Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Goku pisze: (...) Mam nadzieję że C.J.a spotka taki sam los jak jego siostrę(którą lubiłem 100 razy bardziej od niego)
Czyli śmierć dla CJ-a, tak? :)
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

C.J. zrobił dziś co bardzo mi się spodobało! Był niemiły dla Stephanie! ::ok::
Ostatnio dostaję depresji z powodu zacowania Amber. Zamiast zamieszkać z Forresterami to będzie się gniotła w jakiejś kanciapie.
Ja się zastanawiam czy Kim kocha Thorne czy tylko gra. ::plask wczolo: Ale raczej to drugie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

B@r, chyba już od poniedziałku reklamuje :D
Kim rzeczywiście pięknieje z każdym dniem. Na szczęście nie jest już taka spieczona na solarium. Super wyglądała! Nie podobał mi się strój Brooke. Ale odcinek obfitował w świetne miny Thorna, Kimberly.
Sally jest super mamą. Zawsze za swoimi dziećmi (no, teraz dzieckiem). Przecież Amber była dla niej wrogiem publicznym, ale dla C.J. zaakceptuje i ją. hannibal, przecież C.J. powiedział, że kocha Amber.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Jak dla mnie Kimberly zaśpiewała prawie tak dobrze jak Mandaryna.Jeżeli ktoś nie ma uzdolnień muzycznych i odpowiedniego słuchu nie powinien brać się za coś czego nie potrafi.Podczas tego całego beznadziejnego "show" strasznie irytował mnie również głupkowaty uśmiech Thorne'a ::plask wczolo:
No i mamy kolejną świętą trócę:Stefe,Erica i Ricka.Ta ich wizyta u Amber co to wogóle miało być :?: Weszli i zachowywali się co najmniej tak jakby każdy z nich był prezydentem.I te ich teksty,że będą opiekować się małym Ericem.Już to widzę.Żaden z nich nie ma przecież na to czasu.Wręczą go Helen i po sprawie.Bo przecież Stefa swój czas wykorzystuje na latanie od Morgan do Ridżunia,Eric udaje,że pracuje w firmie,a Rick podobno studiuje.A tak ogólnie rzecz biorąc to uważam,że temu dziecku nigdzie nie będzie dobrze bo nikt nie potrafi się nim naprawdę dobrze zająć ::kwasny::
I znalazły się kolejne przyjaciółeczki od siedmiu boleści Bridget i Kim ::plask wczolo:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Klaudusia pisze:Jak dla mnie Kimberly zaśpiewała prawie tak dobrze jak Mandaryna.Jeżeli ktoś nie ma uzdolnień muzycznych i odpowiedniego słuchu nie powinien brać się za coś czego nie potrafi.Podczas tego całego beznadziejnego "show" strasznie irytował mnie również głupkowaty uśmiech Thorne'a ::plask wczolo:
No i mamy kolejną świętą trócę:Stefe,Erica i Ricka.Ta ich wizyta u Amber co to wogóle miało być :?: Weszli i zachowywali się co najmniej tak jakby każdy z nich był prezydentem.I te ich teksty,że będą opiekować się małym Ericem.Już to widzę.Żaden z nich nie ma przecież na to czasu.Wręczą go Helen i po sprawie.Bo przecież Stefa swój czas wykorzystuje na latanie od Morgan do Ridżunia,Eric udaje,że pracuje w firmie,a Rick podobno studiuje.A tak ogólnie rzecz biorąc to uważam,że temu dziecku nigdzie nie będzie dobrze bo nikt nie potrafi się nim naprawdę dobrze zająć ::kwasny::
I znalazły się kolejne przyjaciółeczki od siedmiu boleści Bridget i Kim ::plask wczolo:
Jak zwykle sie z Tobą zgadzam .

Ta przyjaźń po między Bridget i Kimbelry jest strasznie naciągana .
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Stefa ,Eryk i Rick........Oni naprawdę nie mają co robić tylko wszędzie się wtrącają i narzucają swoje zdanie...........Już mają swój plan i wierzą święcie w to, że jak postanowią tak bedzie :evil: ............. I co ich obchodzi związek CJ-a i Amber?? I czy się kiedyś rozpadnie czy nie? Coraz bardziej irytuje mnie ta chora rodzinka :evil: Wolę już Spectrów, są normalniejsi od nich :zeby:

Kim wyglądała dziś naprawdę nieźle..........Tylko ten śpiew........ ::ysz::

Brook.......... Do sypialni taki strój pasuje, ale w pracy ::ysz::
Awatar użytkownika
Klaudusia

ana pisze:
No bez przesady...może powinna chodzić w kombinezonie :?: ::krzyw::
Awatar użytkownika
ana

Klaudusia pisze:
ana pisze:
Nie,ale Ty byś się tak ubrała?
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Parę odcinków wcześniej w rozmowie ze Stephanie Rick pokazał swoją wspaniałomyślność - powiedział, że gdyby nie intryga Amber i jej oszustwa z dzieckiem to nie żywiłby do małego Eryka tego, co żywi. Swoją wielką miłość do tego dziecka zawdzięcza właśnie Amber. To się nazywa pokręcony umysł. :lol:
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
Klaudusia

ana pisze:
Klaudusia pisze:
ana pisze:
Nie,ale Ty byś się tak ubrała?
Tak :D
Awatar użytkownika
ana

No to gratuluję. Przeźroczysta bluzka,której praktycznie nie ma ........Gdybym poszła tak do mojej pracy to od razu by mnie wylali :lol: No ale każdy ma swój gust.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Niezbyt mi się podoba to, że wszyscy chcą na amber wymusić, to czego chcą. Zarówno Forresterowie, jak i CJ. Wszyscy wywierają na nią jakąś presję. A Amber sama nie wie co zrobić. Niezbyt mi się podobały te naciski na Amber, przyznać muszę, że Eric myślał jednak perpspektywicznie. Nie mam wątpliwości, co do jednego, wszyscy troszczą się o dziecko, tylko na swój sposób.
Kiedyś ktoś z Was miał pretensje do CJ'a, że nie potrafi zapewnić Amber i dziecku lepszego lokum, niż to mieszkanie w zapadłej dzielnicy. Zgadzam się. Ate to pytanie trzeba zadać też Sally, która jak wiadomo troszczy się o swego syna i też kiedyś była w tym mieszkaniu. I wie jak oni tam mieszkają. Więc czemu się nie zainteresowała tym, i nie zaproponowała jakiegoś porządniejszego mieszkania? Stać ją na to.
Po dzisiejszej rozmowie Thorne'a i Brooke odnoszę wrażenie, że to Thorne chce jak najszybciej zamieszkać z Brooke nie licząc się z uczuciami Bridget. Tutaj Brooke musi ostudzać zapały partnera.
Przyjaźń Kim i Bridget ma tylko jeden cel: rozbić związek Brooke i Thorne'a. To teraz je łączy. A uczucia do Thorne'a jakie "Zywi Kim, są tylko na pokaz, moim zdaniem. Piosenka, którą wykonała Kim jakoś mi się podobała.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A mi się wydaje, że Kim naprwadę się zauroczyła Thornem. Nawet jak jest sama, wyobraża sobie siebie w jego ramionach. To już nie jest intryga TYLKO po to, by rozdzielić Thorna i Brooke, choć to też dla niej ważne.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
karolcia

Post autor: karolcia »

brawka dla Kim za odwage :: bow :: jak można myślec że facet coś do ciebie jeśli ewidentnie jest zakochany po uszy i walczy jak lew o ślub z Brooke ...
No cóż ludzie sa różni ::jezyk::
Co do Foresterów to u Cj w domu stali normalnie jak jakaś mafia ::loll:: to był istny szantaż !!! Jak ja nienawidże tej głupiej Stefy!!!!!!!!!!!!!!!!!! yyehhh.... ::kwasny::
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Bridget w prostych włosach :)
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Zablokowany