Zagubieni (Lost)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Nie przerabiałam "Szkarłatnej litery" ;) Ja też wolę Sun niż tą dziewczynę od Jacka... Nawet nie ma co porównywać :) [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

[shadow=black]W "Szkarłatnej.." naznaczyli kobietę za przedmałżeński sex. :P

Anyway, garść nowych spoilerów:
W nadchodzącym odcinku niemal natychmiast po powrocie na plażę Kate wyruszy na misję ratunkową po Jacka. W tym celu postanowi odszukać Danielle. Sayid i Locke ruszą za nią. Powróci dawno niewidziany Vincent. :) Jin i Sawyer upiją się piwem Dharma, a Hurley i Charlie zafundują sobie niezapomnianą przejażdżkę. Spekuluje się, że tytuł odcinka "Tricia Tanaka is dead" może mieć coś wspólnego z... Libby. Skoro będzie w nim flashback Hurley'a może przypomni on sobie, że poznał Libby w szpitalu psychiatrycznym, w którym podawała się za Tricię Tanakę? ;) [/shadow]

Tytuły i flashbacki w kolejnych odcinkach wg Spoilerfixa:

3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire) Zdjęcia promocyjne
3x13 The Man from Tallahassee (Locke)
3x14 Expos (Nikki and Paolo)
3x15 tytuł nieznany (Kate)

W kolejnych odcinkach zobaczymy flashbacki Juliet, Sawyera i Charliego, ale nie wiadomo jeszcze w jakiej kolejności. ;)
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

agatka pisze:[shadow=black]Odcinek 16 The Truth About Lying(Charlie)[/shadow]

[shadow=black]Jeeest! :mrgreen:
Czyli przeżyje przynajmniej do 16. I całe szczescie, bo chyba nie będą robić flashbacka martwemu? ::jezyk:: Super, już myślałem że moje Fatum dopadło i jego :roll: A może i dopadnie :| [/shadow]
Abec

Post autor: Abec »

Pamiętaj, że jak do tej pory wszyscy poza Boone'em zmarli ginali właśnie w odcinku z ich flashbackami :evil:
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Abec pisze:Pamiętaj, że jak do tej pory wszyscy poza Boone'em zmarli ginali właśnie w odcinku z ich flashbackami :evil:
Poza Boonem i Libby. ;) Ale ta informacja o flashbacku Charliego nie jest potwierdzona. Co więcej pochodzi z Lostopedii, której informacje często okazują się nieprawdziwe... :roll:
Abec

Post autor: Abec »

A kto to jest Libby?

;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Dałem ten link w shoutboxie, ale jednak tu też się przyda, bo się zachowa na przyszłość. ;) Oscarowo-Lostowe promo: http://www.youtube.com/watch?v=38vZ0qjma80 :) Końcówka z Jackiem wymiata! ::rad:: :lol: 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Bardzo fajne :) Creepy Guy rządzi :serce: [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
FanStefci

Spoilery świeżutkie:

[shadow=black]- W odcinku 3x12 dowiemy się czy Claire i Jack są rodzeństwem
- w tym samym odcinku na liście aktorów gościnnych jest John Terry (Christian Shephard), więc odpowiedź na pkt 1 wydaje się jasna :serce:
- Jacka nie będzie w odcinkach 10-13
- W odcinku 3x17 Jack i Juliet przeniosą się od Othersów na plażę
- Locke powita Juliet słowami: "Teraz jesteś jedną z nas" 8)
- również w 3x17 poznamy nową postać żeńską, która zagości na stałe w serialu. Podobno "zapiera dech w piersiach" ::chytry::
- Othersi mają łódz podwodną. Locke ją zniszczy. :P [/shadow]
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]- to czy Claire i Jack są rodzeństwem mamy się dowiedzieć tylko dlatego, że w odcinku ma wystąpić aktor grający ojca Jacka, a w odcinku tym mają być flashbaki Claire, czy wiadomo coś więcej?
- w odcinkach, w których nie będzie Jacka będzie przygotowywana akcja ratunkowa dla niego, na którą wyruszy Kate wraz z Lockiem i Sayidem, na swojej drodze spotkają Danielle, której Kate opowie całą historię związaną z ucieczką ze Stacji Hydra.
- w odcinku 3x12 Claire wpadnie na pomysł na dostarczenie wiadomości z wyspy do prawdziwego świata, do tego celu planować będzie wykorzystać ptaki. W całym przedsięwzięciu pomagać jej będą Jin i Sun.
- aktorkę, która zapiera dech w piersiach zobaczymy już w odcinku 3x11 - zagra w nim Anne Nahabedian - kobietę torturowaną przez jednego z bohaterów[/shadow]

Wywiad z Sawyerem:

http://www.dailymotion.com/video/x1ats6 ... -interview
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Nie wiem gdzie tu jest regulamin...ale mogę polecić wspaniałe forum o LOST ;]

Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na doskonałe forum o LOST.
Największą jego zaletą są:
-wyrozumiała i dosyć cierpliwa obsługa (jednym słowem cudowna :) );
-mili userzy (dlatego nadmiernie wulgarne osoby niech sobie lepiej darują czytanie dlaszej reklamy :P );
-ciekawostki, informacje i dyskusje o LOST;
-linki do filmów, programów itp. (nie tylko Lost);
-doskonały klimacik...
...po prostu jest tam naprawdę extra - nie tylko z mojego punktu widzenia :D
Dlatego gorąco polecam to forum bo naprawdę warto!
www.lostonline.xt.pl :serce:
:serce: Deacon + Amber :serce:
Primok

Post autor: Primok »

[shadow=black]
Odcinek 3x10 to chyba jeden z najśmieszniejszych odcinków Zagubionych :mrgreen: .

Spoilery:
- napewno w najbliższych 5 odcinkach z Charliem nic się nie stanie (ale plotki głoszą, że coś ma mu się stać w odcinku 16 - tylko, że ja w to nie wierzę :twisted: )
- ta aktorka co ma zapierać dech w piersiach to prawdopodobnie Marsha Thomason - sympatyczna :mrgreen: [/shadow]

Kate w programie "Good Morning America":

http://www.dailymotion.com/video/x1bkib_evigma07

i w programie u Davida Lattermana:

http://www.youtube.com/watch?v=O6zdxlYT2IY
Awatar użytkownika
FanStefci

Dzięki za linki Primok. Evi wygląda olśniewająco. :serce:

Odnośnie odcinka 3x10:
[shadow=black]Przyjemnie było zobaczyć lżejszy, śmieszniejszy odcinek po wielu ciężkich wątkach związanych z Othersami i przepowiedniami Desmonda. :)
Po raz pierwszy od początku serialu bawiły mnie teksty Sawyera (international house of pancakes mnie zabił!!). Może on zawsze powinien chodzić nawalony? :mrgreen:
- Flashbacki Hugo zawsze były lightowe, ale ten był chyba najciekawszy (obok 2x04). Napalona mamuśka była przezabawna. :lol: A o meteorycie słyszeliśmy już kiedyś, ale okoliczności tego wypadku były zaskakujące. :D
- los Rogera, którego pozbawiono głowy też był zabawny, podobnie jak Jin uczący się angielskiego.
- Ale wszystko pobił Sayid swoim tekstem: "Because of the way the sunlight hit Mr Eko's stick when John was burying him". ::rad:: Poplułem monitor jak to usłyszałem. :twisted:

Kłótnia Skate i wyprawa Kate do dżungli też wpłynęła na moją wysoką ocenę odcinka. :mrgreen: Wydaje mi się, że bardzo znaczące jest to, że Kate wielokrotnie zwracała się do Sawyera per James - dawała mu czystą tabliczkę, nową tożsamość, bo myślała, że on się zmienił. Ale tak naprawdę on był inny tylko w niewoli, ze względu na okoliczności. Teraz, gdy wrócili na wyspę wrócił do punktu wyjścia. Nie zrobił żadnego postępu w kwestii swojego charakteru od momentu katastrofy. :roll: Kate chyba nareszcie sobie to uświadomiła, dlatego powiedziała na końcu "Witaj w domu SAWYER." To jak ostatni gwóźdź wbity do skate'owskiej trumny. No i fakt, że zaraz po powrocie, bez żadnego odpoczynku wyruszyła na ratunek Jackowi też wiele mówi. :serce: W dżungli odnalazła to miejsce, gdzie z Jackiem wpadli w sieć. :serce: Jak dla mnie to wyraźnie znaki dawane nam przez scenarzystów.
Pojawienie się Rousseau w końcówce zapowiada interesujące wątki w kolejnym odcinku. :)
[/shadow]
agavill

Post autor: agavill »

[shadow=black]Czyli jezeli teoria o czarnej dziurze okaze sie prawdziwa i jezeli faktycznie nie ma mozliwosci opuszczenia wyspy, to czy niedlugo mozemy sie spodziewac powrotu Michaela i Walta?? ( tak jak to bylo z Desmondem?)
Aaaaa i czy zrozumial ktos o co chodzilo w tej scenie z stweardesa i dzieciakami? [/shadow]
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
Awatar użytkownika
FanStefci

[shadow=black]Agavill, Michael i Walt mogą wrócić dopiero w 4 sezonie. W tym na pewno to nie nastąpi - mówili o tym niedawno twórcy serialu.[/shadow] ;)

Potwierdzone info na temat kolejnych odcinków (wg spoilerfixa):

[shadow=black]3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire)
3x13 The Man From Tallahassee (Locke)
3x14 Expos (Nikki i Paulo)
3x15 Left Behind (Kate)
3x16 One of Us (Juliet)
3x17 Catch-22 (Desmond)
3x18 D.O.C. (Jin)[/shadow]
ODPOWIEDZ