Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Klaudusia pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
LoLex pisze:Bridget to totalna porażka. Jest brzydka. Już myślałem, że Amber nikt nie przebije, ale jednak znalazła się. Chodzi jeszcze bardziej wykrzywiona. Ma fatalny styl wypowiadania się. Gada bez sensu. Nie myśli w ogóle. Nie szanuje matki. Jest zwyczajnie głupia. Ona urwała się z choinki.
Zgadzam się.
I ja również :D Sama bym tego lepiej nie ujęła...
Ja bym powiedział to troszeczke łagodniej ,ale ogólnie się zgadzam ::ok:: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Robi pisze:
Klaudusia pisze:
Adex-fan Brooke pisze:
LoLex pisze:Bridget to totalna porażka. Jest brzydka. Już myślałem, że Amber nikt nie przebije, ale jednak znalazła się. Chodzi jeszcze bardziej wykrzywiona. Ma fatalny styl wypowiadania się. Gada bez sensu. Nie myśli w ogóle. Nie szanuje matki. Jest zwyczajnie głupia. Ona urwała się z choinki.
Zgadzam się.
I ja również :D Sama bym tego lepiej nie ujęła...
Ja bym powiedział to troszeczke łagodniej ,ale ogólnie się zgadzam ::ok:: .
Muszę to napisać- w pełni się z Wami zgadzam ::ok::
Abec

Post autor: Abec »

Dobrze, że piszący czasem na forum użytkownik fan of bridget nie zna polskiego ;) ::jezyk:: :mrgreen:
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Czemu? Cyba nie jest aż tak delikatny? Fakt, że to dopiero początek, ale i Brooke i Amber i czasem Taylor (a na pewno Ridge) są znacznie gorzej opisywani niż ta smarkula. Której nota bebe też znieść nie mogę, od pierwszego momenru jak się na ekranie pojawiła.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Fan of bridget to dziewczyna ;) Do tej pory Bridget była grana przez ładne i słodkie dziewczynki, ale miały bardzo małe role. Teraz widocznie rola się rozrasta, Bridget jest starsza i można poprowadzić z nią więcej wątków, ale nie podoba mi się co z tą postacią robią scenarzyści. A i JF jaką mamy na tvp1 nie podoba mi się z wyglądu... Poprzednia aktorka bardziej pasowała na dziecko Brooke ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Mnie też nowa Bridget w ogóle nie podchodzi......... ::kwasny:: Jest jakaś taka powykrzywiana...... ::ysz:: I ten ubiór jak u klauna ::cojest:: Dobrze że nie nosi już tej chustki, co miała na poczatku :zeby:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Bridget jest koszmarem :evil: I pewnie będzie do końca świata wszystkim zatruwając życie - ten typ tak ma. :mrgreen:
Chyba, ze scenarzyści nie będą konsekwentni (b. czesto zdarza się to) i zrobią z niej świętą np. męczenicę. Jak teraz zrobili męczennicę z puszczalskiej pijaczki Macy. ::cojest::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Boldfanka pisze: puszczalskiej pijaczki Macy. ::cojest::
Macy się puszczała? :( Z kim? :( Ojej!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

arturkcf pisze:
Też się nad tym zastanawiam ::ysz::
Abec

Post autor: Abec »

Ja zawsze jestem przeciwny pisaniu o typach itd. Całe moje skromne doświadczenie życiowe podpowiada, że ludzie się zmieniają. Ewolułują. W lepszą bądź gorszą stronę. I że nie powinno się na nikim stawiać krzyżyka raz na zawsze.

A jeszcze stokroć bardziej tyczy to postaci z seriali.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

mucha331 pisze:
arturkcf pisze:
Też się nad tym zastanawiam ::ysz::
Jake McClaine, Anthony Armando, Grant Chambers with Mick Savage and Thorne Forrester.
Fest mi sie puszczała ::chytry::

Przeciwnie do waszych komentarzy uważam że JF jest śliczna :serce: I pięknie gra te role, pasuje mi na Bridget która wreszcie wychodzi z cienia (dosłownie: wreszcie wyszła od koleżanki, wróciła z nart, uciekła z szafy Katie i wróciła z Yosemite) i zaczyna mieszać. Co za zbieg okoliczności że spotkała dziś Kimberly w Insomni ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

SallyFan pisze: Jake McClaine, Anthony Armando, Grant Chambers with Mick Savage and Thorne Forrester.
Fest mi sie puszczała ::chytry::
Dopowiadam do tego co napisał SallyFan a'propos Macy. (bo się pytacie)
Będąc żoną Thorne'a miała Jake'a, Antonia, Sly'a i...małego Murzynka t.zn. niezupełnie do końca, ale rozbierał ją gdy była pijana i kochał się w niej. Również coś iskrzyło z jakimiś kolesiami z branży gdy śpiewała zawodowo.
Przed Thornem latała jak wściekła za Mike'em, ale on ją odtrącał brutalnie, bo wolał Kristen.
Po Thornie był Grant, ale nie zdążyła go zdradzić, bo szybko umarł. ::jezyk::
I każdego kochała nad życie. O Antonia nawet rywalizowała z matką.
Świętoszka "z klasą" , męczennica Macy. ::cojest:: ::plask wczolo:

Ja tę Bridget zamorduję :evil: Wpadnę tam na plan serialu i ją zarżnę własnoręcznie nożem kuchennym, bo na lepsze narzędzie zbrodni nie zasługuje. :roll:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Nie czepiajcie się zmarłej Macy :P .Lepiej popatrzyć na Brooke.Jej to już nikt nie pobije ::jezyk:: .

[ Dodano: 2007-01-06, 11:33 ]
U nowej Bridget nie podoba mi się tylko to ,że sie garbi i bardzo chuda jest.Ale ogólnie spoko dziewczyna.Dajcie już spokój,że powinna być piękna po Brooke.Z Brooke też nie jest niewiadomo jaka piękność.Ładna ,zadbana babka i tyle.Moim zdaniem.Piękna jest Taylor :serce:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Boldfanka pisze: I każdego kochała nad życie. O Antonia nawet rywalizowała z matką.
Świętoszka "z klasą" , męczennica Macy. ::cojest:: ::plask wczolo:
Mówisz to o Macy ? ::cojest:: ::plask wczolo: To co w takim razie powiesz o naszej Brooke ? ::krzyw:: Ta też kocha każdego nad zycie i w przeciwieństwie do Macy nie ma za grosz klasy ::krzyw:: ::kwasny:: Fani Brooke - nie bądźcie fanatykami! ::kwasny::

Czekam na dalsze akcje z Bridget :serce: Wczoraj mieliśmy okazję zaobserwowac jej reakcje z ojcem. Bez wątpienia robią z niej jeszcze dziecko - biegnie z płaczem do ojca. No ale w sumie chyba każdy szuka pomocy w rodzinie.
Marisa

Post autor: Marisa »

Mucha zgadzam się z tobą ::ok:: Ja jestem za Bridget! Już i tak została pokarana przez los, bo ma taką matkę jak Brooke, która wogóle się z nią nie liczy :roll:
ODPOWIEDZ