Deacon Sharpe
Chyba nie zmiękł, ale kombinuje żeby wziąć kasę od jednych i drugich.Szogunka pisze:Decon jakoś... zmiękł? Zależy mu na pieniądzach, to oczywiste, ale tak patrzył na Sally i jej syna...
Tylko żeby nie przekombinował, bo Sally go rozdepcze, a Stephanie zabije swoim wzrokiem bazyliszka.
Jedno pewne, że jeszce 10 odcinków będzie wisiał nad tymi papierami z piórem w powietrzu.
A Rick będzie wyznawał miłość Amber i ględził, że "całe życie" na nią czekał. Dzisiaj myślałam, że się razem z nim popłaczę ze wzruszenia, caaałe życie. Czy okres pieluchowy też uwzględnił?
Kupa idiotów
-
GL Forever
-
SallyFan
-
GL Forever
Ja też znam spoilery i też nie wydaje mi się - na podstawie tego co widziałem na TVP1 - by długo zagrzał miejsca na planie

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Ambrossia Moore
To rzeczywiscie nie jest trochę normalne, że w jednym odcinku chce spać z Amber, a w drugim z Carmen.Po dzisiejszym odcinku, przekonałam się, że on jest nie tylko podły i bez serca, ale też zboczony![]()
!
Widocznie chce pobić rekord Brooke.
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:14 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś mi się wydaje ,że on miał o wiele więcej partnerek niż wszyscy bohaterowie razem wzięci .Może chce pobić rekord, ale nie Brooke tylko Ridga!
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 22:15 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
AbuhahahaAmbrossia Moore pisze:To rzeczywiscie nie jest trochę normalne, że w jednym odcinku chce spać z Amber, a w drugim z Carmen.May pisze:Po dzisiejszym odcinku, przekonałam się, że on jest nie tylko podły i bez serca, ale też zboczony![]()
!
![]()
Widocznie chce pobić rekord Brooke.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195