Kimberly Fairchild

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karoleczka

Post autor: karoleczka »

Popieram 100%towo B@ra :D

Brooke nie umie zaakceptowac, ze Kim jest ladniejsza :( :(
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Porównujecie Kim do Brooke, ale przecież Thorne nawet nie okazuje jej zainteresowania. Cały czas myśli o Brooke i nie udaje przed Kim. To ona odgrywa sceny przed Brooke jak to ją Thorne pożąda mimo że wie, iż nie jest to prawdą :roll: Brooke nigdy nie musiała udawać, bo faceci zawsze na nią lecieli ;) Wracając jeszcze do Kim to strasznie się zachowuje. Nie chciałabym spotkać takiej żmijowatej osoby w realu. Patrząc na nią z punktu widzenia szefowej byłoby dla mnie nie do pomyślenia, żeby moja pracownica tak do mnie pyskowała. Zero kultury ::ke::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jak wogóle można prównywać Kimberly do Brooke to dwie różne osoby i dwa różne charaktery . Nawet jak spojrzymy w przeszłość Logan i porównamy ją z Kimberly to wyłaniają się dwie różne osoby .

Adex zgadzam się z Tobą .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mnie zastanawia jeden fakt. Dlaczego po tych wszystkich intrygach ta zbereźna Kimberly jeszcze pracuje w FC :?: ::ke::
Brooke powinna zwolnić ją już dawno i wszyscy mieliby święty spokój. Przynajmniej w firmie.
A te jej bezwstydne paradowanie w samej bieliźnie po biurze Thorna ::plask wczolo: ::plask wczolo: Że nie wspomnę już o tej intrydze z telefonem, gdzie wyraźnie Brooke usłyszała to co miała usłyszeć, a nie to co było prawdą.
Forrester

Post autor: Forrester »

karoleczka pisze:Popieram 100%towo B@ra :D

Brooke nie umie zaakceptowac, ze Kim jest ladniejsza :( :(
Popieram B@ra i karoleczkę. Brooke dostaje niemal szału jak widzi młodsze od siebie i zgrabniejsze dziewczyny :wink: Cóż, nie tylko ona jest na świecie :roll:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Logika prezentowana tutaj przez fanów Brooke po prostu mnie powala! Kimberly jest: żałosna, śmieszna, niezgrabna, puszczalska, wredna, bezczelna i nie wiadomo co jeszcze, natomiast Brooke, która przez całe swoje dorosłe życie zachowywała się w ten lub jeszcze podlejszy sposób jest: zgrabna, piękna, cudowna, spokojna, dumna, prostolinijna...
Kim nie może paradować w bieliżnie, bo ma brzydki tyłek ale Brooke to i owszem - kiedy tylko chce i przed kim chce - bo jest jak wino - im starsze, tym lepsze.
A prawda jest taka, że obydwie panie są z gruntu niemoralne i nie mają żadnych zasad i zahamowań.
Jaka to Brooke jest cudowna, bo nie wywaliła Kim z pracy! Ale jak sama w ten sposób rozmawiała ze Stephanie kiedy ta jeszcze była właścicielem FC, to było dobrze.To Stephanie była wtedy be.
Nie jestem fanką żadnej z pań ale trochę obiektywizmu, ludzie nie zaszkodzi.
Forrester

Post autor: Forrester »

nutelka pisze:Logika prezentowana tutaj przez fanów Brooke po prostu mnie powala! Kimberly jest: żałosna, śmieszna, niezgrabna, puszczalska, wredna, bezczelna i nie wiadomo co jeszcze, natomiast Brooke, która przez całe swoje dorosłe życie zachowywała się w ten lub jeszcze podlejszy sposób jest: zgrabna, piękna, cudowna, spokojna, dumna, prostolinijna...
Ja to już nie od dziś znam tę logikę fanów Brooke nutelko :wink: Można się niestety przyzwyczaić :wink: I żeby nie było, że bronię Kimberly, wcale nie - uważam, że postępuje obecnie żałośnie, ale do Brooke jej daleko w niemoralności i haniebnych sztuczkach, służących do uwodzenia facetów :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke i Kim to dwie różne posiacie i różne charaktery. Kimberly niestety jest żałosna i aż się dziwie, że ma odwagę szaleć w bieliźnie w firmie, w której pracuje. Też się dziwie, że ona jeszcze pracuje w FC. Ale i na to jest wyjaśnienie. Brooke oddziela sprawy zawodowe od osobistych. Tylko Kim chce to wszystko połączyć. Ale z drugiej strony ta dziewczyna psuje prestiż firmy i Brooke powinna to dostrzec.
Brooke kiedyś też się narzucała facetom, mówiąz, że ich kocha i że popełniaja błąd będąc w związku z inną kobietą. Postępowała ona wobec Ridge'a najczęściej. Kimberly właściwie robi to samo wobec Thorne'a. Ale tutaj róznica jest subtelna. Ridge kochał Brooke i podejrzewam, że skrycie nadal ją kocha. A Thorne nie czuje nic do Kim. Jednak mimo to Brooke się narzucała, ale w końcu musiała ustępować. Kobieta ma jeszcze trochę honoru i godności. Kim - na razie tego nie widać.
Awatar użytkownika
nutelka

Przepraszam ale nie wiem co aż tak bardzo różni te dwie postaci? Liczba "zaliczonych" Forresterów? No, w tym Brooke na pewno jest lepsza. Nie rozumiem też w jaki sposób Kim psuje prestiż firmy. Uwodząc Thorne'a w pracy? Idąc tą drogą i śledząc poczynania jej szefowej, ta firma nie powinna mieć już jakiegokolwiek prestiżu.
I ostatnie: Ridge wciąż - oczywiście skrycie - kocha Brooke. Czy dlatego jest z Taylor? Dlatego mówi jej, że ją kocha i ona oraz dzieci są dla niego wszystkim? Czy z miłości do Brooke żałuje, że zbłaźnił się w sytuacji z Morgan?
Brooke owszem w końcu ustępowała, ale ile razy się poniżała i ośmieszała - to wiedzą tylko najwytrwalsi fani MnS. Honor i godność Brooke...to pozostawię już bez komentarza.
Dawidek
Administrator

Ja stwierdziłem, że Brooke jest dobrym managerem i stara się oddzielać zycie zawodowe od osobistego. Nie zawsze się udaje, a życie prywatne często rzutuje na zawodowe i odwrotnie. Zgadzam się z tym, że Brooke kochała wszystkich Forresterów, ale pamiętaj Nutelko, że oni ją też kochali przez jakiś czas z wzajemnością. Więc jej związki z facetami wyglądału udanie, ale z różnych powodów sie rozpadały. O ile pamiętam, tylko w stosunku do Ridge'a ona się mocno narzucała. W końcu on jest jej największą miłością. Wrcając do prestiżu, Kim zrobiła scenę, całując się z Thorne'em. Gdyby nie ona, to nie mówiono by tyle o jej Związku" z Thorne'em, a oceniamo by sam pokaz. Tutaj Kim mogła spowodować straty finansowe. Ale Forresterom się jakoś upiekło, i dziewczyna bardziej przyczyniła się do rozreklamowania firmy, niż do pogorszenia jej sytuacji. Ale straty finansowe mogły powstać.
Brooke zresztą tez robiła wiele kontrowersyjnych rzeczy. Na przykład "Sypialnie Brooke". Stephanie oskarżała ją o niemoralność. Ale ta strategia była przemyslanai odniosła sukces. Tak naprawdę, czasem jedna sexafera może pomóc, innym razem zaszkodzić.
A dla FC lepiej byłoby gdyby Kim tam nie pracowała. Choć niektórzy to samo mogą powiedzieć o Brooke.
Awatar użytkownika
nutelka

Dawidku, za to co stało się na pokazie to Brooke może podziękować tylko i wyłącznie swojej nieodrodnej córeczce Bridget. Bez jej udziału nikt by nie zobaczył tego pocałunku.
A co do sypialni Brooke to owszem, była to przemyślana strategia ale na celu miała przede wszystkim odzyskanie Ridge'a, który wybrał życie z Taylor i Thomasem a nie finansowe korzyści firmy.
:serce:
Cathin

Post autor: Cathin »

Ale może Bruk się zmieniła?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Dawidek
Administrator

Nutelko zgodzę się z Tobą odnośnie intencji Brooke, jeśli chodzi o "Sypialnie Brooke". Ona się z tym nie kryła, że taki miała cel. Faktyczną pomysłodawczynią tego pomysłu była chyba Lauren. Było to działanie, które miało na celu upieczenie dwóch spraw przy jednym ofniu. Podchodziłem sceptycznie do tergo pomysłu.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

"Dawidku, za to co stało się na pokazie to Brooke może podziękować tylko i wyłącznie swojej nieodrodnej córeczce Bridget. Bez jej udziału nikt by nie zobaczył tego pocałunku. " - Nie zgadzam sie! oczywiscie ze Bridget miala swoj wklad w intryge na pokazie ale nie tylko ona! i na pewno nie tylko jej Brooke moze podzekowac za to, Kimberly miala rowny albo nawet wiekszy udzial w tym wszystkim.
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Kimberly kiedyś ją lub lubiłam ale teraz... :nie: Wytapetowana i wogóle poza tym chodzi za tym Thornem tak jak by był jakimś bóstwem czy coś... Wogóle nie ma wztyd! Chodzi prawie naga i wogóle. Bardzo sie zmieniła.
ODPOWIEDZ