Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

mucha331 pisze: Być może nawet oglądam ten serial dłużej od Ciebie :wink: Mam prawo mieć takie zdanie jakie mam i z postów innych czytam, że nie jestem sam :wink: Rownie dobrze ja mogę powiedzieć, że ktoś ubzdurał coś sobie względem Amber i ciągle ją krytykuje. Ja, choć jestem jej fanem, potrafię powiedzieć, że jej dzisiejsze zachowanie w sądzie było śmieszne i żałosne...
Nie wydaje mi się... 8) 8) 8) Klasycznie lejesz wodę. Nie mam nawet jak się do tego ustosunkować. ::kwasny::
mucha331 pisze: A co, może się przejmuje ? Pokonała nawet biedną Macy. Jak na razie lekceważy też Bridget, a Stephanie juz dawno powiedziała, że kocha Thorne'a i bedzie z nim bez względu na wszystko.
Pokonała Macy? Lekceważy Bridget? Nie przejmowała się zdrowiem Cesarzowej? ::ysz:: ::ysz:: ::ysz:: Skoro tak piszesz, to chociaż uzasadnij dlaczego tak sądzisz i kiedy zachowała się w taki sposób, że pozwoliło ci to na wyciągnięcie takich wniosków co do jej osoby.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Z bólem serca stwierdzam że Amber zachowała się w sądzie fatalnie. ::kwasny::
Nie dziwię się Bridget że tak zareagowała. Niby co miała powiedzieć? to: "Dobrze mamo! Jak się ciesze twoim szczęściem! Mam nadzieję że ułożysz sobie zycie z moim przyrodnim bratem"!? Boshe... Brooke opanuj się, najbardziej rażą mnie te gadki że ten 'związek' jest wyjątkowy i ich miłośc do siebie nigdy sie nie skończy. Prędzej wyskoczy mi z tyłka Amber niż ten ich związek będzie trwał wiecznie. ::ke::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

mucha331 pisze:Dzisiaj Amber zachowywała się, jakby urwała się z choinki ::loll:: Mam jednak nadzieję, że nie wyląduje w więzieniu. W końcu jest niewinna. Mina prawnika na końcu odcinka mnie rozbawiła :wink:

Wreszcie mieliśmy konfrotnację Kim i Rick'a. Teraz chyba śmiało można powiedzieć, że ich związek dobiegł końca. Tak bardzo walczyli o swe uczucie i miłość, a gdy przyszło co do czego, to nie umieją ze sobą żyć. Powinni umieć rozgraniczać pewne sprawy. Obydwoje są winni i lekko żałośni.

Argumenty Bridget były moim zdaniem bardzo przekonywujące. We mnie torsje nie wzbudza sama Jennifer Finnigan, co zachowanie Brooke ::kwasny:: ::krzyw:: Nie dziwię się Bridget, że chce mieć NORMALNĄ rodzinę. Niestety, jej egoistyczna mamusia wciąż tylko udowadnia swym zachowaniem, że ani trochę nie zalezy jej na córce...
A ja się z Tobą jak zwykle zgadzam :P ::ok:: Przykre jest to co się stało z wielką miłością Kim &Rick no ale to bywa w Modzie...Amber była przezabawna ale mam nadzieje,że spadnie jak kot na cztery łapy :P

[ Dodano: 2007-01-04, 19:20 ]
Cosmo pisze:. Prędzej wyskoczy mi z tyłka Amber niż ten ich związek będzie trwał wiecznie. ::ke::
No dokładnie Cosmo :!: ::cojest::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Dzisiejsze zachowanie Amber to istny cyrk ::cojest:: Tego się nawet nie da komentować...
To samo Kimberly.Te jej "natchnione" miny są po prostu odrażające...
Jak dla mnie to córka Brooke powinna być ładna,delikatna,inteligentna,mieć dobry gust itd.
Tak niestety nie jest...nie wiem być może Bridget podmienili w szpitalu,ponieważ jest koszmarna.Zachowuje się jak egoistka i ma mało szacunku do osób starszych...traktuje wszystkich z góry,każdy powinien się do niej dostosować bo jeśli tego nie zrobi to Bridget odstawi jakąś szopkę i zacznie się dławić ::plask wczolo: No wybaczcie ale ile ona ma lat,z 5 :?:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Dawno już pisałam, że Amber ma dobre serce, tylko niestety jest hmmm niezbyt mądra. NIewykształcona, z głupią matka, sama tez jest głupia. Jak można iśc do sądu bez adwokata, kiedy jest się oskarżonym o handel narkotykami. Biedna mała.
Na Bridget nie moge patrzeć, ona jest ruda, a przecież nie ma po kim. Poza tym jest brzydka i te jej teksty do matki. Ok, rozumiem, że ma bulimię i łatwo wymiotuje, ale po co to robi w pokoju. Dla większego efektu?
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Coraz bardziej podoba mi się Kim, taka z pazurkiem. kompletnie nie spodziewałam się po niek wyrachowania, a tu pięknie kłamie, manipuluje, oszukuje. Kopara mi opadła. strasznie się cieszę, bo to podkręca atmosferę i w końcu staje się porządną rywalką wspaniałej Brooke. Zwycięstwo nad starą Kim nie byłoby zwycięstwem. Trzymaj tak dalej, czarnulko!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

A ja myślałem, że fani Amber nie zobaczą niczego złego w jej zachowaniu.
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Brooklyn pisze:A ja myślałem, że fani Amber nie zobaczą niczego złego w jej zachowaniu.
Nie ma czasem jak zdrowy obiektywizm. Fan(atyk)om Brooke też to czasem by się przydało... Poważnie!
Awatar użytkownika
Ashlar

Post autor: Ashlar »

Dla pewność... ile w tym momencie Bridget ma lat na TVP?
Cathin

Post autor: Cathin »

A ja tam nie lubię takiej Kim. Z resztą ja w ogóle jej nie lubię. Najpierw różowa lalka barbi, a teraz ostra knowaczka. Z Rickiem też nie rozumiem tej sytuacji :/ Czemu wszyscy obwiniają Bruk, skoro to Mejsi spowodowała wypadek?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
karolcia

Post autor: karolcia »

Co do związku Kim i Ricka to trochę szkoda, że zerwali bo pasowali do sibie charakterkami ::jezyk::
No ale z drugiej strony fajnie by było gdyby Kim zakochała się w kimś zupełnie nowym ( i zostawiła już tego thorna brooke :zmiesz:: ) bo chętnie popatrzyłabym na nowego przystojniaczka w serialu ::krzyw::
Oby Kim nie odebrała Brooke Thorna, bo ja już nie weim za kogo wtedy zabierze się nieszczęsna Brooke ::ke::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nie rozumiem co wy tak bronicie Brooke. A jak miała zareagować Bridget na wieśc że jej matka chce ożenić się z jej przyrodnim bratem. Ciekawe jak wy byście zareagowali jakby wasza matka robiłą to samo... ::kwasny::
karolcia

Post autor: karolcia »

Nio w sumie to ja tez jej się troszkę nie dziwię ale nie rozumeim postawieonego przez nia ultimatum ,, ja albo thorn,, !!! kurcze no, przeciez nawet gdyby brooke wybrała ja to i tak do końca życia briget żyłaby z poczuciem winy i sytuacja rodzinna byłaby napięta.. :/ bezsens..
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Cosmo - było już pisane, że wcześniej nie przeszkadzał Bridget jej drugi przyrodni brat, czyli Ridge. Nawet uciekła z domu, żeby Ridge wrócił do jej matki ::krzyw::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Aż mnie to nudzi ,że ciągle mamy podobne zdanie Klaudusia :wink:
Klaudusia pisze: Dzisiejsze zachowanie Amber to istny cyrk ::cojest:: Tego się nawet nie da komentować...
To jest tak poważna sprawa ,że nie można sobie przyjść i już . A to jej stawianie się przed sędzią ::plask wczolo:
Klaudusia pisze:To samo Kimberly.Te jej "natchnione" miny są po prostu odrażające...
Ta dziewczyna sobie coś ubzdurała :!: ::plask wczolo: Przecież prócz kompromitacji nic więcej nie osiągnie .
Klaudusia pisze:Jak dla mnie to córka Brooke powinna być ładna,delikatna,inteligentna,mieć dobry gust itd.
Tak niestety nie jest...nie wiem być może Bridget podmienili w szpitalu,ponieważ jest koszmarna.Zachowuje się jak egoistka i ma mało szacunku do osób starszych...traktuje wszystkich z góry,każdy powinien się do niej dostosować bo jeśli tego nie zrobi to Bridget odstawi jakąś szopkę i zacznie się dławić ::plask wczolo: No wybaczcie ale ile ona ma lat,z 5 :?:
Co do Bridget : Też to chciałem podkreślić co Klaudusia matka piękna :serce: ojciec też niczego sobie , a ona taka byle jaka .
A jej zachowanie to poprostu skandal . Jak można matce stawiać ultimatum :?: Poza tym co to za argumenty :?: Że ludzię będą mówić :?: A niech mówią , gorzej by było gdyby wogóle nie mówili :zeby: .
Zablokowany