"...bo ja jestem łatwą dziewczyną". Tekst przejdzie do historii
Bieżące odcinki cz. 1
Panie i panowie, Brooke przyznała sama jaka jest prawda:
^^ Poza tym pierwszy odcinek wiał nudą, drugi był bombowy. Przyjemny dla oka był widok przemoczonej peruki Stephanie. I pomyśleć, że na jej główce wylądowała "własnoręcznie przez nią przyprawiona herbatka". Hihihi, ubaw po pachy n_n
Oj, nie zdarzyło Ci się nigdy w podobnych okolicznościach słyszeć podobnych tekstów od całkiem pożądnych i fajnych dziewczyn?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Tracę do Brooke resztki szacunku. ROzumiem, jest nowoczesna, oryginalna, bezpośrednia, ale co to ma być za miłość? Seks jest bardzo ważny, ale spędzanie każdej wolnej chwili na bzykaniu się, to coś nie tak. Thorne sam powiedział nawet, że nie chce rozmawiać tylko ... wiadomo. Najwyraźniej z Brooke nie ma o czym rozmawiać, bo służy tylko do ... BROOKania.
Z resztą jej tekst "bo jaj jestem łatwą dziewczyną" mówi sam za siebie.
Najbardziej rozczarowała mnie dzisiaj właśnie Brooke oraz Stepha <- to już akurat norma. Szkoda, że Morgan bardziej centralnie w twarz nie wylała jej tej herbatki. Przynajmniej mam nadzieję, że oszukała Stefę i w tym słoiku zamiast herbatki były jej... no wiecie, nasikała tam
Bridget nie skomentuję, jej ubranie przebiło kiczem nawet strój bikini Taylor, majtki Ridga i podartą bluzkę CJa.
Pozytywnie nastawiły mnie dziś do siebie Morgan, a przede wszystkim Kimberly, która wygladała wyjątkowo bosko
Z resztą jej tekst "bo jaj jestem łatwą dziewczyną" mówi sam za siebie.
Najbardziej rozczarowała mnie dzisiaj właśnie Brooke oraz Stepha <- to już akurat norma. Szkoda, że Morgan bardziej centralnie w twarz nie wylała jej tej herbatki. Przynajmniej mam nadzieję, że oszukała Stefę i w tym słoiku zamiast herbatki były jej... no wiecie, nasikała tam
Bridget nie skomentuję, jej ubranie przebiło kiczem nawet strój bikini Taylor, majtki Ridga i podartą bluzkę CJa.
Pozytywnie nastawiły mnie dziś do siebie Morgan, a przede wszystkim Kimberly, która wygladała wyjątkowo bosko
Hahaha. Tekst Brooke mnie rozbroił - przynajmniej sama przyznaje, kim tak naprawdę jest
Biedna Bridget. Szczerze współczuję jej takiej bezwstydnej i rozpustnej matki. Nie dziwię się, że na końcu zrobiło jej się nie dobrze - w końcu jej mamusia uprawia seks z jej braciszkiem, sweet
Brak słów do Brooke. Thorne jest dla niej wazniejszy niż własna córka, co już udowodniła poprzez ciągłe oszukiwanie jej. Niestety, Bridget musi oswoić się z myślą, że jej matka to zwykła rozpoustnica
Kimberly wyglada w ostatnich odcinkach pięknie
Cieszę się, że ma teraz taką rolę - znacznie wolę ją mieszającą w związku Brooke i Thorne'a niż w związku Amber i Rick'a. Ciekawe, co na obecne zachowanie Kimberly jej dawni fani
Scena, w ktorej Morgan oblewa Stefcię herbatką była genialna. Stefcia zapewne nie przezyje takiej zniewagi i zemści się
Co do Amber. Powinna się w końcu określić - Rick czy CJ, bo w końcu sama zwariuje.
Jeszcze raz powtórzę tekst roku: "Bo ja jestem łatwą dziewczynką
".

No i wreszcie w czołówce nie ma Macy i jest Bridget
Już ją kocham

Kimberly wyglada w ostatnich odcinkach pięknie
Scena, w ktorej Morgan oblewa Stefcię herbatką była genialna. Stefcia zapewne nie przezyje takiej zniewagi i zemści się
Co do Amber. Powinna się w końcu określić - Rick czy CJ, bo w końcu sama zwariuje.
Jeszcze raz powtórzę tekst roku: "Bo ja jestem łatwą dziewczynką
No i wreszcie w czołówce nie ma Macy i jest Bridget
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Oj czepiacie się czepiacie...cokolwiek by Brooke nie powiedziała, czy zrobiła i tak będzie dla Was źle... ciekawe, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że mimo tego jak podła jest do niej Kim Brooke nadal się o nią szczerze martwi - ale to już wolicie pominąć prawda? Poza tym Kim momi zdaniem jest wyjątkowo okropna, skoro obwinia Brooke o rozpad małżeństwa Macy a do Thorne'a robi maślane oczka to znaczy, że uważa go za większego kretyna niż jest w rzeczywistości - nie miał nic do powiedzenia i biedny dał się uwieść strasznej Brooke...śmiechu warte...
Poza tym (zostało to juz dziś powiedziane) w pewnych sytuacjach (najczęściej intymnych) mówi się do ukochanych osób różne rzeczy ale najwidoczniej niektórzy z forumowiczów sa albo tak pruderyjni albo po prostu święci... Pewnie gdyby w takiej sytuacji znalazła się Taylor z Rodge'm nikt nawet nie zwróciłby na to uwagi...no nic przynajmniej akcja wróciła i dzis nie zasnęłam!
Wracając do Kim, to zmiana koloru włosów wpłynęła chyba na zanik jej szarych komórek, nie wiem jak z dobrze wychowanej pannicy tak szybko stała się wredna intrygantką...cóz ludzie się zmieniają...
Na koniec Brooke wyglądała po prostu nieziemsko w tej srebrnej bieliźnie....rewelacja!!!

Poza tym (zostało to juz dziś powiedziane) w pewnych sytuacjach (najczęściej intymnych) mówi się do ukochanych osób różne rzeczy ale najwidoczniej niektórzy z forumowiczów sa albo tak pruderyjni albo po prostu święci... Pewnie gdyby w takiej sytuacji znalazła się Taylor z Rodge'm nikt nawet nie zwróciłby na to uwagi...no nic przynajmniej akcja wróciła i dzis nie zasnęłam!
Wracając do Kim, to zmiana koloru włosów wpłynęła chyba na zanik jej szarych komórek, nie wiem jak z dobrze wychowanej pannicy tak szybko stała się wredna intrygantką...cóz ludzie się zmieniają...
Na koniec Brooke wyglądała po prostu nieziemsko w tej srebrnej bieliźnie....rewelacja!!!
- Marek Forrester
Morgan zaczyna działać, Stephanie ślicznie wyglądała oblana herbatą z pigułką
Nobody does it better
A to się wyrwało Brooke
Ta cała rodzinka Foresterów to jest nieżle pokręcona
Bridget będzie miała już drugiego brata ,który będzie jej ojczymem
Nie ma co sie dziwić,ze była delikatnie mówiąc zniesmaczona.Koledzy w barze byli niezbyt mili no ale cóż powiedzieli jej prawdę ,którą własna mamusia niebyła w stanie jej powiedzieć
Niech się teraz Stefa boi Morgan
Ona jest obecnie zdolna do wszystkiego
Mam już dosć scen CJ-Rick-Amber
.Niech kogoś wybierze i bedzie spokój
.
Team Hunter:)A jak!
Tak w bieliżnie prezentuje sie rewelacyjnie, ale poza ciałem co ma do zaoferowania?Jasmine pisze: Na koniec Brooke wyglądała po prostu nieziemsko w tej srebrnej bieliźnie....rewelacja!!!![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 2007-01-03, 17:28 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Cóż trzeba sie z tym zgodzić jak sama zainteresowana tak o sobie mówiMisia pisze:Tekst Brooke:Bo ja jestem łatwą dziewczyną![]()
![]()
Biedna Bridget usłyszała kilka słów prawdy i zareagowała nerwowo. "To obrzydliwe"

Kim wyglądała pięknie, no Brooke też niczego sobie
-
SallyFan
Szok, bo ja nie słyszałem tego tekstu Brooke
Ale "poniekąd" ma racje
Ostatnio nie widze Sally
Współczuje Amber. Nie wiem co bym zrobił na jej miejscu. Powinni to zakończyć tak jak Macy/Thorne/Brooke. Tak... tylko kto będzie Macy?
Nowa czołówka!
Nareszcie wyrzucili Macy (która awansowała do Pierwszej Fazy dwa odcinki przed.. śmiercią
) i wrzucili 3 zdjęcia Bridget
Kimberly ładnie wygląda, ale wolałem ją w czarnych włosach.
Wiedziałem! Jak Morgan wyciągneła tą herbate to ja tak: "Oblej ją!". Życzenie okazało się prorocze. Cesarzowa musi sobie kupić nowe szmaty w Forrester Szmatejszons
Biedna Bridgetka. Nikt w tym serialu jej nie lubi
(z bohaterów) Ze wszystkimi się kłóci, przyjaciół nie ma
Rick zaczyna być zadufany w sobie
Wprasza się do Stephy.
OT:
Najwyższy czas wyrzucić Giovanniego z banerków na górze - to już 2 czołówka bez niego.
Ostatnio nie widze Sally
Współczuje Amber. Nie wiem co bym zrobił na jej miejscu. Powinni to zakończyć tak jak Macy/Thorne/Brooke. Tak... tylko kto będzie Macy?
Nowa czołówka!
Kimberly ładnie wygląda, ale wolałem ją w czarnych włosach.
Wiedziałem! Jak Morgan wyciągneła tą herbate to ja tak: "Oblej ją!". Życzenie okazało się prorocze. Cesarzowa musi sobie kupić nowe szmaty w Forrester Szmatejszons
Biedna Bridgetka. Nikt w tym serialu jej nie lubi
Rick zaczyna być zadufany w sobie
OT:
Najwyższy czas wyrzucić Giovanniego z banerków na górze - to już 2 czołówka bez niego.
SallyFan pisze:
Fajnie by było tak:
Rick wprowadza się do Stephanie, a Amber i Eric III do Ricka. Amber decyduje się wziąć C.J.-a, by mieć towarzystwo. C.J. bierze smutną Sally i odrazu Clarke'a do domu Ricka. Kimberly, żeby nie była sama też się tam wprowadzaStephanie wprowadza się do Morgan i robią imprezke na którą zapraszają Brooke i Taylor
![]()