Klan
- Marek Forrester
Filmiki z odcinka 1189-1190 czyli odcinka świątecznego!
Ola podtrzymuje zrozpaczoną Ulę na duchu
Ola decyduje się spędzić święta z przyjaciółką
Konrad zjawia się u Uli
Ola zastaje Konrada w mieszkaniu Ulki

Bohaterowie śpiewają kolędę!
Ola podtrzymuje zrozpaczoną Ulę na duchu
Ola decyduje się spędzić święta z przyjaciółką
Konrad zjawia się u Uli
Ola zastaje Konrada w mieszkaniu Ulki

Bohaterowie śpiewają kolędę!
Nobody does it better
- kimberly1990
Jak zapewne pamiętasz Ryśki_Nasze_Kochane mieli wielkie kłopoty z uruchomieniem klubu młodzieżowego w swym bloku. Ale klub w końcu powstał. Młodzież (rolft) spędzała tam razem sylwka. Dość długo siedzieli tam także Grażynka i Ryśku. Wyszli, dzieci zostały dłużej.
Na drugi dzień w drzwiach mieszkania Lubiczów zjawiła się ta nieprzyjemna sąsiadka z torbą pełną butelek po piwie i krzykiem.
Po powrocie Bożenki i jednego z jej qmpli Ryśku spytał co działo się po jego wyjściu i usłyszał:
- To normalna prowokacja!
Później jeszcze Bożenka rozmawiała z Sebkiem (rolft) w swoim pokoju i stwierdzili, że trochę piwa istotnie pili, ale większość z tych puszek owa sąsiadka musiała pozbierać po śmietnikach dla tej prowokacji właśnie.
Na drugi dzień w drzwiach mieszkania Lubiczów zjawiła się ta nieprzyjemna sąsiadka z torbą pełną butelek po piwie i krzykiem.
Po powrocie Bożenki i jednego z jej qmpli Ryśku spytał co działo się po jego wyjściu i usłyszał:
- To normalna prowokacja!
Później jeszcze Bożenka rozmawiała z Sebkiem (rolft) w swoim pokoju i stwierdzili, że trochę piwa istotnie pili, ale większość z tych puszek owa sąsiadka musiała pozbierać po śmietnikach dla tej prowokacji właśnie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
To powiedział chyba Sebek, ale nie wiem, bo oczy wypełniły mi wtedy śmiechogenne łzy
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Tak, przesada z tym wątkiem z piciem, wątek z problemem wychowawczym Bożenki był super, dali czadu i to mi się podobało a teraz takie małe problemy a zrobione z nich wielkie halo i uważają ,że takie wątki są tragiczne, chce romansów! Ale podoba mi się wątek z Boreckimi! Karolina pewnie zaatakuje miłością Jacka a on wkurzony na Beatę i jej humorki może zaangażuje się w to!
[ Dodano: 2007-01-04, 19:14 ]
Ta runda była mocno wyrównana, jesteście mocno podzieleni, wynikiem 8 do 6 zwycięscą jest Daniel!
EtapII RundaIII
[glow=red]
[/glow]
Grażyna & Monika
Głosowanie trwa do niedzieli do godziny 19:15!
Mój głos oddaje na Monikę!
[ Dodano: 2007-01-04, 19:14 ]
Ta runda była mocno wyrównana, jesteście mocno podzieleni, wynikiem 8 do 6 zwycięscą jest Daniel!
EtapII RundaIII
[glow=red]
[/glow]Grażyna & Monika
Głosowanie trwa do niedzieli do godziny 19:15!
Mój głos oddaje na Monikę!
Nobody does it better
Grażyna - za obiadki 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl