Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Amber dzisiaj do CJ zapytana o swoją matkę odpowiedziała ,że ta jest w miasteczku o nazwie Harmony :mrgreen: Tutaj nawiązanie do serialu "Passions" gdzie Andrea Evans gra do tej pory od odejścia z BB. Tylko szkoda ,że postać Andrei Evans czyli Tawny Moore w PSNS nazywa się Rebecca Hotchkiss a może Amber nazywa się też Hotchkiss :mrgreen: :mrgreen:
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

Alexander pisze:...
Hot(ch)kiss 8) :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rick sam się prosi o kłopoty. A nie mógł spotkać się z nim raz jeszcze i zmusić, by ten targował się o dziecko, postarać się o świadka (który siedziałby np. przy barze) lub nagrać wszystko. Pewnie w sądzie by wygrał, szczególnie, że Deacon jakoś nie interesował się synem.
Czy C.J dla wszystkich musi być tak nieuprzejmy? I choć Sally wyglądała promiennie, to czy ona usi odwiedzać kogoś tylko po to, by powkurzać, bo po co ona właściwie przyszła do okropnej Stephanie?
Jakoś dreszczem zareagowałam na scenę, kiedy Ridge i Taylor trzymali brzuszek Morgan....Jedna wielka rodzina... :?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Deacon jest super 8) Nie podoba mi się jedynie słownictwo jakiego używa w stosunku do kobiet.No ale taką chyba ma naturę :roll: Najlepszy był dziś jego tekst do Ricka "Wyciągniesz dziesięć tysięcy ze świnki skarbonki :?: " ::loll:: ::cojest::
Amber mnie bardzo wkurza.Chciałabym żeby była już z tym CJ'em i skończyła wodzić oczami za Rickiem bo ten wątek staje się nie do zniesienia ::bojesie::
Taylor dalej nie doznaje żadnego olśnienia ::plask wczolo: Nie rozumiem jej.Po samych minach boskiego Ridżunia powinna się domyślić,że coś jest nie tak :zmiesz::
Znowu nie było dziś Brooke ::plask wczolo: ::ke:: ::kwasny::
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Klaudusia pisze:Deacon jest super 8) Nie podoba mi się jedynie słownictwo jakiego używa w stosunku do kobiet.No ale taką chyba ma naturę :roll: Najlepszy był dziś jego tekst do Ricka "Wyciągniesz dziesięć tysięcy ze świnki skarbonki :?: " ::loll:: ::cojest::
Amber mnie bardzo wkurza.Chciałabym żeby była już z tym CJ'em i skończyła wodzić oczami za Rickiem bo ten wątek staje się nie do zniesienia ::bojesie::
Taylor dalej nie doznaje żadnego olśnienia ::plask wczolo: Nie rozumiem jej.Po samych minach boskiego Ridżunia powinna się domyślić,że coś jest nie tak :zmiesz::
Znowu nie było dziś Brooke ::plask wczolo: ::ke:: ::kwasny::
Nic dodać nic ująć ::ok:: Dziękuję ,że mnie wyręczyłaś :wink: .
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

CJ dzisiaj dzisiaj był bardzo nieuprzejmy. Aż się wił jak Deacon dotykał dziecko.
Jeszcze wymyślił, że Mały Eric będzie jego drużbą. Jak on nawet nie unie chodzić :P .
Cathin

Post autor: Cathin »

A nie sadzisz, ze to sa żarty?

Mnie wkurzył Dikon. Nienawidzę go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Rik? Godny pożałowania! Chce sobie kupić dziecko!!!!!!!!!11 Starzy go przyzwyczaili, żę ma wszystko, czego chce. Zrobił sie rozpieszczonym bachorem i teraz kupi sobie dziecko :/ Żenada!
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Deacon wywarł na mnie bardzo negatywne wrażenie. Jak on może o kobietach tak się wyrażać, a o swoim dziecku powiedział "szczur"!!! ::plask wczolo: O Becky też miał jak najgorszą opinię. Zastanawiam się, czy ona nie miała ciemnej strony swojej natury, że tak się o niej wyraża. Może czegoś się o tym dowiemy kiedyś.
Jeżeli chodzi o Rick'a, to ten też u mnie dzis duzo stracił. Zaczął działać właściwie na granicy prawa. On i Deacon po prostu handlowali małym dzieckiem. ::plask wczolo: Częściowo postawa Rick'a jest usprawiedliwiona, jak słyszał, że mały Eric to szczur, ale nie powinien w takim przypadku w ogóle z nim gadać. Widać, że u Rick'a występuje zasada "cel uświęca środki". Na razie nadal uważam, że to on a nie Deacon lub CJ powinni wychowywać dziecko. Deacon nie żywi praktycznie żadnych uczuć do chłopca.
Zastanawiało mnie przez chwlę to, że Deacon nie poznał Amber i odwrotnie. Albo rzeczywiście się nie znają, albo udają, że się nie znają.
Taylor aż się podnieciła na wieść, że Ridge i Morgan się pogodzili. :D Zabawne to było. Nawet się zgodziła, by ona i jej mąż zostali rodzicami chrzestnymi.
Po co Sally poszła do Stephanie? z tej wymiany zdań wynika to, że obie miały rację. Stephanie słusznie zauważyła, że Amber nadal coś czuje do Rick'a, a pani Spectra zlekceważyła to. A Sally miała rację w momencie, kiedy stwierdziła, że Stephanie wywyższa się i nie potrafi z pokorą przyjąć porażki.
W sumie ciekawe odcinki.
agavill

Post autor: agavill »

Tekst Deacona o Amber : "jakas zdzira sie gapi" byl swietny :D Uwielbiam Amber ale strasznie rozsmieszyla mnie ta scena i sposob jaki on to powiedzial :D.Tak na Marginesie to jestem zaskoczona ze TVP nie cenzuruje niektorych tekstow np tych o "posuwaniu". Swoja droga to nasz lektor mam male urozmacenie po przewaznie mdlych dialogach Ridga i Taylor.
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Adex-fan Brooke pisze:Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
Ale jak Stephani mówiła do Brooke ,,ty dziwko'' w domku w górach to nie było pikawek :wink: ale to Forrester'ówna dlatego jej było wolno tak powiedzieć ::jezyk:: Poza tym te teksty Deacona były super - "jakaś zdzira się gapi" ::loll::
Martin Rode

Post autor: Martin Rode »

Cały Deacon.... 8) Zdecydowanie Deacon i Amber to najlepsze postaci w MNS. ( Bynajmniej dla mnie ) :mrgreen:
Cathin

Post autor: Cathin »

Mnie rozwalił tekst Sali do Stefy "śnij sobie dalej" :P Ale nie pamiętam niestety, co było przed Tymi sowami. Ale się uśmiałam :P Stefa jest porąbana, nie umie przyjąć z honorem porażki.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Cathin pisze:Mnie rozwalił tekst Sali do Stefy "śnij sobie dalej" :P Ale nie pamiętam niestety, co było przed Tymi sowami. Ale się uśmiałam :P Stefa jest porąbana, nie umie przyjąć z honorem porażki.
Nie zgadzam się że Stephanie jest porąbana ona po prostu prawidłowo oceniła sytuację :!: Stephanie miała rację, że gdyby dziecko zostało u nich to Amber nawet przez myśl by nie przeszło aby brać ślub z CJ'em.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Abec

Post autor: Abec »

Adex-fan Brooke pisze:Jakaś mini cenzura chyba jest bo zdaje mi sie że Deacon powiedział dziwka.
Pewnie po prostu to słowo można przetłumaczyć na kilka sposobów ;) Deacon nie chciał wtedy przecież zasugerować, że Amber zarabia na życie seksem, więc to tłumaczenie wg mnie było dobre.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany