Deacon Sharpe

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Po tekście o kolczykach Stefcia dzisiaj miała strach w oczach jak kiedyś za czasów gdy Sheila ją nękała 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Decon jakoś... zmiękł? Zależy mu na pieniądzach, to oczywiste, ale tak patrzył na Sally i jej syna...
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Szogunka pisze:Decon jakoś... zmiękł? Zależy mu na pieniądzach, to oczywiste, ale tak patrzył na Sally i jej syna...
Chyba nie zmiękł, ale kombinuje żeby wziąć kasę od jednych i drugich.
Tylko żeby nie przekombinował, bo Sally go rozdepcze, a Stephanie zabije swoim wzrokiem bazyliszka.
Jedno pewne, że jeszce 10 odcinków będzie wisiał nad tymi papierami z piórem w powietrzu.
A Rick będzie wyznawał miłość Amber i ględził, że "całe życie" na nią czekał. Dzisiaj myślałam, że się razem z nim popłaczę ze wzruszenia, caaałe życie. Czy okres pieluchowy też uwzględnił? :roll:
Kupa idiotów ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Jako facet Deacon nie jest w moim guscie.Jego zachowanie mozna w skrocie opisac:cham ,dran i egoista ale....chce go jak najczesciej widziec na ekranie :mrgreen: wreszcie cos sie dzieje,ma smieszne odzywki i utrze wszystkim nosa :lol:
Team Hunter:)A jak!
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ten aktor co gra Deacona, to już stary rocznik ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Moim zdaniem Deacon wniesie bardzo dużo do serialu, nieźle zamiesza, bo kombinator to z niego jest :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

GL forever pisze:Ten aktor co gra Deacona, to już stary rocznik ::jezyk::
W 2000 roku aktor (Sean Kanan) obchodził swoje 34. urodziny.

Co do Deacona, to myśle że pozbędą się go od razu po zakończeniu tego wątku. Tzw. postać epizodyczna.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

SallyFan pisze:
GL forever pisze:Ten aktor co gra Deacona, to już stary rocznik ::jezyk::
W 2000 roku aktor (Sean Kanan) obchodził swoje 34. urodziny.

Co do Deacona, to myśle że pozbędą się go od razu po zakończeniu tego wątku. Tzw. postać epizodyczna.
Zobaczymy jak będzie :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

SallyFan pisze: Co do Deacona, to myśle że pozbędą się go od razu po zakończeniu tego wątku. Tzw. postać epizodyczna.
SallyFanie to co napisałeś jest trochę śmieszne.
Jesteś spoilerowcem , także doskonale wiesz, jak będzie. Więc pisanie "myślę", "wydaje mi się" jest naprawdę trochę dziwne...
Goku

Post autor: Goku »

Damians->Ale spojlerować tu nie wolno więc trzeba pisać coś typu "myślę" i.t.p. nawet jeśli to nie prawda...Oczywiście czy jest to prawda tu nie napiszę...A teraz wróćmy do tematu Deacon'a...
Abec

Post autor: Abec »

Ja też znam spoilery i też nie wydaje mi się - na podstawie tego co widziałem na TVP1 - by długo zagrzał miejsca na planie ::jezyk:: :mrgreen:
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Po dzisiejszym odcinku, przekonałam się, że on jest nie tylko podły i bez serca, ale też zboczony :evil: :evil: !
To rzeczywiscie nie jest trochę normalne, że w jednym odcinku chce spać z Amber, a w drugim z Carmen. ::jezyk::
Widocznie chce pobić rekord Brooke. ::loll::
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:14 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Oj,zboczony to on jest na pewno ::jezyk:: Zwierzak :mrgreen:
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Może chce pobić rekord, ale nie Brooke tylko Ridga ::loll:: !
Coś mi się wydaje ,że on miał o wiele więcej partnerek niż wszyscy bohaterowie razem wzięci .
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:15 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ambrossia Moore pisze:
May pisze:Po dzisiejszym odcinku, przekonałam się, że on jest nie tylko podły i bez serca, ale też zboczony :evil: :evil: !
To rzeczywiscie nie jest trochę normalne, że w jednym odcinku chce spać z Amber, a w drugim z Carmen. ::jezyk::
Widocznie chce pobić rekord Brooke. ::loll::
Abuhahaha ::loll:: Dobre ::loll:: ::loll:: ::loll:: Ale Brooke to chyba nikt nie pobije ::jezyk::
ODPOWIEDZ