Filmy i seriale z aktorami z soap oper

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

Ostatnio Susan Ward (Meg z "Sunset Beach") wystąpila gościnnie w "Boomtown" na tvp1, a Linda Evans (Krystle z "Dynastii") w "Love Boat"na tvp2. Nagrałem of course ::krzyw::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

gregi pisze:Ostatnio Susan Ward (Meg z "Sunset Beach") wystąpila gościnnie w "Boomtown" na tvp1, a Linda Evans (Krystle z "Dynastii") w "Love Boat"na tvp2. Nagrałem of course ::krzyw::
Jak wyglądała Linda w "Statku..."? I jaką postać grała? Który to rok?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
gregi

Adex-fan Brooke pisze:
gregi pisze:Ostatnio Susan Ward (Meg z "Sunset Beach") wystąpila gościnnie w "Boomtown" na tvp1, a Linda Evans (Krystle z "Dynastii") w "Love Boat"na tvp2. Nagrałem of course ::krzyw::
Jak wyglądała Linda w "Statku..."? I jaką postać grała? Który to rok?
1982 chyba
nie ogladalem jeszcze wiec nie odpowiedzialem ci wiecej.

mam tez odc. z Pamelą Sue Martin, ale tez nie jeszcze nie obejrzałem. W ogole Tvp2 ma inna numeracje niz powinno byc, bo niektore odcinki - te dluzsze rozdzielili na pol. ::kwasny::
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dzisiaj o 20.20 na Tvp1 "Przeczucie" z roku 2004 z Catherine Oxenberg (Amanda w "Dynastii") i jej mężem Casperem Van Dienem(Chandler w "Titans").
A w niedzielę o 23.30 na Tvn7 "Wojna umysłów" z Antonio Sabato Jr (Dante w B&B).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
gregi

Catherine Oxenberg jest tez w "Acapulco HEAT" ktore leci na Tele5. Lubie tą aktorke :)
Primok

Post autor: Primok »

"Brygadę Acapulco" kiedyś bardzo lubiłem oglądać - świetny serial, ale teraz niestety nie mogę nawet rzucić okiem :( .

A wie ktoś, w którym dokładnie odcinku "Gliniarza i prokuratora" pojawia się Bobbie Eakes (Macy, MnS), bo znowu TVP2 będzie go powtarzać :?:
Abec

Post autor: Abec »

Primok pisze:
A wie ktoś, w którym dokładnie odcinku "Gliniarza i prokuratora" pojawia się Bobbie Eakes (Macy, MnS),
Pierwszy sezon, 10. odcinek.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Oglądałam niedawno film pt. Skulls 2, i jedną z głownych ról zagrała tam Ashley Lyn Cafagna czyli Kimberla z Mody na Sukces ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Na TVN7 leci obecnie dziesiąty sezon Friends w którym w małą Emmę wciela się ta sama para niemowląt, co w Hope Logan w MnS :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Tiril

Ostatnio natknęłam się na serial pt "Brygada Acapulco", i zobaczyłam że na ekranie właśnie przemawia Eryk Forrester, rozmawiał z jakimś mężczyzną, i kiedy kamera skierowała się na tego drugiego to zobaczyłam że jest to nikt inny jak Thorne ::rad:: ::rad::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oni byli w jednym z odcinków? :) Ale który Thorne? Winsor?
Awatar użytkownika
Tiril

Adex-fan Brooke pisze:Oni byli w jednym z odcinków? :) Ale który Thorne? Winsor?
Ten obecny Thorne, nie mam pojęcia jak się nazywa i szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi ::jezyk::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Więc Winsor Harmon - najlepszy z Thorne'ów ::jezyk:: Kurde powinienem oglądać ponownie "Brygadę Acapulco" :( Tam tez w 1 serii jest Fabio (ulubiony facet Sally Spectry :zeby: ) jako Claudio no i Catherine Oxenberg (Amanda z "Dynastii").
A we wtorek na Tvp2 o 23.15 film sensacyjny "Czerwony pająk" z roku 1988 z Jamesem Farentino (dr Nick z "Dynastii").

[ Dodano: 2007-03-17, 16:00 ]
James w "Dynastii":
Obrazek
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dzisiaj na tvp2 o 20:15 leciał film "Lightning: Fire from the Sky", w którym zagrali Barbara Crampton (Maggie z "B&B") i Stacy Keach (Henry Pope z "Prison Break"). Zapowiadał się całkiem fajnie, ale w trakcie zniknął dźwięk i w końcu przełączyłam na coś innego ::kwasny::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

wiwi pisze:Dzisiaj na tvp2 o 20:15 leciał film "Lightning: Fire from the Sky", w którym zagrali Barbara Crampton (Maggie z "B&B") i Stacy Keach (Henry Pope z "Prison Break"). Zapowiadał się całkiem fajnie, ale w trakcie zniknął dźwięk i w końcu przełączyłam na coś innego ::kwasny::
Kurcze, szkoda że nie wiedziałam wcześniej, bo chętnie bym zobaczyła Meggie w innej roli ;)

Z aktorów B&B w innych filmach widziałam tylko Granta. :serce:
Co złego, to nie ja ;)
ODPOWIEDZ