Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)
Szkoła złamanych serc (Heartbreak High)
Zaskoczyło mnie, ze nie ma tematu o tym swietnym serialu, wiec wlasnie go zakladam:)
Mysle ze wielu z Was ogladalo go (lub oglada - nadawany jest obecnie na TVP 1). Osobiscie mysle o nim z sentymentem, chodzilam jeszcze do szkoly, kiedy byl emitowany na TVN. A Wy? macie jakies wspomnienia, uwagi itd dotyczace tego serialu?
Mysle ze wielu z Was ogladalo go (lub oglada - nadawany jest obecnie na TVP 1). Osobiscie mysle o nim z sentymentem, chodzilam jeszcze do szkoly, kiedy byl emitowany na TVN. A Wy? macie jakies wspomnienia, uwagi itd dotyczace tego serialu?
Ostatnio zmieniony 2020-06-15, 16:00 przez Tiril, łącznie zmieniany 2 razy.
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dokładnie...W późniejszych odcinkach nie było nikogo z początkuAdex-fan Brooke pisze:Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
-
GL Forever
Och, aż tak nudny to chyba nie jest.Goku pisze:Dokładnie...W późniejszych odcinkach nie było nikogo z początkuAdex-fan Brooke pisze:Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??Serial jest nuudny jak flaki z olejem i do tego strasznie się wlecze...
[ Dodano: 2007-02-23, 17:56 ]
Sam zresztą oglądałem i oglądam to trochę jak jest okazja, np. dzisiaj.
- Adex-fan Brooke
DobreTiril pisze:No a jak mieli obsady nie zmieniać, skoro serial miał 6 sezonów? wszyscy mieli kiblować w tej samej klasie przez kilka lat?Adex-fan Brooke pisze:Kiedyś oglądałem pierwsze odcinki a potem się pogubiłem i do dziś nie wiem co dalej bo coś mi się zdaje że tam potem prawie całą obsade zmienili??
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem nikt się w nic nie wkopał, taki był zamiar realizatorów tego serialu, żeby akcja toczyła się w szkole, wśród młodziezy do której przeciez adresowany był ten serial, a bohaterowie nie znikali przecież z sekundy na sekundę, tylko było wyjasniane wszystko co i jak, moim zdaniem całkiem logicznie nawet (niektórzy zostawali na drugi - albo i trzeci
- rok (np Jodie czy Con), albo powracali po kilku latach (np Katerina)).
- Dragon_Scale
- Adex-fan Brooke
To mnie właśnie też ciekawiło czy wyjaśniali, co się więc stało z nauczycielami z pierwszych odcinków?Tiril pisze:Moim zdaniem nikt się w nic nie wkopał, taki był zamiar realizatorów tego serialu, żeby akcja toczyła się w szkole, wśród młodziezy do której przeciez adresowany był ten serial, a bohaterowie nie znikali przecież z sekundy na sekundę, tylko było wyjasniane wszystko co i jak, moim zdaniem całkiem logicznie nawet (niektórzy zostawali na drugi - albo i trzeci- rok (np Jodie czy Con), albo powracali po kilku latach (np Katerina)).
-
GL Forever
- Liason-fanka
-
GL Forever