Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Electra

Post autor: Electra »

No ja wiem, ale mimo wszystko uważam, że jako przykładna pani psycholog pewne sprawy powinna NARAZIE (do czasu jakichkolwiek odzewów ze strony Kim po tym incydencie) zachować pewne sprawy dla siebie.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Cholera nie mogę się już urwać... już dziś się urwałem.... i w środę.... wrr...

da się skądś dzisiejsze odcinki ściągnąć?
Abec

Post autor: Abec »

No, nawet już od jakiegoś czasu masz to w wątku Videa z TVP1 na subforum Galeria ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Marisa

Post autor: Marisa »

Bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki :D Co prawda scenki u Spectry były nudawe, ale dało się wytrzymać :P Że nikt nie oglądał pokazu to akurat się nie dziwie ::chytry:: ::ke:: Beznadziejna kolekcja :!: :zmiesz:: A dzisiejszego stroju Morgan nie będe komentować ::kwasny:: Scena pocałunku boska, brawa dla Bridget i Erica (niech będzie-Ridge'a też :zeby: ) za świetnie rozegraną akcje :mrgreen: A Stefa już taka szczęśliwa ::loll::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Sceny Thorne-Kimberly-Bridget bardzo mi się podobały! Bridget zachowała trzeźwy umysł i wykorzystała sytuację. Ale najważniejsze że dokopała matce. :twisted:

C.J. se myśli że jeste panem świata! Zrobił taką minę na widok pocałunku Kim i Thorne'a że założe się że myślał: "Jak możesz! Już ja tu zrobię porządek!". Myśli se że będzie wszystkimi dyrygował! Co za %#$@&*^!
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

A ja nie wiedziałam dzisiejszych odcinków bo nasza wspaniała energetyka dopiero przed chwilą po całym dniu ciemnoty włączyła mi znowu prąd, okropieństwo siedzieć o świeczce i zastanawiać się co porabia Brooke... ::jezyk::
Kitty

Post autor: Kitty »

Dzisiejsze odcinki były bardzo interesujące :) Ale się działo :) . Pocałunek Kim i Thorne'a wywołał sensację. Thorne dał się ponieść chwili i to był jego błąd.
"Miłość" Kim - kiedyś szalała za Rickiem, a teraz już Thorne jest miłością jej życia. ::plask wczolo: Jakoś nie przekonują mnie jej wyznania.
Bardzo podobały mi się stroje z kolekcji Morgan. :serce: Szkoda tylko, że sensacja Kim - Thorne odwróciła uwagę od samego pokazu. :(
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Skomentuję dwa dni, bo wczoraj nie miałem netu, a potem było horror. ::bojesie::

Brooke chciała przekonać córkę na Hawajach, nie udało jej się. Świetna była mina Kimberly, kiedy dowiedziała się o ślubie. A jej podrywy Thorne'a są beznadziejne. Thorne zbyt łatwo się z nią cacka. Powinien reagować ostrzej wobec niej.
Jeśli chodzi o Forresterów, to uważam, że dobrze zrobili zgadzając się, by CJ zamieszkał z nimi. To może pomóc w tej sałej sytuacji. Znowu rodzinka Forresterów się zachowała nie tak jak należało w stosunku do Thorne'a, posałem już o tym wielokrotnie.

Dziś było bardzo emocnonująco. Kim nie wykazała się dziś obowiązkowością w pracy. Ciągle o Thorn'e. Nie dziwię się, bo czasem się nie da inaczej. Jeśli chodzi o późniejszą akcję z Thorne'em za kotarą, to Kim już przegięła. A Bridget ::plask wczolo: ::plask wczolo: !!! Gdyby Brooke dowiedziała się o całej akcji obu pań, to znienawidziłaby obie. Także swą córkę, to co dziewczyna zrobiła, to było chore moim zdaniem. Szkoda, że dziennikarze zamiast zająć się pokazem plotkowali o Brooke i Thorne. Po co oni tam przyszli????? Stephanie już zgłupiała na całego, cieszy się cudzym nieszczęściem ::plask wczolo: A ta wymuszona na Thorne konfewrencja, na którym na połowę pytań dziennikarzy odpowiadali Eric i Ridge ::plask wczolo: Odcinki w sumie trzymające w napięciu. Czekam na ciąg dalszy. Niestety obłudy i hipokryzji było dziś aż nadto za dużo.

Szogunko, dzięki za poparcie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie ma za co Dawidek. Często myślimy podobnie.
Zupełnie szczerzę piszę, że tak szczęśliwej Stephanie to dawno nie widziałam. Buzia sama się uśmiechała na jej widok. Uśmiech mój przechodził jednak szybko w grymas, bo czemu podła matka cieszy się z nieszczęścia syna?
Odcinki super, szczególnie że nie zaglądałam do zapowiedzi i nie wiedziałam do końca, czy ślub się odbędzie. Akcja rewelacyjna. I też oczywiście, (jak Cynthi chyba) pierwsze skojarzenie - Wenecja. Przez moment Thorne mnie nawet przekonał, że jednak powinni się pobrać. Utarliby wszystkim nosa. Szkoda mi strasznie Brooke. Jest taka nieszczęśliwa.
Co Taylor zrobiła z włosami? Nie wyglądała najlepiej.
I szkoda mi bardzo Morgan. Nikt o nią nie pyta, nie zwraca uwagi. Smutne to.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

A ja jestem bardzo zadowolona z tej sceny pocałunkowej :mrgreen:
Może wreszcie Brooke przejrzy na oczy i zobaczy jaki z Thorna durny, debilowaty palant i do tego napalony skunks myślący nie głową, ale niestety tylko podbrzuszem - to jego cała inteligencja. ::jezyk::
A ta jego niby dobroć, to po prostu jełopstwo i brak orientacji w każdej niemal sytuacji. No , zwykły niedorozwój umysłowy. ::plask wczolo: ::cojest::
Tak bym chciała żeby Brooke pogoniła go na cztery wiatry i całą tę koszmarną rodzinę na czele z podłą, wredną córką, która wrodziła się całkowicie w Stephanie. Chociaż to dziwne, bo nie jest jej krewną. Widocznie wychowanie i "zapatrzenie się" wystarczy. :roll:
O Kimberly szkoda pisać, bo sobie pobrudzę klawiaturę ::chytry::
Natomiast szkoda pracy Morgan i prestiżu firmy, no, ale co tam - zadowolenie starej wiedźmowatej psychopatki jest ważniejsze.
Brooke powinna im odebrać wszystkie premie, pensje itp. za narażenie Firmy na straty :!:
Mam nadzieję, że Brooke tak szybko się nie złamie. Szkoda tylko jej cierpienia, ale ma już biedna wprawę gdy Ridge ją ciągle rzucał, mimo że niektórzy tutaj ciągle plotą, że to ona skrzywdziła Ridżunia i całą bandę Forresterów. ::plask wczolo:
A wię Brooke, hajda na koń i na pohybel Forresterom :!: :twisted: .
Och, gdybym ja mogła wpaść tam na plan i pomóc Brooke rozpędzić tę nikczemną hołotę :twisted: :evil: , a właściwie dokopać tym durnym, sadystycznym scenarzystom ::cojest::

[ Dodano: 2007-01-19, 23:25 ]
Bic pisze:Brooke dostała nauczkę.
Thorne powinien być z Kimberly. Ona przynajmniej jest dziewicą.
Uśmiałam się do łez ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Chłopcy, pamiętajcie, należy wiązać się tylko z dziewicami, ale przedtem nie zapominajcie zażądać zaświadczenia od ginekologa ::jezyk::
Ludzie, przecież to jest serial dla dorosłych i opowiada o dorosłych - nawet niezbyt młodych :shock:
Przecież jest tyle ładnych filmów dla dzieci i młodzieży - dlaczego tutaj tak się gorszycie? ::plask wczolo: :shock: :roll:
Awatar użytkownika
Cynthia

Post autor: Cynthia »

A po co facetowi w średnim wieku dzewica? Rick już się na tym przejechał. Szkoda mi Brooke. Jednak powinna pamiętac o tym jak Ridge ją załatwił w Wenecji i pomyśleć o tym, że tez wtedy przez chwilę się nie broniła a potem wybaczyć Thornowi.
Aktualnie oglądam "Chicago Fire", "Chicago P.D.", "Chicago Med" i "Orange Is the New Black"
Awatar użytkownika
Ambercia

Post autor: Ambercia »

Scena z pokazu świetna - czekałam na taką od dawna :: bow :: Eric, Ridge tacy zadowoleni, a Cesarzowa w siódmym niebie :mrgreen: Napoczątku mało po raz kolejny nie dostała udaru, a za chwilę taka zmiana ::jezyk:: Mimo iż cieszę się z tego co wyprawiła Kim, to jednak nie popieram tych jej "marzeń" i nie wierzę, że kocha Thorna. Po śmierci Macy przysięgła sobie, że ich rozdzieli, a teraz to przemieniło się w "miłość" jej życia. Gada te same głupoty jak w sytuacji z Rickiem ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Marisa pisze:Bardzo podobały mi się dzisiejsze odcinki :D Co prawda scenki u Spectry były nudawe, ale dało się wytrzymać :P Że nikt nie oglądał pokazu to akurat się nie dziwie ::chytry:: ::ke:: Beznadziejna kolekcja :!: :zmiesz:: A dzisiejszego stroju Morgan nie będe komentować ::kwasny:: Scena pocałunku boska, brawa dla Bridget i Erica (niech będzie-Ridge'a też :zeby: ) za świetnie rozegraną akcje :mrgreen: A Stefa już taka szczęśliwa ::loll::
Podpisuje sie obiema łapkami :)

Odcinki były genialne a szczegolnie rozbwiła mnie mina Stefy gdy mowiła coś w stylu "nic lepszego nie mogło się przydarzyć, slubu żadnego dziś nie bedzie"
Ale uśmiałam sie ładnie ;)
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Boldfanka pisze:A ja jestem bardzo zadowolona z tej sceny pocałunkowej :mrgreen:
Może wreszcie Brooke przejrzy na oczy i zobaczy jaki z Thorna durny, debilowaty palant i do tego napalony skunks myślący nie głową, ale niestety tylko podbrzuszem - to jego cała inteligencja. ::jezyk::
A ta jego niby dobroć, to po prostu jełopstwo i brak orientacji w każdej niemal sytuacji. No , zwykły niedorozwój umysłowy. ::plask wczolo: ::cojest::
Tak bym chciała żeby Brooke pogoniła go na cztery wiatry i całą tę koszmarną rodzinę na czele z podłą, wredną córką, która wrodziła się całkowicie w Stephanie. Chociaż to dziwne, bo nie jest jej krewną. Widocznie wychowanie i "zapatrzenie się" wystarczy. :roll:
O Kimberly szkoda pisać, bo sobie pobrudzę klawiaturę ::chytry::
Natomiast szkoda pracy Morgan i prestiżu firmy, no, ale co tam - zadowolenie starej wiedźmowatej psychopatki jest ważniejsze.
Brooke powinna im odebrać wszystkie premie, pensje itp. za narażenie Firmy na straty :!:
Mam nadzieję, że Brooke tak szybko się nie złamie. Szkoda tylko jej cierpienia, ale ma już biedna wprawę gdy Ridge ją ciągle rzucał, mimo że niektórzy tutaj ciągle plotą, że to ona skrzywdziła Ridżunia i całą bandę Forresterów. ::plask wczolo:
A wię Brooke, hajda na koń i na pohybel Forresterom :!: :twisted: .
Och, gdybym ja mogła wpaść tam na plan i pomóc Brooke rozpędzić tę nikczemną hołotę :twisted: :evil: , a właściwie dokopać tym durnym, sadystycznym scenarzystom ::cojest::

[ Dodano: 2007-01-19, 23:25 ]
Bic pisze:Brooke dostała nauczkę.
Thorne powinien być z Kimberly. Ona przynajmniej jest dziewicą.
Uśmiałam się do łez ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Chłopcy, pamiętajcie, należy wiązać się tylko z dziewicami, ale przedtem nie zapominajcie zażądać zaświadczenia od ginekologa ::jezyk::
Ludzie, przecież to jest serial dla dorosłych i opowiada o dorosłych - nawet niezbyt młodych :shock:
Przecież jest tyle ładnych filmów dla dzieci i młodzieży - dlaczego tutaj tak się gorszycie? ::plask wczolo: :shock: :roll:
Podpisuję się pod tym postem rękami i nogami ::jezyk:: Zgadzam się w całej rozciągłości.Boldfanko dziękuję bo wyręczyłaś mnie w pisaniu :: bow :: ::krzyw::
:serce: Brooke Logan :serce:
Ralphie

Post autor: Ralphie »

Nieznoszę Bridget- moim zdaniem najpaskudniejsza postać w serialu. I wciąż kibicuję Brook i Thorne'owi. I w przeciwienstwie do wielu, ja lubię CJ'a.

Pozdrawiam
Zablokowany