Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Tiril

Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)

Post autor: Tiril »

Zaskoczyło mnie, ze nie ma tematu o tym swietnym serialu, wiec wlasnie go zakladam:)
Mysle ze wielu z Was ogladalo go (lub oglada - nadawany jest obecnie na TVP 1). Osobiscie mysle o nim z sentymentem, chodzilam jeszcze do szkoly, kiedy byl emitowany na TVN. A Wy? macie jakies wspomnienia, uwagi itd dotyczace tego serialu?
Ostatnio zmieniony 2020-06-15, 16:00 przez Tiril, łącznie zmieniany 2 razy.
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Mam uwagę :mrgreen: Nie wiem ile razy mogą go powtarzać na jedynce ::ysz:: Po raz który z koleji powtarzają go na tym programie ? Jakiś nowy serial by dali w tych godzinach, a nie setną powtórkę tego serialiku. A swoją drogą, to jest niezły :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Adex-fan Brooke pisze:Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
Dokładnie...W późniejszych odcinkach nie było nikogo z początku ::kwasny:: Serial jest nuudny jak flaki z olejem i do tego strasznie się wlecze...
GL Forever

Goku pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
Dokładnie...W późniejszych odcinkach nie było nikogo z początku ::kwasny:: Serial jest nuudny jak flaki z olejem i do tego strasznie się wlecze...
Och, aż tak nudny to chyba nie jest.

[ Dodano: 2007-02-23, 17:56 ]
Sam zresztą oglądałem i oglądam to trochę jak jest okazja, np. dzisiaj.
Awatar użytkownika
Tiril

No a jak mieli obsady nie zmieniać, skoro serial miał 6 sezonów? wszyscy mieli kiblować w tej samej klasie przez kilka lat?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze:
No a jak mieli obsady nie zmieniać, skoro serial miał 6 sezonów? wszyscy mieli kiblować w tej samej klasie przez kilka lat?
Dobre ::loll:: No fakt wkopali się z tytułem serialu, w Beverly Hills 90210 inaczej było. Ale w tym serialu to na pewno tez powody takie że aktorzy odeszli prawda? Albo ich wyrzucili hmm ciekawe. Jak macie jakieś informacje to napiszcie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tiril

Moim zdaniem nikt się w nic nie wkopał, taki był zamiar realizatorów tego serialu, żeby akcja toczyła się w szkole, wśród młodziezy do której przeciez adresowany był ten serial, a bohaterowie nie znikali przecież z sekundy na sekundę, tylko było wyjasniane wszystko co i jak, moim zdaniem całkiem logicznie nawet (niektórzy zostawali na drugi - albo i trzeci ::rad:: - rok (np Jodie czy Con), albo powracali po kilku latach (np Katerina)).
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Ogolnie bardzo dobry serial jak na polskie realia telewizyjne :) ,o niebo lepszy od przywolanego Beverly Hills 90210, przy ktorym mozna sie porzygac. ::jezyk:: [/list]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tiril pisze:Moim zdaniem nikt się w nic nie wkopał, taki był zamiar realizatorów tego serialu, żeby akcja toczyła się w szkole, wśród młodziezy do której przeciez adresowany był ten serial, a bohaterowie nie znikali przecież z sekundy na sekundę, tylko było wyjasniane wszystko co i jak, moim zdaniem całkiem logicznie nawet (niektórzy zostawali na drugi - albo i trzeci ::rad:: - rok (np Jodie czy Con), albo powracali po kilku latach (np Katerina)).
To mnie właśnie też ciekawiło czy wyjaśniali, co się więc stało z nauczycielami z pierwszych odcinków?
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No i znowu ten serial leci na jedynce!A swoją drogą to lubię go :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
GL Forever

Misia pisze:No i znowu ten serial leci na jedynce!A swoją drogą to lubię go :mrgreen:
O, lol. Znowu powtórki. Puściliby coś nowego. Jak już tak napalają sie na australijskie seriale, to powinni puścić jakiś australisjski tasiemiec ::jezyk::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja tez ogladalam jeszcze za czasow jak ogladalam seriale w TV :D Calkiem sympatyczny serial i gdyby doba miala z 72 godziny to moze bym sobie go przypomniala :D
Awatar użytkownika
Mateo

Post autor: Mateo »

No teraz idą powtórki, ale ja oglądam systematycznie ten serial po raz pierwszy, jestem nim zafascynowany hehe.. bardzo mi się podoba ;)
GL Forever

Ten serial to w kółko powtarzają ::jezyk:: Nie mają czego innego wstawic do ramówki :mrgreen: Jedno zdanie w tym serialu było niezłe i brzmiało w tym stylu - zostaniesz otyłą miłośniczą MYDLANYCH OPER ::jezyk::
ODPOWIEDZ