Brooke vs Taylor
Właśnie nie wiem za co więc mi wytłumacz
Wszyscy wiedzieli jak Stephanie to przeżyje, a mimo to Brooke wolała ją jeszcze "dobić" swoimi głupimi komentarzami. Może Taylor nie była tam az tak potrzebna, ale zbędna napewno też nie. W przeciwieństwie do Brooke zachowała zdrowy rozsądek. To prawda, że miała prawo się wściekać na Amber, ale te jej głupie komentarze w stotunku do Shephanie były nie na miejscu.
Dlaczego nie? Stephanie jak zwykle kazała jej się wynosić i obarczyła winą Brooke. Nie wiem kto by się oparł pokusie, żeby się odgryźć "pani wszystkowiedzącej"
Trudno porównywać w tej sytuacji Taylor i Brooke, bo to Brooke była zaangażowana w całą sprawę, chodziło o jej dziecko. Taylor była tam by asystować w wyjawieniu prawdy, tak więc lepiej przejść z tą rozmową do dzisiejszego odcinka.
Marisa ty naprawde jesteś nie poważna . Amber na własne życzenie zabiła swoje dziecko , później ukradła dzidziusia Bacy nikogo o tym nie informując i w dodatku wszystkich okłamała że to jest jej i Ricka dziecko . Jeżeli ty nie widzisz powagi sytuacji to jest mi bardzo przykro . Wszyscy na forum potępili co zrobiła Amber ( choć także ją usprawiedliwiali że się zmieniała ) tak samo było na filmie cała rodzina Forresterów jak reszta ekipy jednym głosem powiedzieli co o tym sądzą . Gdyby Brooke zadzwoniła na policje Amber by spędziła kilka lub kilkanście lat więzieniu .
A co do konfliktu Stephani-Brooke to Cesarzowa pierwsza zaczeła pokazywać swoje podłości dotyczące mniemanych kłastw Brooke .
Tak naprawde Taylor pojechała tam aby wspomóc Stephanią , ponieważ bała się że spotkanie z Brooke może jej zaszkodzić . A to usprawiedliwianie że ona pojechała pomóc Rickowie jest strasznie głupie.
A co do konfliktu Stephani-Brooke to Cesarzowa pierwsza zaczeła pokazywać swoje podłości dotyczące mniemanych kłastw Brooke .
Tak naprawde Taylor pojechała tam aby wspomóc Stephanią , ponieważ bała się że spotkanie z Brooke może jej zaszkodzić . A to usprawiedliwianie że ona pojechała pomóc Rickowie jest strasznie głupie.
Ostatnio zmieniony 2006-09-27, 15:16 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Brooke i Taylor podobno miały być przyjaciółkami...
a tu taki numer i to jeszcze wykręca go idealizowana Taylor.....
pseudopsychiatra sterowana przez Ridżora i Erikora
gdyby nie ona to Thorne by nic nie zobaczył i teraz wszyscy nie byli by w takiej beznadziejnej sytuacji.....
Prawdziwych przyjaciół poznajemy w Wenecji...
Grunt to rodzinka....
Poszła Brooke do psychiatry a tu Taylor, co robi....?
a tu taki numer i to jeszcze wykręca go idealizowana Taylor.....
pseudopsychiatra sterowana przez Ridżora i Erikora
gdyby nie ona to Thorne by nic nie zobaczył i teraz wszyscy nie byli by w takiej beznadziejnej sytuacji.....
Prawdziwych przyjaciół poznajemy w Wenecji...
Grunt to rodzinka....
Poszła Brooke do psychiatry a tu Taylor, co robi....?
.Robi pisze:Marisa ty naprawde jesteś nie poważna . Amber na własne życzenie zabiła swoje dziecko , później ukradła dzidziusia Bacy nikogo o tym nie informując (...) i w dodatku wszystkich okłamała że to jest jej i Ricka dziecko . Jeżeli ty nie widzisz powagi sytuacji to jest mi bardzo przykro . Wszyscy na forum potępili zachowanie Amber
Ja nie potępiłam.
Pisanie, że Amber zabiła swoje dziecko przechodzi wszelkie pojęcie.
Naprawde nie wiem jak zabiła i jak ukradla choć ogladalam te odcinki baredzo uważnie.
W sporze BrookevsTaylor mówie: Brooke, Brooke, Brooke.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Następna nie poważna ! Przecież Amber wiedziała ,że miała wypadek samochodowy- prawda? Przecież straciła przytomność -prawda? Przecież oddała nerke-prawda? Przecież biła się z Sheilą -prawda? Straciła po tym dwa razy przytomność - prawda? Przecież osoba o zdrowych zmysłach siedziała by w szpitalu miesiąc przed porodem . A ona zamiast pojechać do szpiatala wyjechała sobie na pustynie , gdzie nie ma żadnego lekarza .Roxi pisze:.Robi pisze:Marisa ty naprawde jesteś nie poważna . Amber na własne życzenie zabiła swoje dziecko , później ukradła dzidziusia Bacy nikogo o tym nie informując (...) i w dodatku wszystkich okłamała że to jest jej i Ricka dziecko . Jeżeli ty nie widzisz powagi sytuacji to jest mi bardzo przykro . Wszyscy na forum potępili zachowanie Amber
Ja nie potępiłam.
Pisanie, że Amber zabiła swoje dziecko przechodzi wszelkie pojęcie.
Naprawde nie wiem jak zabiła i jak ukradla choć ogladalam te odcinki baredzo uważnie.
W sporze BrookevsTaylor mówie: Brooke, Brooke, Brooke.
Tak samo jest co do kradzieży dziecka . Amber nie miała wyjścia i musiała ukraść dziecko . Oczywiście mogła iść do domu dziecka i zgłosić ,że chcę je adoptować , ale czy Rick by się z nią wtedy ożenił? NIE
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Od kilku odcinków można zauważyć spokój na lini Brooke-Taylor . Ciekawi mnie na jak długo
ale znając serial to zawieszenie broni nie potrwa zbyt długo .