Bieżące odcinki cz. 1
- Marek Forrester
Amber dzisiaj do CJ zapytana o swoją matkę odpowiedziała ,że ta jest w miasteczku o nazwie Harmony
Tutaj nawiązanie do serialu "Passions" gdzie Andrea Evans gra do tej pory od odejścia z BB. Tylko szkoda ,że postać Andrei Evans czyli Tawny Moore w PSNS nazywa się Rebecca Hotchkiss a może Amber nazywa się też Hotchkiss

Nobody does it better
Rick sam się prosi o kłopoty. A nie mógł spotkać się z nim raz jeszcze i zmusić, by ten targował się o dziecko, postarać się o świadka (który siedziałby np. przy barze) lub nagrać wszystko. Pewnie w sądzie by wygrał, szczególnie, że Deacon jakoś nie interesował się synem.
Czy C.J dla wszystkich musi być tak nieuprzejmy? I choć Sally wyglądała promiennie, to czy ona usi odwiedzać kogoś tylko po to, by powkurzać, bo po co ona właściwie przyszła do okropnej Stephanie?
Jakoś dreszczem zareagowałam na scenę, kiedy Ridge i Taylor trzymali brzuszek Morgan....Jedna wielka rodzina...
Czy C.J dla wszystkich musi być tak nieuprzejmy? I choć Sally wyglądała promiennie, to czy ona usi odwiedzać kogoś tylko po to, by powkurzać, bo po co ona właściwie przyszła do okropnej Stephanie?
Jakoś dreszczem zareagowałam na scenę, kiedy Ridge i Taylor trzymali brzuszek Morgan....Jedna wielka rodzina...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Deacon jest super
Nie podoba mi się jedynie słownictwo jakiego używa w stosunku do kobiet.No ale taką chyba ma naturę
Najlepszy był dziś jego tekst do Ricka "Wyciągniesz dziesięć tysięcy ze świnki skarbonki
"
Amber mnie bardzo wkurza.Chciałabym żeby była już z tym CJ'em i skończyła wodzić oczami za Rickiem bo ten wątek staje się nie do zniesienia
Taylor dalej nie doznaje żadnego olśnienia
Nie rozumiem jej.Po samych minach boskiego Ridżunia powinna się domyślić,że coś jest nie tak
Znowu nie było dziś Brooke

Amber mnie bardzo wkurza.Chciałabym żeby była już z tym CJ'em i skończyła wodzić oczami za Rickiem bo ten wątek staje się nie do zniesienia
Taylor dalej nie doznaje żadnego olśnienia
Znowu nie było dziś Brooke
Nic dodać nic ująćKlaudusia pisze:Deacon jest superNie podoba mi się jedynie słownictwo jakiego używa w stosunku do kobiet.No ale taką chyba ma naturę
Najlepszy był dziś jego tekst do Ricka "Wyciągniesz dziesięć tysięcy ze świnki skarbonki
"
![]()
![]()
Amber mnie bardzo wkurza.Chciałabym żeby była już z tym CJ'em i skończyła wodzić oczami za Rickiem bo ten wątek staje się nie do zniesienia![]()
Taylor dalej nie doznaje żadnego olśnieniaNie rozumiem jej.Po samych minach boskiego Ridżunia powinna się domyślić,że coś jest nie tak
![]()
Znowu nie było dziś Brooke![]()
![]()
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Ambrossia Moore
A nie sadzisz, ze to sa żarty?
Mnie wkurzył Dikon. Nienawidzę go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Rik? Godny pożałowania! Chce sobie kupić dziecko!!!!!!!!!11 Starzy go przyzwyczaili, żę ma wszystko, czego chce. Zrobił sie rozpieszczonym bachorem i teraz kupi sobie dziecko
Żenada!
Mnie wkurzył Dikon. Nienawidzę go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Rik? Godny pożałowania! Chce sobie kupić dziecko!!!!!!!!!11 Starzy go przyzwyczaili, żę ma wszystko, czego chce. Zrobił sie rozpieszczonym bachorem i teraz kupi sobie dziecko
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
-
Dawidek
- Administrator
Deacon wywarł na mnie bardzo negatywne wrażenie. Jak on może o kobietach tak się wyrażać, a o swoim dziecku powiedział "szczur"!!!
O Becky też miał jak najgorszą opinię. Zastanawiam się, czy ona nie miała ciemnej strony swojej natury, że tak się o niej wyraża. Może czegoś się o tym dowiemy kiedyś.
Jeżeli chodzi o Rick'a, to ten też u mnie dzis duzo stracił. Zaczął działać właściwie na granicy prawa. On i Deacon po prostu handlowali małym dzieckiem.
Częściowo postawa Rick'a jest usprawiedliwiona, jak słyszał, że mały Eric to szczur, ale nie powinien w takim przypadku w ogóle z nim gadać. Widać, że u Rick'a występuje zasada "cel uświęca środki". Na razie nadal uważam, że to on a nie Deacon lub CJ powinni wychowywać dziecko. Deacon nie żywi praktycznie żadnych uczuć do chłopca.
Zastanawiało mnie przez chwlę to, że Deacon nie poznał Amber i odwrotnie. Albo rzeczywiście się nie znają, albo udają, że się nie znają.
Taylor aż się podnieciła na wieść, że Ridge i Morgan się pogodzili.
Zabawne to było. Nawet się zgodziła, by ona i jej mąż zostali rodzicami chrzestnymi.
Po co Sally poszła do Stephanie? z tej wymiany zdań wynika to, że obie miały rację. Stephanie słusznie zauważyła, że Amber nadal coś czuje do Rick'a, a pani Spectra zlekceważyła to. A Sally miała rację w momencie, kiedy stwierdziła, że Stephanie wywyższa się i nie potrafi z pokorą przyjąć porażki.
W sumie ciekawe odcinki.
Jeżeli chodzi o Rick'a, to ten też u mnie dzis duzo stracił. Zaczął działać właściwie na granicy prawa. On i Deacon po prostu handlowali małym dzieckiem.
Zastanawiało mnie przez chwlę to, że Deacon nie poznał Amber i odwrotnie. Albo rzeczywiście się nie znają, albo udają, że się nie znają.
Taylor aż się podnieciła na wieść, że Ridge i Morgan się pogodzili.
Po co Sally poszła do Stephanie? z tej wymiany zdań wynika to, że obie miały rację. Stephanie słusznie zauważyła, że Amber nadal coś czuje do Rick'a, a pani Spectra zlekceważyła to. A Sally miała rację w momencie, kiedy stwierdziła, że Stephanie wywyższa się i nie potrafi z pokorą przyjąć porażki.
W sumie ciekawe odcinki.
Tekst Deacona o Amber : "jakas zdzira sie gapi" byl swietny
Uwielbiam Amber ale strasznie rozsmieszyla mnie ta scena i sposob jaki on to powiedzial
.Tak na Marginesie to jestem zaskoczona ze TVP nie cenzuruje niektorych tekstow np tych o "posuwaniu". Swoja droga to nasz lektor mam male urozmacenie po przewaznie mdlych dialogach Ridga i Taylor.
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
- Adex-fan Brooke
Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ale jak Stephani mówiła do Brooke ,,ty dziwko'' w domku w górach to nie było pikawekAdex-fan Brooke pisze:Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
-
Martin Rode
Nie zgadzam się że Stephanie jest porąbana ona po prostu prawidłowo oceniła sytuacjęCathin pisze:Mnie rozwalił tekst Sali do Stefy "śnij sobie dalej"Ale nie pamiętam niestety, co było przed Tymi sowami. Ale się uśmiałam
Stefa jest porąbana, nie umie przyjąć z honorem porażki.
Pewnie po prostu to słowo można przetłumaczyć na kilka sposobówAdex-fan Brooke pisze:Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi