Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Robi pisze:Brooke w tym kostiumie i tej fryzurze świętnie dziś wyglądała :serce:
Zgadzam się :serce: Wyglądała ślicznie :serce:
Robi pisze:
Ta Amber ma jednak coś z głową - jak można wypisać komuś czek nie sprawdzając kto to jest , nie podpisując żadnej umowy i mało tego pozwolić mu wyjść z gotówką . ::plask wczolo:
To samo sobie pomyślałam...Amber jest naprawdę naiwna i głupiutka...
Jednak prawdziwe problemy z głową to ma Kimberly.Siedzi w kawiarni,dookoła pełno ludzi a ona gada sama ze sobą ::cojest:: ::plask wczolo: Następnie przychodzi do Thorne'a w staniku (co dotychczas było raczej niezgodne z jej zasadami ::chytry:: ) prowadzi z nim bezsensowną rozmowę,a na koniec wychodzi na taras i znów gada do siebie swoje ulubione zdanie "Brooke nigdy nie będziesz z Thornem".Choć oni przecież są razem ::loll:: Dziwne ::ke::
Bridget to porażka.Aż nie chce mi się wierzyć,że jest córką Brooke.Spodobały jej się dwa zdania 1."To jest obrzydliwe" i 2."Thorne jest przecież moim bratem" i w kółko je powtarza ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Czepiacie się tej Kim :cry: To nie stanik, tylko góra od stroju kąpielowego, to w tym się pływa. A wBrooke podobała mi się nie tylko sukienka, ale i fryzura!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

Tak się zapatrzyłam na fryzurę Brooke (trochę w stylu Amber 8) ), że niezauważyłam sukienki... :oops: Za to widziałam ubranko Taylor, bardzo ładne. Robi się gorąco tam na tarasie, pewnie Morgan powie kto jest ojcem. Troche denerwujące są te odcinki, kłopoty Amber wcale niezasłużone, to co czeka Taylor i Bridget męcząca własną matkę. Trzy moje ulubione postacie mają problemy, to trochę za dużo. :evil:
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Gdy prawnik wyszedł, pomyślałem, że już nie wróci.
Aktor, który go gra jest bardzo podobny do Scotta Thompsona Bakera, ale to chyba nie on.

[ Dodano: 2007-01-05, 20:41 ]
Cynthia pisze:Troche denerwujące są te odcinki, kłopoty Amber wcale niezasłużone
Za głupotę trzeba płacić. Zresztą ona ma za dużo szczęścia. Powinna się cieszyć, że od dawna nie siedzi w więzieniu. Kradzież bransoletki, porwanie dziecka...
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Brooklyn pisze:(...) Powinna się cieszyć, że od dawna nie siedzi w więzieniu. Kradzież bransoletki, porwanie dziecka...
Powinna wręcz skakać z radości. :lol:
A teraz może pójść do paki za niewinność. Kurcze, ktoś ci podłoży narkotyki pod poduszkę, policja to zgarnie a ty nie masz żadnej możliwości udowodnienia swojej niewinności. Kompletny absurd.
All good things to those who wait
Abec

Post autor: Abec »

Według prawa wielu amerykańskich stanów ona jest winna. Bo tam karze się za samo posiadanie ('mienie') narkotyków w mieszkaniu, bez uwzględniania tzw. winy w znaczeniu psychologicznym. A, że one były w jej mieszkaniu nikt nie przeczy.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Abec pisze:Według prawa wielu amerykańskich stanów ona jest winna. Bo tam karze się za samo posiadanie ('mienie') narkotyków w mieszkaniu, bez uwzględniania tzw. winy w znaczeniu psychologicznym. A, że one były w jej mieszkaniu nikt nie przeczy.
Tak raczej nie jest. Posiadanie jest ściśle określone w przepisach prawa. Ktoś ci może włożyć do plecaka pałą paczuszkę narkotyków, zrobi to sprytnie w tłumie, że w ogóle tego nie zauważysz. Zaraz potem ktoś specjalnie podkabluje do policji i wtedy co? Jesteś winny? Przecież wiadomo, że nie. Bo jeśli by tak było to każdego można by tak załatwić. Każdego.
All good things to those who wait
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skomentuję hurtem 4 odcinki.
Amber jest strasznie naiwna, myśląc, że wszystko rozwiąze bez adwokata. Kolejna naiwność, to zgoda na pomoc tego adwokata. Ja powiem szczerze, że obawiam się, że on przyniesie jej kolejne kłopoty. Kłopoty to zresztą specjalność tej dziewczyny, zawsze nieświadomie, albo półświadomie się w nie wpakuje.
Stephanie zmieniła zdanie, chce by Ridge powiedział Taylor. Nie ma wyjścia.
Bridget mogę zrozumieć, ale tylko częściowo. Dziewczyna głupio postępuje, że każe matce wybierać albo ona, albo Thorne. Cho nie dziwię się protestom, że to jej brat, nawet przyrodni. Boldfanko, masz rację co do przeszłości.
Szogunko, dziękuję za uwagi.
Zgadzam się zWami, że to już praktycznie koniec związku Ricka i Kimberly.
Kim coraz bardziej ma ochotę na Thorne'a. Dziewczyna może narobić jeszcze kłopotów.
Goku

Post autor: Goku »

Co do wczorajszych odcinków:Miałem nadzieję że Rick wywali tą wywłokę Kim za okno...Ja za takie coś bym ją conajmniej spoliczkował...Chociaż należy jej się coś o wiele gorszego...
pchelka2406

Post autor: pchelka2406 »

Hej nie mow tak na Kim. ona jest spoko co prawda troche przegina ale troche szacunku dla niej!!
Awatar użytkownika
Brooklyn

Dawidek pisze:.
Zgadzam się zWami, że to już praktycznie koniec związku Ricka i Kimberly.
Kim coraz bardziej ma ochotę na Thorne'a. Dziewczyna może narobić jeszcze kłopotów.
Ostatnio Kim powiedziała Bridget, że Brooke ma obsesje na punkcie Forresterów. Jednak sama Kimberly rozstała się z jednym i myśli o kolejnym. Do tego ma szanse zaliczyć więcej Forresterów niż Brooke, bo Logan chyba nigdy nie będzie z Rickiem. ::krzyw::
pchelka2406

oj nie zgadzam sie z toba Kim chce byc z Tornem tylko z zemsty miej to na uwadze
Awatar użytkownika
Brooklyn

pchelka2406 pisze:oj nie zgadzam sie z toba Kim chce byc z Tornem tylko z zemsty miej to na uwadze
Chyba nie tylko.
Ostatnio zmieniony 2007-01-05, 22:51 przez Brooklyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

Hannibal pisze:
Abec pisze:Według prawa wielu amerykańskich stanów ona jest winna. Bo tam karze się za samo posiadanie ('mienie') narkotyków w mieszkaniu, bez uwzględniania tzw. winy w znaczeniu psychologicznym. A, że one były w jej mieszkaniu nikt nie przeczy.
Tak raczej nie jest. Posiadanie jest ściśle określone w przepisach prawa. Ktoś ci może włożyć do plecaka pałą paczuszkę narkotyków, zrobi to sprytnie w tłumie, że w ogóle tego nie zauważysz. Zaraz potem ktoś specjalnie podkabluje do policji i wtedy co? Jesteś winny? Przecież wiadomo, że nie. Bo jeśli by tak było to każdego można by tak załatwić. Każdego.
W niektórych stanach tak właśnie jest. W polskim języku prawnym słowo posiadanie ma specyficzne znaczenie, stąd użyłem dziwnego rzeczownika mienie, by podkreślić, że chodzi o sam fakt, że się coś miało. Po prostu niektóre amerykańskie systemy prawne używają takich, dziwnych, konstrukcji.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
pchelka2406

Brooklyn! nie bede sie z toba sprzeczala poczekamy zobaczymy, oki!! Chociaz moda to moda jest wszystko w niej mozliwe
Zablokowany