Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ta sprawa z prawnikem wydaje mi sie conajmniej dziwna ::kwasny:: ::chytry:: Jak wziął czek myślałam,ze już nie wróci ::ysz:: Zobaczymy co z tego wyjdzie ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Byłam pewna, że jak zainkasował ten czek, to wcale nie pojawi się za te 15 min. Nie ufam mu, ale może o to chodzi, by zrobić nam mętlik w głowach?
I Pajączka znów pokazali! Aż się wzruszylam. Cała rodzinka i tatuś na tej gitarze ten tego... Och!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

'Amberozja" i CJowa spółka taka biedna, a tu proszę, czek wypisała.. .

Stephanie miała dzisiaj seksowny czerwony kostium . Żartuję ::loll::
Taylor obiecała Morgan, że zostanie jej przyjaciółko bez względu na to, co usłyszy w sprawie "kto jest ojcem dziecka", więc gdy dowie się, że jest nim Ridge, nie może się wściekać na Morgan, obiecała ^^

Tak w ogóle, to jacy Ci Amerykanie rozpustni... . Kimberly paraduje w staniku do sąsiada ::cojest::
O fryzurze Brooke nie wspomnę. Chyba zamienia się w Volkovą ::loll:: Z niej taka matka, jak ze Stefy Miss Polonia. A Bridget rusza się jakby miała garba. I te jej sztywne ręce, jak kłody zwisają sobie.... ::rad::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke w tym kostiumie i tej fryzurze świętnie dziś wyglądała :serce:

Ta Amber ma jednak coś z głową - jak można wypisać komuś czek nie sprawdzając kto to jest , nie podpisując żadnej umowy i mało tego pozwolić mu wyjść z gotówką . ::plask wczolo:

Już nie mogę się doczekać odcinka kiedy Morgan powie całą prawdę o swoim dziecku . Taylor zapewne szczęka opadnie jak się o wszystkim dowie ::krzyw:: :lol:
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Kamil pisze:O fryzurze Brooke nie wspomnę. Chyba zamienia się w Volkovą ::loll::
No właśnie. Julia miała chyba taką fryzurę jak śpiewały z Flipsydem w Niemczech w marcu/kwietniu 2006, nie?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Bridget mogłaby się wyprostować.Strasznie chuda też jest.Mogłaby troszke przybrać na wadze :wink:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Robi pisze:Brooke w tym kostiumie i tej fryzurze świętnie dziś wyglądała :serce:

Ta Amber ma jednak coś z głową - jak można wypisać komuś czek nie sprawdzając kto to jest , nie podpisując żadnej umowy i mało tego pozwolić mu wyjść z gotówką . ::plask wczolo:
Owszem kieckę miała fajną, ale ta fryzura............. ::cojest::

Skąd wiesz, że przed spotkaniem nie pokazał jej swoich referencji?? Poza tym nie wyszedł z gotówka tylko z czekiem ::jezyk::
Jeśli natomiast Amber uwierzyła mu tylko dlatego, że był wówczas w sądzie i tylko na podstawie wizytówki, to rzeczywiście jest to niemądre i naiwne ::ysz:: Dziwie się, że CJ-a przy tym nie było ::ysz::
Marisa

Post autor: Marisa »

Najgorsze scenki w dzisiejszych odcinkach to Ridge modlący się do tego zdjęcia i rozmowa Morgan i Taylor. Co za denny wątek :roll:
Kamil pisze:Z niej taka matka, jak ze Stefy Miss Polonia.
::ke:: ::loll:: Sama prawda ::loll::
Hunter

Post autor: Hunter »

A mnie dzisiaj rozwaliły włosy Brook ::loll::
i "warunki" Kimberly... ma dziewczyna czym oddychać :mrgreen:

A prawnik Amber też mi sie ciut podejrzany wydaje... zobaczymy co z tego wyjdzie...
Awatar użytkownika
Kamil

arturkcf pisze:No właśnie. Julia miała chyba taką fryzurę jak śpiewały z Flipsydem w Niemczech w marcu/kwietniu 2006, nie?
Tak. Niestety nie znalazłem fotek dobrej jakości, tylko TO i TOO
Abec

Post autor: Abec »

Chyba jeszcze nikt, nie napisał, że aktor grający tego prawnika to mąż Hunter Tylo.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

Jakie z tego wnioski? W Rosji puszczają mode na sukces, z wyprzedzeniem o jakieś 9 miesięcy w porównaniu z Polską. Julia widziała ten odcinek, a że utożsamia się z Brooke Forrester, to zrobiła sobie taką fryzurkę na koncert z Flipsydem.
Awatar użytkownika
Kamil

arturkcf pisze:...
Serio :) To nie jest śmieszne. Brooke to wzór Julii. Nawet Bridget przypomina Vikę, która będzie zła, bo jej matka co miesiąc ma nową fryzurę, a co tydzień nowego faceta ^^

Koniec OT ::jezyk:: Ya idu ^^
Hunter

Post autor: Hunter »

Abec pisze:Chyba jeszcze nikt, nie napisał, że aktor grający tego prawnika to mąż Hunter Tylo.
Tak mi się wydawało, ale nie byłam pewna :D
Mignęło mi w końcówce jego imię i nazwisko :)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Abec pisze:
Ashlar pisze:Dla pewność... ile w tym momencie Bridget ma lat na TVP?
Aktorka ma 21. Postać?...16???
Ronn Moss ma 49 (2000). A Ridge? 30-pare ::loll::

Popieram Bridget :: bow ::

Nie ma Sally :zmiesz::

Adwokat jest jakimś podejrzanym kolesiem. Zrzuci z mostu C.J.-a i dołączy do czworokątu C.J./Amber/Rick/Kimberly w miejsce CJ-a ??? ::jezyk::

To wszystko robi się coraz bardziej impossible.
Zablokowany