Post autor: Misia »

A w ogóle Ridz też jest jakis dziwny.Wczoraj wziął te herbatę i zamiast wylać do zlewu czy gdzieś to przelał ją do czegoś innego.Niewiem chyba do tego słoika z miodem :P .
Team Hunter:)A jak!

Post autor: anna »

Jak sie herbatkowała ze Stefani mało nie padłam byla taka nienaturalna i prawie jej do tylka weszła....
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel
Electra
Electra

Post autor: Electra »

Nie lubie Morgan. Denerwuje mnie ta kobieta. Skoro tak bardzo martwi się o swoje dziecko, to czemu nie zabierze tyłka w troki i nie wyjedzie do czasu porodu? Jedynym plusem jest to, że ktoś w koncu utrze nosa Forresterom. Ale ogolnie ta laska mnie denerwuje, jedyne co w niej lubie to jej głos - szalenie zmyslowy i seksowny :serce:

Post autor: Misia »

Electra pisze:Nie lubie Morgan. Denerwuje mnie ta kobieta. Skoro tak bardzo martwi się o swoje dziecko, to czemu nie zabierze tyłka w troki i nie wyjedzie do czasu porodu? Jedynym plusem jest to, że ktoś w koncu utrze nosa Forresterom. Ale ogolnie ta laska mnie denerwuje, jedyne co w niej lubie to jej głos - szalenie zmyslowy i seksowny :serce:
Zgadzam sie ::ok:: Czego ta kobieta jeszcze w LA szuka :roll:Myśli,że Taylor będzie bawić jej dziecko a Stefa gotować obiadki :?: :lol:
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Abec »

Ona nie jest całkiem normalna, ale też nie jest zła. Zapewne uznaje, że uczieczka byłaby nie w porządku względem Taylor. Morgan już raz była nie fair ;) ::rad:: wobec 'przyjaciółki', pewnie nie chce tego powtarzać.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Morgan jest nie fair wobec Taylor, ale Stephanie jest jeszcze gorsza a na Ridge'a brak słów
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: a na Ridge'a brak słów
Ale jednak Ridge uratował dziecko Morgan. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

To też jego dziecko ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Dragon_Scale »

Ja lubie Morgan ,może ldatego ,że współczuje jej tragedii,którą przeżyła.Co prawda ma ona swoje dziwaczne pomysły,ale ogólnie wychodzi na pozatyw.Stefani chcąc przewać jej ciążę pokazała ,jaką jest wredną charpią.Zapewne Morgan i tak nei wygra z Forresterami,ale ogólnie sporo namieszała :D .Nie wiem dlaczego,ale przypomina mi troche demoniczną Sheile... :)

Post autor: Mareczek »

Ja bardzo lubię Morgan. To piękna kobieta. Ubiera się brzydko, ale bardzo lubię jej fryzury. Uważam, że aktorka Sarah Buxton powinna zostać dłużej w obsadzie. Czy ktoś ma jej zdjęcia :?: Jak ktoś mi je przyśle będę wdzięczny :mrgreen:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mareczku, zajrzyj do działu "Galeria". Być może tam znajdziesz zdjęcia S. Buxton, czyli Morgan. ::ok::

Post autor: Cathin »

Ogólnie, to fajnie, ze ta postać się pojawiła, ALE wkurza mnie jej fałszywość.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Nelya
Nelya

Post autor: Nelya »

Nie mam pojęcia, co tyle osób widzi w Morgan... może wynika to z tego, że oglądam serial od niedawna, ale już zdążyłam obdarzyć ją antypatią. Odpycha mnie już jej wygląd, te potworne usta, kocie oczy, po prostu wredna lisica. Niby kocha Ridge'a, ale zamiast próbować o nim zapomnieć, jeszcze tylko zaciąga go do łóżka. Jak długo będzie pielęgnować dziecko,tak długo będzie pielęgnowała swoje uczucie. I jest na tyle egoistką, że w ogóle jej nie obchodzi, w jak fatalną sytuację go wpakowała. Oczywiście brawa dla niej, że wprowadziła zamęt w idealne małżeństwo, ale na tym jej zasługi się kończą ::plask wczolo:

Post autor: anna »

Dzis rano oglądałam powtórki z wczoraj.
Morgan zaczyna juz odbijać.. widziałam w jej oczach ta obsesje co miała w oczach Shila!

...cos czuje ze dlugo nie bedzie umiała tłumić uczuć....jak to Clarke, powiedział, wybuchnie bąba z opuźnionym zapłonem!
Moda przemija, styl pozostaje.
Coco Chanel

Post autor: paulincia »

Im dłużej Morgan jest w ciąże, tym bardziej głupieje na punkcie Ridga, ona chyba naprawdę ma nadzieję, że Ridge rzuci dla Niej rodzine
ODPOWIEDZ