Hmm... nie ma takiej dziewczyny, która byłaby z Rickiem, a nie byłaby z C.J.em. Ma widać biedaczek kompleks jakiś, choć i tak jest dużo lepszy od Ricka. Ale do Amber to C.J. nijak nie pasuje..
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Mikiks pisze:Hmm... nie ma takiej dziewczyny, która byłaby z Rickiem, a nie byłaby z C.J.em. Ma widać biedaczek kompleks jakiś, choć i tak jest dużo lepszy od Ricka. Ale do Amber to C.J. nijak nie pasuje..
A ja tam uważam, że CJ do Amber pasuje....choć i tak myśle, że z Rickiem wyglądała dużo ładniej ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:Rick był ojcem małego Eryka tylko poprzez intrygę Amber. CJ ma większe prawa, bo był mężem Becky i jej ostatnią wolą było żeby po śmierci Erykiem zajął się CJ i Amber.
Najpierw Becky chciała zeswatać na nowo Amber z Rickiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Amber i C.J do siebie pasują , mają podobne charaktery i sposób bycia - mam nadzieje ,że będą razem , a Rickowie nic do tego .
Lela:*

Post autor: Lela:* »

Ja ma troszke odmienne zadnie niż Robi :P Amber powinna być z Rickiem bo do siebie pasują 8) .A jak nie z Rickiem to napewno nie z C.J bo on do niej w ogóle nie pasuje :P To jest takie moje skromne zdanie :P
Amber Forrester

Post autor: Amber Forrester »

Kimberly juz od dawna nie jest z Rickiem i dobrze! Rick zdał sobie sprawe ze kocha Amber:)
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Rick nie cieszy sie moja sympatia a CJ ostatnio z niej wypadł przez swoja glupia porywczośc...

Do Amber zadennie pasuje... Rick klucha a Cj teraz jest jak tornado!
Mnie przy niej pasuje ktos typu Clark :D
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
agavill

Post autor: agavill »

Ja sie dziwie, ze Amber jeszcze ani razu nie wypomniala teraz Rickowi Kim.. ale birac pod uwage Ricka i Cj to tez uwazam ze powinna byc z tym pierwszym.
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Rick jak dla mnie jest wielkim palantem. Jak zobaczył pierścionek na palcu Amber to mało nie dostał zawału ::jezyk:: ::jezyk:: A jak udało im się go ściągnąć, to Rick nie miał zamiaru wcale oddać go z powrotem Amber....
Moim zdaniem Amber powinna być z CJ'em. Może on też jest trochę palantowaty( ma własną restaurację, matka jest właścicielką Domu Mody, a on mieszka w starej chałupie...), ale o wiele bardziej wolę jego od gamoniowatego Ricka.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dla mnie Rick to lalusiowaty panicz, który myśli, że wszystko można kupić. Kibicuję Amber i CJ'owi, ale prawda jest taka, że niestety Amber bardziej pasuje do Rick'a - no i po ostatnich odcinkach sam nie wiem, czy ona tak naprawdę kocha Rick'a czy CJ'a. Na miejscu Amber nigdy nie zapomniałbym Rick'owi tej całej Kimberly ;/
Cathin

Post autor: Cathin »

Ja też bym nie zapomniała. Bo to było podłe. Amber kochała Rika nad życie, a on w tym czasie wyobrażał sobie, że jest z Kim. Fakt, że Amber skopała, że go okłamywała. Ale teraz nagle jej wybaczył. I nagle obudziło się w nim uczucie... Dla mnie lekko naciągane.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Goku

Post autor: Goku »

A C.J. co??Wcale nie kochał Becky...Udawał...Kiedy umarła nagle o niej zapomniał...Mam nadzieję że nagle pojawi się duch Becky i zemści się na C.J.u...To pewne że wcale jej nie kochał...Nie wiem jaki cel miał w tym że z nią był...Może chciał zbliżyć się do Amber??Wiem tylko jedno...C.J. to debil jakich mało...
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Becky niedawno zmarła a on juz wie ze kocha Amber...
...on jej chyba nie kocha tylko mu potrzebna by zagrac na nosie Rickowi i Foresterom...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Goku pisze:A C.J. co??Wcale nie kochał Becky...Udawał...Kiedy umarła nagle o niej zapomniał...Mam nadzieję że nagle pojawi się duch Becky i zemści się na C.J.u...To pewne że wcale jej nie kochał...Nie wiem jaki cel miał w tym że z nią był...Może chciał zbliżyć się do Amber??Wiem tylko jedno...C.J. to debil jakich mało...
A ja uważam, że CJ'a i Becky łączyło jedno z najpiękniejszych uczuć w całej historii B&B. Poza tym sama Becky prosiła CJ'a, aby związał się z Amber i razem zajeli sie dzieckiem.
ODPOWIEDZ