Zmarła Darlene Conley

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
bastet78

Post autor: bastet78 »

Abec pisze: Chyba nie mogą wszystkiego ograniczyć do 3 minutowego teledysku :zmiesz:: :shock:
Dokładnie. Przecież jak umarł filmowy Soul,to pokazywali go cały odcinek. Nie wierzę, aby nie zrobili odcinka ku pamięci Darlene.
Awatar użytkownika
Antares

Post autor: Antares »

bastet78 pisze:
Abec pisze: Chyba nie mogą wszystkiego ograniczyć do 3 minutowego teledysku :zmiesz:: :shock:
Dokładnie. Przecież jak umarł filmowy Soul,to pokazywali go cały odcinek. Nie wierzę, aby nie zrobili odcinka ku pamięci Darlene.
Ja w sumie też w to nie wierzę, ale pożyjemy - zobaczymy :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

FanStefci pisze:Czyli nie będzie specjalnego odcinka tylko jakiś mini-speech. ::ysz:: Eeeeeee, słabo. :|
Może akurat odpowiednio, liczy się pamięć a pamięć o Sally będzie wieczna
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Lela:*

Post autor: Lela:* »

[*] smutna wiadomość :( :( :( :( :( :( Darlene grała postać Sally wspaniale.Była energiczna, pełna życia zawsze chroniła rodzine.Trudno będzie oglądać odcinki bez Darlene :( [*][*][*][*][*][*]
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Na stronie głównej B&B pojawiła się piękna tapetka:
Obrazek
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Piękna rzecz! :( Jak tak patrzę na jej żywiołową, pogodną twarz, to do teraz do mnie nie dociera, że już jej nie ma...
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

FanStefci pisze:Piękna rzecz! :( Jak tak patrzę na jej żywiołową, pogodną twarz, to do teraz do mnie nie dociera, że już jej nie ma...
Piękna ,a zarazem straszna .
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Przepiękny klip pokazano wczoraj po zakończeniu odcinka. John powiedział piękne i prawdziwe słowa... Wspaniała kombinacja scenek z udziałem Darlene... Coś pięknego. Naprawdę ciężko było powstrzymać łzy... :cry: :cry: :cry:
Forrester

Post autor: Forrester »

Tak, wspaniale opowiadał John McCook o Darlene... Ciekawe jednak czy powiedzą w serialu o śmierci Sally i czy będzie pokazany jej pogrzeb.

Mam jeszcze pytanie. Kiedy był wyemitowany ostatni odcinek z Sally? W listopadzie?
Ryan Lavery

Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.

Forrester, ostatni odcinek z Sally pokazany był 29 listopada 2006 a jego nr to 4945.
Forrester

Martin - fan Bree pisze:Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.

Forrester, ostatni odcinek z Sally pokazany był 29 listopada 2006 a jego nr to 4945.
Dzięki za odpowiedź Martinie :wink: Właśnie przeglądam opis tego odcinka i wynika z tego, że w tym ostatnim dla Sally odcinku jej rola była (niestety) epizodyczna.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Forrester, tutaj masz sceny z Darlene z ostatniego odcinka w jakim się pojawiła:

http://www.youtube.com/watch?v=YcF1Zw8EVrs
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Forrester

Martin - fan Bree pisze:Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.
Ewentualnie mógłby to też zrobić Clarke jako jej były mąż oraz ... Adam gdyby się ponownie nagle pojawił, co jest oczywiście nierealne :wink:

Dzięki B@r za podrzucenie linka, niewielka rola co prawda, ale jednak była w tym odcinku. Wzruszające były jej słowa podziękowania skierowane w kierunku Stephanie i jak się okazało były to jej ostatnie słowa... przypomniane nawet w krótkim fragmencie na koniec ostatniego odcinka (piątkowego) z USA... Jak wychodziła z gabinetu Forresterów była przez kogoś podtrzymywana. Przykre to i smutne :cry: :(
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Forrester pisze:
Ewentualnie mógłby to też zrobić Clarke jako jej były mąż oraz ... Adam gdyby się ponownie nagle pojawił, co jest oczywiście nierealne :wink:
Myśle że jest bardzo duża szansa na powrót Adama. W jednym z wywiadów Michael Swan powiedział, że jest bardzo blisko z Darlene ale od czasu jak złamała noge (2004, 2005?) nie utrzymywał z nią kontaktu. Myśle że on chciałby tam być..

Dzięki ci B@r za video :(

Ma ktoś jakieś filmiki z pogrzebu?
Ryan Lavery

SallyFan pisze:Ma ktoś jakieś filmiki z pogrzebu?
A co to za przyjemność oglądać zdjęcia z jej pogrzebu? Nie lepiej zachować ją w pamięci jako tę Sally z piątkowego klipu?
ODPOWIEDZ