Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Goku

Post autor: Goku »

Nienawidzę C.J.a!!!Podły kłamca...Jak Amber może wierzyć temu padalcowi?? ::kwasny::

Wielki plus dla Stefy i Eryka

P.S. Jeśli małego mają wychowywać Amber i C.J. to już wolę żeby Rick odebrał Amber dziecko ::kwasny::...
Awatar użytkownika
Paco

Post autor: Paco »

Kimberly odbiło....i to porządnie :twisted: Co za bzdury wygadywała.
Rick bleeee to jest dno. Zarówno jeśli chodzi o postać jak i tego beznadziejnego aktora (CJ jest znacznie lepszy) Jaki był dziś milutki ::kwasny::
Za to CJ mi sie bardzo podobał ::krzyw:: Dobrze, że nie daje sobie w kasze dmuchać mam nadzieje, że zrobi porządek :lol: A Rikuś miał na końcu taką niewyraźną mine, tatuś nie pomógł :zeby:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Dzisiejsze odcinki były boskie ^^

1) Naprawdę współczuje Bridget. Współczuję jej takiej głupiej, rozpustnej i egoistycznej matce ::plask wczolo: Brooke zachowuje się, jakby nic i nikt się dla niej nie liczyło prócz seksu! Co odcinek wyskakuje w samej bieliźnie i zachowuje się jak idiotka ::ysz:: Normalnie bak mi słów. Nie dziwię się Bridget, że wstydzi się swojej matki...

2) Strasznie mnie wkurza, że wszyscy chcą manipulować Amber! Wolałbym, aby xnalazła sobie kogoś nowego, kto liczyłby się z nią i z jej zdaniem! Zachowanie Eric'a, Stephanie i Rick'a jest żałosne, dwulicowe i obrzydliwe! Przecież im zależy tylko na dziecku! Straciłem wszelkie dobre zdanie o Rick'u - obłudny kłamca. Jeśli myślał, że Amber poleci na jego chatę, to się pomylił. Do zachowania Stefy też brak słów ::plask wczolo: Za kogo ona się uważa ?! Od kiedy to ma ona prawo rzadzić Amber i Małym Erick'em ?! Niech się zastanowi, co robi. CJ. choć zachowuje się jak padalec, o wiele bardziej zasługuje na Amber! Da jej rodzinę, miłość i opiekę. A przede wszystkim szczerość! Niech Forrester'owie wsadzą sobie gdzieś swoją obłudę...

[ Dodano: 2007-01-11, 17:00 ]
Paco pisze:Kimberly odbiło....i to porządnie :twisted: Co za bzdury wygadywała.
Rick bleeee to jest dno. Zarówno jeśli chodzi o postać jak i tego beznadziejnego aktora (CJ jest znacznie lepszy) Jaki był dziś milutki ::kwasny::
Za to CJ mi sie bardzo podobał ::krzyw:: Dobrze, że nie daje sobie w kasze dmuchać mam nadzieje, że zrobi porządek :lol: A Rikuś miał na końcu taką niewyraźną mine, tatuś nie pomógł :zeby:
Zgadzam się ::ok::
Awatar użytkownika
arturkcf

Post autor: arturkcf »

W serialu dzisiaj było pół na pół jeśli chodzi o pozytywne wydarzenia.

PLUS = Bridget i jej SUPER akcja w domu Thorna. Booooże! Co on robił z tymi rękami? Wyglądał jak niemy gargulec. Bridget bardzo dobrze sobie poradziła z matką, która chciałą "dać Thornowi tego czego nie dostał w biurze" i ze swoim obleśnym bratem. Kimberly to niezła intrygantka! Sama trzyma się na dystans wysługując się nieświadomą Bridget.

MINUS = Przyszłość Erica Forrestera III. Walka o prawa rodzicielskie wisi w powietrzu. Boże, Amber, co Ty jeszcze robisz z tym furiatem, który traktuje Cię jak swojego poddanego? (Amber!!!! IDZIEMY!!!!!) NAprawdę lepiej byłoby jej u Forresterów... Z drugiej strony Stefa jak zwykle przesadzała, ale dobrze że udało jej sie doprowadzić biednego, zrozpaczonego Cjka do furi..

NEUTRAL = Thorne + Kim. Kim stara się jak może, ale Thorne naprawdę woli blondynkę.

Plus=Rick, Eryk, Kimberly, Thorne, Brooke, Helen (za akcent)

Minus=Amber, CJ, Stefa, Thorne
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj najgorzej zachowywała się Kimberly, ale głupotą dorównywała jej Bridget, dla której bardziej liczy się zdanie Kim niż własnej matki. Jak dla mnie hitem odcinka była super extra szpiegowska lornetka Kimberly. ::loll::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Bridget już kąpletnie zwariowała na punkcie związku Brooke i Throne . Jak ona może decydować się z kim jej matka może się związać albo nie . ::plask wczolo:

Brooke :serce: w tym stroju znakomicie wyglądała :serce: - Ja chcę być Thornem :!:

Co do konfliktu o małego Erica nie mam zdania . Z jednej strony nie odpowiedzialna matka i znerwicowany C.J. z drugiej podstępni Forresterowie .
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dobre było wyjscie Brooke w samej bieliźnie ::cojest:: Uciekając mogła wziąść sukienke,poleciała jak poparzona ::plask wczolo: Bridget ładnie wyglądała w prostych włosach ::ok:: Kim z tą lornetką prawie jak szpieg :P
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Szkoda, że rodzice Becky nie chcą się zajmować dzieckiem. Dziecko powinno być z nimi. A jeśli ma pozostać z Amber i C.J.em, niech przeprowadzą się gdzieś. C.J. nie powinien mieć oporów. Sam namawiał Amber do załatwienia adwokata poprzez Sally. Zresztą to m.in. dzięki C.J.owi, który nie ważąc na matkę, która chciała być uczciwa i Macy, która chciała być z Thorne'm zniszczył pokaz Forrestwrów, Sally ma kasę. Ale kto zrozumie C.J.a? ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Paco pisze:Rick bleeee to jest dno. Zarówno jeśli chodzi o postać jak i tego beznadziejnego aktora (CJ jest znacznie lepszy) Jaki był dziś milutki ::kwasny::
Zgadzam sie, Wielki Tata nie pomogl...
A Stefa tak kocha rządzić ze najlepiej by jej to wychodziło w wojsku...
Jak nie żądzi to jak by nie miała reki na pulsie...

Gdy Rickowi nie wyszło "urobienie" Amber miał mine jak dziecko, ktoremu zabrano zabawke....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Sorry fani Brooke ale musze to powiedzieć: Brooke nie daje Thorne'owi nic poza swoim ciałem. A zawartośc jej szafy stanowi pewnie 90% staników, majtek i innych seksownych kompletów. Zawsze kiedy pokazują Logan to albo kłóci się ona z Foresterami albo półnaga leży w łóżku namiętnie migdaląc się z jakimś facetem którym najczęściej jest jakiś Forester.. ::kwasny:: Ja naprawdę współczuję tej biednej Bridget. ::kwasny::
C.J. powiediał Steph że jest arogancka. ::kwasny:: No ciekawe kto tu dla kogo jest arogancki. Jego argument: "bo Becky tak chciała" z argumentami Forresterów jest tak przekonywujący że... ::plask wczolo: C.J. to narwany samolub którego powinni wykopać z serialu.
Rick chce przekupić Amber jegnięciną. Jakież to urocze. ::cojest::
Lala

Post autor: Lala »

1.Boze jak mnie ta kimberly wkurza!jest żałosna z ta swoja intryga.a miny i teksty ma jak psychopatka"to dla twego dobra thorne" :? ona niestety obdarza thrne chorym uczuciem!dobrze ze ja splawil.a jeszcze bardzie mnie wkurza bridget zachowuje sie jak rozpieszczona i rozwrzeszczana smarkula!nie powinna dyktowac swojej matce jak sie ma zachowaci z kim spac!a brooke ma swietna figurke i bardzo ja lubie i thorne i ci ktorzy ja krytykuja za "bielizne'itd sa jakimis hipokrytami-ja rozumiem ze skoro sie rzadko nie widza i nie sa na codzien razem to jak sie w koncu zobacza to chca sie kochac!!!odczepcie sie od brooke hipokryci-co to pewnie sami nie moga:/
2.NIECIERPIE CJ`A NIE LUBIE GO OD SAMEGO POCZATKU-TYCH JEGO MIN I TEKSTOW.zdejmijcie go z wizji.A Amber powinna byc z rickiem skoro go tak kochala i tak go wstretnie w dzieciaka wrobila-nie jego.jestem tu za forresterami i rickiem-bo naprawde pokochal dzieciaka.
Awatar użytkownika
Cosmo

Lela, chyba nie wiesz co to jest hypokryzja. ::kwasny:: Nie krytykuję Brooke za bieliznę tylko za to że jej główną potrzebą jest seks. Zawsze kiedy ją widze w filmie to w łóżku. Wkurza mnię też to że każdy jej fan bronii jej jak lwica. Przydałoby im się troche krytyki, ja np. jestem wielkim fanem Amber ale czasem krytykuje jej zachownie i postawę w niektórych okolicznościach.

[ Dodano: 2007-01-11, 18:24 ]
Sorki ale zawsze mówię co myslę, nawet kosztem całkowitego zjechania przez fanów puszczalskiej.
Lala

Post autor: Lala »

wybacz ale wiem co to jest hipokryzja-naprawde...:/nie uwazam ze jedyna potrzeba brooke jest seks,ale kiedy ludzie sa w sobie zakochani i nie moge spedzac ze soba duzo czasu sam na sam(tak jak teraz brooke i thorn przez bridget a poniekąd przez kimberly a wczesniej przez macy-ONI SIE CIAGLE MUSZA UKRYWAC!!!)To własnie chcą się kochac!!i nie wiem co ty w tym widzisz dziwnego?no tak cosmo...masz tylko 14latek i nie masz jeszcze takich doswiadczen,wiec skoro sama wielu rzeczy nie przezylas to nie za wiele o tym wiesz..na pewno za pare lat bedziesz na to inaczej patrzec jak pare rzeczy cie spotka..
Awatar użytkownika
Cosmo

A ciekawy jestem ile ty masz latek... ::ysz::
Zauważ że ponad 50% scen w łóżku w MNS jest z udziałem Brooke.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Cosmo, serial to nie życie. Nie pokazuje wszystkiego co robi Brooke. A pracuje między innymi. Przestań się czepiać do Lali, bo to do niczego nie prowadzi.
Zablokowany