Dokładnie. Przecież jak umarł filmowy Soul,to pokazywali go cały odcinek. Nie wierzę, aby nie zrobili odcinka ku pamięci Darlene.Abec pisze: Chyba nie mogą wszystkiego ograniczyć do 3 minutowego teledysku![]()
Zmarła Darlene Conley
- Adex-fan Brooke
Może akurat odpowiednio, liczy się pamięć a pamięć o Sally będzie wiecznaFanStefci pisze:Czyli nie będzie specjalnego odcinka tylko jakiś mini-speech.Eeeeeee, słabo.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Lela:*
Piękna ,a zarazem straszna .FanStefci pisze:Piękna rzecz!Jak tak patrzę na jej żywiołową, pogodną twarz, to do teraz do mnie nie dociera, że już jej nie ma...
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Ryan Lavery
-
Ryan Lavery
Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.
Forrester, ostatni odcinek z Sally pokazany był 29 listopada 2006 a jego nr to 4945.
Forrester, ostatni odcinek z Sally pokazany był 29 listopada 2006 a jego nr to 4945.
Dzięki za odpowiedź MartinieMartin - fan Bree pisze:Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.
Forrester, tutaj masz sceny z Darlene z ostatniego odcinka w jakim się pojawiła:
http://www.youtube.com/watch?v=YcF1Zw8EVrs
http://www.youtube.com/watch?v=YcF1Zw8EVrs
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ewentualnie mógłby to też zrobić Clarke jako jej były mąż oraz ... Adam gdyby się ponownie nagle pojawił, co jest oczywiście nierealneMartin - fan Bree pisze:Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.
Dzięki B@r za podrzucenie linka, niewielka rola co prawda, ale jednak była w tym odcinku. Wzruszające były jej słowa podziękowania skierowane w kierunku Stephanie i jak się okazało były to jej ostatnie słowa... przypomniane nawet w krótkim fragmencie na koniec ostatniego odcinka (piątkowego) z USA... Jak wychodziła z gabinetu Forresterów była przez kogoś podtrzymywana. Przykre to i smutne
-
SallyFan
Myśle że jest bardzo duża szansa na powrót Adama. W jednym z wywiadów Michael Swan powiedział, że jest bardzo blisko z Darlene ale od czasu jak złamała noge (2004, 2005?) nie utrzymywał z nią kontaktu. Myśle że on chciałby tam być..Forrester pisze:Ewentualnie mógłby to też zrobić Clarke jako jej były mąż oraz ... Adam gdyby się ponownie nagle pojawił, co jest oczywiście nierealneMartin - fan Bree pisze:Ja myślę, że powinni. Myślę, że powrót CJ-a może być właśnie tym spowodowany... Chciałbym żeby to właśnie on wygłosił pożegnalną mowę na jej pogrzebie, a nie Stephanie, która przez kilkanaście lat nienawidziła Sally.![]()
Dzięki ci B@r za video
Ma ktoś jakieś filmiki z pogrzebu?
-
Ryan Lavery