Bridget Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
jahek

Post autor: jahek »

Może dziewczyna przeistoczy się z brzydkiego kaczątka w pięknego łabędzia. W Mns wszystko jest możliwe. :)
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
k@tie

Post autor: k@tie »

"Bridget" gra też w serialu Krok od domu (czy coś takiego) na tvn we wtorki o 21.30. Kto by pomyślał, że coś z niej będzie... ::jezyk::
Fiona

Post autor: Fiona »

....i gra bardzo fajnie! :) Kto by pomyślał, że to ta sama mymlowata Bridget :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

k@tie pisze:"Bridget" gra też w serialu Krok od domu (czy coś takiego) na tvn we wtorki o 21.30. Kto by pomyślał, że coś z niej będzie... ::jezyk::
Jennifer F. za rolę Bridget zgarnęła 3 nagrody Daytime Emmy więc nic dziwnego że dali jej własny serial.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kaja

Post autor: Kaja »

Ok usunęłam. Mam nadzieję,że Bridget w przyszlości zmądrzeje, na miejscu Brooke juz bym się dawno z nią policzyła. Woli szczęśliwy związek pseudo przyjaciółki niż mamy
Ostatnio zmieniony 2007-02-04, 20:35 przez Kaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Kaja pisze:XXXXXXXXXXXXXXXXX
Nie spoileruj!!1
Ostatnio zmieniony 2007-02-04, 22:39 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Jennifer nie jest taka znowu brzydka. Źle wygląda, gdy się naburmusza i krzywi, ale ogólnie jest podobna do Leslie Ann Down i Jacqueline Bissett w młodości. Może starsza też będzie do nich podobna, a one wyładniały z ubiegiem lat.
Cathin

Post autor: Cathin »

Nie lubię Bridżet, bo miesza u Bruk! A co do jej urody, to taka najgorsza to nie jest. Bywały w MNS gorsze przypadki, jak np. z kobiet: Mejsi czy Szila. Amber tez nie za ładna. To znaczy moim zdaniem bardzo ją pobrzydzają tą czerwoną lub podobną szminką. MA wtedy strasznie końską twarz. Ale to moje zdanie co do urody aktorek tylko ;] O starych sie nie wypowiadam :P

Wracając do Bridż, to jak na razie pokazała się z jak najgorszej strony!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Bridget w Modzie w ogóle mi nie podchodzi, ale widziałam ją w jakimś serialu (niestety nie pamiętam tytułu :oops: ) i powiem Wam, że wyglądała bardzo ładnie ::jezyk:: :P
Goku

Post autor: Goku »

ana pisze:Bridget w Modzie w ogóle mi nie podchodzi, ale widziałam ją w jakimś serialu (niestety nie pamiętam tytułu :oops: ) i powiem Wam, że wyglądała bardzo ładnie ::jezyk:: :P
Pewnie w "Krok od Domu" gdzie gra panią prokurator Annabeth Chase?? ::chytry::
Dorka16

Post autor: Dorka16 »

May pisze:Ja nie cierpie Bridget !!!! :evil: Ona jest okropnie brzydka!!!! Gdzie producenci B&B mają oczy? ::ysz:: Poa tym nie cierpi Amber , a ja ją UWIELBIAM!!!! :serce:
według mnie bardzo dobrze gra w tym serialu, też lubię Amber :)
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Goku pisze:
ana pisze:Bridget w Modzie w ogóle mi nie podchodzi, ale widziałam ją w jakimś serialu (niestety nie pamiętam tytułu :oops: ) i powiem Wam, że wyglądała bardzo ładnie ::jezyk:: :P
Pewnie w "Krok od Domu" gdzie gra panią prokurator Annabeth Chase?? ::chytry::
Chyba tak ::krzyw:: ...Ogladałam niestety tylko jeden odcinek ::jezyk::
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

Jak tylko odfarbuja jej rudy to zobaczycie ze jest ładna :)

PS:Producenci dawno powinnni to zrobic by ja upodobnic bardziej do Brook...
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Bridget ostatnio wygląda dużo lepiej niż na początku. Przede wszystkim lepsza fryzura, lepsze ciuchy i odświeżona buźka.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Nie wiem dlaczego tak ostro uceniacie Bridget,może nie jest tak piękna jak matka która swoją drogą przez ten cały serial też się posunęła,ale ma swoje osobliwe piękno.Ostatnio zaczyna się wokół niej sporo dziać i wyraźnie zmieniła fason.może nei chcieli jakieś sztucznej lalki tylko prawdziwą dziewczyne...
ODPOWIEDZ