"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
A co do wątku Bożenki. Kurczaki, zrobili z niej ćpunkę, palczkę i alkoholiczkę. Niech z Maćkiem urządzą sobie razem "Wanna-part" z puszką piwa w ręku. Może przyjdzie wujek Mariusz i ich uratuje.
A tak nawiasem, to nawet nie skapnęłam się, jak to się stało, że Knorr znowu zdradził Elżunię.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Dyskutujemy na temat Bożenki, a zapomnieliśmy o jeszcze innym bardzo ważnym wątku- mianowicie o zaręczynach Cioci Stasi i Jeremiasza. Jestem ciekawy jak potoczą się ich dalsze losy, bo przecież ona nie opuści swoich dobrodziejów, ale jednak pierścionek przyjęła. Jak dla mnie to najlepszym rozwiązaniem, jaki by mogli zaproponować nam scenarzyści Klanu, to byłby wielki ślub na 200 osób- niestety znając Klan to nawet jak do czegoś dojdzie to my i tak prawie nic nie zobaczymy.....
Damians ślub Stasi i Jeremiasza planowany jest na wielkanoc! Więc jeśli TVP zdecyduje sie na odcinek świąteczny to zobaczymy ślub a jeśli nie będzie w ten dzień odcinka to będzie to co zawsze, w kolejnym odcinku opowieści Elżuni jak to pięknie wyglądało i jak było cudownie...
I właśnie to jest wg mnie głupie. Jeżeli będzie ślub to my powinniśmy go widzieć- tak jak to zawsze jest w MNS, a nie zobaczyć tylko jak już jest po ślubie i słuchać jak to było na nim pięknie....