Filmy i seriale z aktorami z soap oper
- Adex-fan Brooke
Jak wyglądała Linda w "Statku..."? I jaką postać grała? Który to rok?gregi pisze:Ostatnio Susan Ward (Meg z "Sunset Beach") wystąpila gościnnie w "Boomtown" na tvp1, a Linda Evans (Krystle z "Dynastii") w "Love Boat"na tvp2. Nagrałem of course
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
1982 chybaAdex-fan Brooke pisze:Jak wyglądała Linda w "Statku..."? I jaką postać grała? Który to rok?gregi pisze:Ostatnio Susan Ward (Meg z "Sunset Beach") wystąpila gościnnie w "Boomtown" na tvp1, a Linda Evans (Krystle z "Dynastii") w "Love Boat"na tvp2. Nagrałem of course
nie ogladalem jeszcze wiec nie odpowiedzialem ci wiecej.
mam tez odc. z Pamelą Sue Martin, ale tez nie jeszcze nie obejrzałem. W ogole Tvp2 ma inna numeracje niz powinno byc, bo niektore odcinki - te dluzsze rozdzielili na pol.
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
- Adex-fan Brooke
Dzisiaj o 20.20 na Tvp1 "Przeczucie" z roku 2004 z Catherine Oxenberg (Amanda w "Dynastii") i jej mężem Casperem Van Dienem(Chandler w "Titans").
A w niedzielę o 23.30 na Tvn7 "Wojna umysłów" z Antonio Sabato Jr (Dante w B&B).
A w niedzielę o 23.30 na Tvn7 "Wojna umysłów" z Antonio Sabato Jr (Dante w B&B).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Pierwszy sezon, 10. odcinek.Primok pisze:
A wie ktoś, w którym dokładnie odcinku "Gliniarza i prokuratora" pojawia się Bobbie Eakes (Macy, MnS),
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Na TVN7 leci obecnie dziesiąty sezon Friends w którym w małą Emmę wciela się ta sama para niemowląt, co w Hope Logan w MnS 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ostatnio natknęłam się na serial pt "Brygada Acapulco", i zobaczyłam że na ekranie właśnie przemawia Eryk Forrester, rozmawiał z jakimś mężczyzną, i kiedy kamera skierowała się na tego drugiego to zobaczyłam że jest to nikt inny jak Thorne

I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Więc Winsor Harmon - najlepszy z Thorne'ów
Kurde powinienem oglądać ponownie "Brygadę Acapulco"
Tam tez w 1 serii jest Fabio (ulubiony facet Sally Spectry
) jako Claudio no i Catherine Oxenberg (Amanda z "Dynastii").
A we wtorek na Tvp2 o 23.15 film sensacyjny "Czerwony pająk" z roku 1988 z Jamesem Farentino (dr Nick z "Dynastii").
[ Dodano: 2007-03-17, 16:00 ]
James w "Dynastii":

A we wtorek na Tvp2 o 23.15 film sensacyjny "Czerwony pająk" z roku 1988 z Jamesem Farentino (dr Nick z "Dynastii").
[ Dodano: 2007-03-17, 16:00 ]
James w "Dynastii":

Dzisiaj na tvp2 o 20:15 leciał film "Lightning: Fire from the Sky", w którym zagrali Barbara Crampton (Maggie z "B&B") i Stacy Keach (Henry Pope z "Prison Break"). Zapowiadał się całkiem fajnie, ale w trakcie zniknął dźwięk i w końcu przełączyłam na coś innego 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Kurcze, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, bo chętnie bym zobaczyła Meggie w innej roliwiwi pisze:Dzisiaj na tvp2 o 20:15 leciał film "Lightning: Fire from the Sky", w którym zagrali Barbara Crampton (Maggie z "B&B") i Stacy Keach (Henry Pope z "Prison Break"). Zapowiadał się całkiem fajnie, ale w trakcie zniknął dźwięk i w końcu przełączyłam na coś innego
Z aktorów B&B w innych filmach widziałam tylko Granta.
Co złego, to nie ja