Dr Quinn
-
Ambrossia Moore
Nic dodać nic ująć. Najlepsza była dzisiaj Colleen. Jak się zachwycała tą ziemią z ChinLoLex pisze:Ha. Włączyłem przypadkiem i szok.Z przyjemnością obejrzałem dzisiejszy odcinek i przy okazji trochę się pośmiałem: sceny Colleen i Chińczyka; Jack udający, że czyta i jeszcze te uzdrawiające kąpiele. Podobał mi się ten odcinek.
Brawa dla Doktorki - najważniejszej osobistości miasta
Dzisiejszy odcinek był interesujący. Chociaż widziałem go tylko od połowy, ale i tak mi się większość przypomniała. Wątek z książkami świetny i brawo dla dr Quinn za numer z Biblią. Fajnie było zobaczyć miny wszystkich zgromadzonych w kościele, a szczególnie minę pastora.
Dr Mike jest jedyną rozsądną osobą w całej mieścinie. 
-
Ambrossia Moore
- Adex-fan Brooke
JakeAmbrossia Moore pisze:Pastor dzisiaj zwariował! Zamiast spać chodzi sobie w nocy od domu do domu i zabiera ludziom książki należące do Doktorki.![]()
Ja nie mogę! Taki mały Brian umie czytać, a Jack stary chłop dopiero się uczy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Ambrossia Moore
Sorry za pomyłkę.Zawsze zapominam jak to się piszęAdex-fan Brooke pisze:JakeAmbrossia Moore pisze:Pastor dzisiaj zwariował! Zamiast spać chodzi sobie w nocy od domu do domu i zabiera ludziom książki należące do Doktorki.![]()
Ja nie mogę! Taki mały Brian umie czytać, a Jack stary chłop dopiero się uczy.Nic w tym dziwnego, przecież to nie serial o naszych czasach
Rzeczywiście to nie serial o naszych czasach, dlatego zawsze można się z niego pośmiać.
Jeden z najlepszych wątków to sen Lorena, w którym doktoreczka wpychała go do trumny.
Już na dniach Halloveen i dwóczęściowy odcinek z wyprawą do Waszyngtonu w obronie praw Indian, a potem wątek homoseksualny 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Hank jest zły
Moją ulubioną postacią jest rzecz jasna Horacy. Mocny, bezwzględny, twardą ręką kierujący tak swą rodziną jak i interesem telegrafista. Postać ciesząca się w miasteczku niezwykłym poważaniem i szanunkiem - w końcu wybrali go do rady miejskiej. Odpowiedzialny i męski. Na pewno zna wszystkie 'dziewczynki' lepiej niż sam właściciel saloonu - w końcu skądś musiał wiedzieć, że to Myra jest najlepsza, no i gdzieś musiał ją poznać. Wyrocznia gdy idzie o styl i elegancję - jego szelki i bufonowate spodnie wprost przyćmiewają nawet niedbałą, długowłosą elegancję Sallego. O apollińskiej wręcz urodzie Horacego nawet nie wspomnę. Po prostu ikona serialu, chyba główny magnez przyciągający przed ekrany rzesze fanek i fanów też.
Moją ulubioną postacią jest rzecz jasna Horacy. Mocny, bezwzględny, twardą ręką kierujący tak swą rodziną jak i interesem telegrafista. Postać ciesząca się w miasteczku niezwykłym poważaniem i szanunkiem - w końcu wybrali go do rady miejskiej. Odpowiedzialny i męski. Na pewno zna wszystkie 'dziewczynki' lepiej niż sam właściciel saloonu - w końcu skądś musiał wiedzieć, że to Myra jest najlepsza, no i gdzieś musiał ją poznać. Wyrocznia gdy idzie o styl i elegancję - jego szelki i bufonowate spodnie wprost przyćmiewają nawet niedbałą, długowłosą elegancję Sallego. O apollińskiej wręcz urodzie Horacego nawet nie wspomnę. Po prostu ikona serialu, chyba główny magnez przyciągający przed ekrany rzesze fanek i fanów też.
Męski, bezwględny i elegancki Horacy.
Abec: od kiedy jesteś jego fanem? ;p Nasz Rysio to taki jego polski odpowiednik.
A moją ulubioną postacią jest dr Quinn. Zawsze mówię, że ona jest tam jedyna normalna. Ruszyła miasteczko do przodu. Chociaż nie podoba mi się w niej kilka rzeczy... m.in. też to, że ma jedno oko piwne, a drugie zielone i sprawia wrażenie, że ma lekkiego zeza.
A moją ulubioną postacią jest dr Quinn. Zawsze mówię, że ona jest tam jedyna normalna. Ruszyła miasteczko do przodu. Chociaż nie podoba mi się w niej kilka rzeczy... m.in. też to, że ma jedno oko piwne, a drugie zielone i sprawia wrażenie, że ma lekkiego zeza.
Mnie tam podnieca Byron Sally (dobrze napisalam?)
w swoich obcislych indianskich spodniach wyglada nader sexownie!
jest meski, ma dlugie wlosy (uwielbiam dlugie wlosy u panow) i ma fajnego psa Kla.
Zawsze lubilam ten film, przenosi w odlegle czasy, kreuje wyrazistych bohaterow, szkoda tylko ze jest nadawany o 15...
Sa jakies powtorki?
w swoich obcislych indianskich spodniach wyglada nader sexownie!
jest meski, ma dlugie wlosy (uwielbiam dlugie wlosy u panow) i ma fajnego psa Kla.
Zawsze lubilam ten film, przenosi w odlegle czasy, kreuje wyrazistych bohaterow, szkoda tylko ze jest nadawany o 15...
Sa jakies powtorki?
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Odkąd tylko zobaczyłem tą smukłą, umięśnioną i wykształconą przez trudy życia sylwetkę oraz piękną i zdecydowaną twarz. Chciałem sobie zamątować avek z Horacym, ale pomyślałem, że kiedyś ktoś z Was mógłby mnie spotkać w realu i ciężko byłoby mu przeżyć takie rozczarowanie... Spodziewać się - podświadomie - zabójczej urodności Horacego i spokać w to miejsce mnie. To byłoby na pewno nieznośne.LoLex pisze:Męski, bezwględny i elegancki Horacy.![]()
Abec: od kiedy jesteś jego fanem? ;p
Ryśku jest sławą lokalną, jest znany tylko w jednym kraju, Horacy zaś jest uwielbiany na całym świecie.Nasz Rysio to taki jego polski odpowiednik.
Ciekawe jest obserwować jak Doktorka i inne bohaterki serialu rzucają mu wszystkie te ukratkowe spojrzenia i pełne erotycznych marzeń miny. A on wciąż zimny i niezdobyty.
Ona jest normalna z naszej prespektywyA moją ulubioną postacią jest dr Quinn. Zawsze mówię, że ona jest tam jedyna normalna. Ruszyła miasteczko do przodu. Chociaż nie podoba mi się w niej kilka rzeczy... m.in. też to, że ma jedno oko piwne, a drugie zielone i sprawia wrażenie, że ma lekkiego zeza.