Ja bym powiedział to troszeczke łagodniej ,ale ogólnie się zgadzamKlaudusia pisze:I ja równieżAdex-fan Brooke pisze:Zgadzam się.LoLex pisze:Bridget to totalna porażka. Jest brzydka. Już myślałem, że Amber nikt nie przebije, ale jednak znalazła się. Chodzi jeszcze bardziej wykrzywiona. Ma fatalny styl wypowiadania się. Gada bez sensu. Nie myśli w ogóle. Nie szanuje matki. Jest zwyczajnie głupia. Ona urwała się z choinki.Sama bym tego lepiej nie ujęła...
Bridget Forrester
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Muszę to napisać- w pełni się z Wami zgadzamRobi pisze:Ja bym powiedział to troszeczke łagodniej ,ale ogólnie się zgadzamKlaudusia pisze:I ja równieżAdex-fan Brooke pisze:Zgadzam się.LoLex pisze:Bridget to totalna porażka. Jest brzydka. Już myślałem, że Amber nikt nie przebije, ale jednak znalazła się. Chodzi jeszcze bardziej wykrzywiona. Ma fatalny styl wypowiadania się. Gada bez sensu. Nie myśli w ogóle. Nie szanuje matki. Jest zwyczajnie głupia. Ona urwała się z choinki.Sama bym tego lepiej nie ujęła...
.
Dobrze, że piszący czasem na forum użytkownik fan of bridget nie zna polskiego

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Czemu? Cyba nie jest aż tak delikatny? Fakt, że to dopiero początek, ale i Brooke i Amber i czasem Taylor (a na pewno Ridge) są znacznie gorzej opisywani niż ta smarkula. Której nota bebe też znieść nie mogę, od pierwszego momenru jak się na ekranie pojawiła.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Fan of bridget to dziewczyna
Do tej pory Bridget była grana przez ładne i słodkie dziewczynki, ale miały bardzo małe role. Teraz widocznie rola się rozrasta, Bridget jest starsza i można poprowadzić z nią więcej wątków, ale nie podoba mi się co z tą postacią robią scenarzyści. A i JF jaką mamy na tvp1 nie podoba mi się z wyglądu... Poprzednia aktorka bardziej pasowała na dziecko Brooke 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Też się nad tym zastanawiamarturkcf pisze:Macy się puszczała?Boldfanka pisze: puszczalskiej pijaczki Macy.![]()
Z kim?
Ojej!
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ja zawsze jestem przeciwny pisaniu o typach itd. Całe moje skromne doświadczenie życiowe podpowiada, że ludzie się zmieniają. Ewolułują. W lepszą bądź gorszą stronę. I że nie powinno się na nikim stawiać krzyżyka raz na zawsze.
A jeszcze stokroć bardziej tyczy to postaci z seriali.
A jeszcze stokroć bardziej tyczy to postaci z seriali.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
SallyFan
Jake McClaine, Anthony Armando, Grant Chambers with Mick Savage and Thorne Forrester.mucha331 pisze:Też się nad tym zastanawiamarturkcf pisze:Macy się puszczała?Boldfanka pisze: puszczalskiej pijaczki Macy.![]()
Z kim?
Ojej!
Fest mi sie puszczała
Przeciwnie do waszych komentarzy uważam że JF jest śliczna
Dopowiadam do tego co napisał SallyFan a'propos Macy. (bo się pytacie)SallyFan pisze: Jake McClaine, Anthony Armando, Grant Chambers with Mick Savage and Thorne Forrester.
Fest mi sie puszczała![]()
Będąc żoną Thorne'a miała Jake'a, Antonia, Sly'a i...małego Murzynka t.zn. niezupełnie do końca, ale rozbierał ją gdy była pijana i kochał się w niej. Również coś iskrzyło z jakimiś kolesiami z branży gdy śpiewała zawodowo.
Przed Thornem latała jak wściekła za Mike'em, ale on ją odtrącał brutalnie, bo wolał Kristen.
Po Thornie był Grant, ale nie zdążyła go zdradzić, bo szybko umarł.
I każdego kochała nad życie. O Antonia nawet rywalizowała z matką.
Świętoszka "z klasą" , męczennica Macy.
Ja tę Bridget zamorduję
Nie czepiajcie się zmarłej Macy
.Lepiej popatrzyć na Brooke.Jej to już nikt nie pobije
.
[ Dodano: 2007-01-06, 11:33 ]
U nowej Bridget nie podoba mi się tylko to ,że sie garbi i bardzo chuda jest.Ale ogólnie spoko dziewczyna.Dajcie już spokój,że powinna być piękna po Brooke.Z Brooke też nie jest niewiadomo jaka piękność.Ładna ,zadbana babka i tyle.Moim zdaniem.Piękna jest Taylor
[ Dodano: 2007-01-06, 11:33 ]
U nowej Bridget nie podoba mi się tylko to ,że sie garbi i bardzo chuda jest.Ale ogólnie spoko dziewczyna.Dajcie już spokój,że powinna być piękna po Brooke.Z Brooke też nie jest niewiadomo jaka piękność.Ładna ,zadbana babka i tyle.Moim zdaniem.Piękna jest Taylor
Team Hunter:)A jak!
Mówisz to o Macy ?Boldfanka pisze: I każdego kochała nad życie. O Antonia nawet rywalizowała z matką.
Świętoszka "z klasą" , męczennica Macy.![]()
![]()
Czekam na dalsze akcje z Bridget
Zapraszam do czytania: