Zagubieni (Lost)
[shadow=black]W "Szkarłatnej.." naznaczyli kobietę za przedmałżeński sex. 
Anyway, garść nowych spoilerów:
W nadchodzącym odcinku niemal natychmiast po powrocie na plażę Kate wyruszy na misję ratunkową po Jacka. W tym celu postanowi odszukać Danielle. Sayid i Locke ruszą za nią. Powróci dawno niewidziany Vincent.
Jin i Sawyer upiją się piwem Dharma, a Hurley i Charlie zafundują sobie niezapomnianą przejażdżkę. Spekuluje się, że tytuł odcinka "Tricia Tanaka is dead" może mieć coś wspólnego z... Libby. Skoro będzie w nim flashback Hurley'a może przypomni on sobie, że poznał Libby w szpitalu psychiatrycznym, w którym podawała się za Tricię Tanakę?
[/shadow]
Tytuły i flashbacki w kolejnych odcinkach wg Spoilerfixa:
3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire) Zdjęcia promocyjne
3x13 The Man from Tallahassee (Locke)
3x14 Expos (Nikki and Paolo)
3x15 tytuł nieznany (Kate)
W kolejnych odcinkach zobaczymy flashbacki Juliet, Sawyera i Charliego, ale nie wiadomo jeszcze w jakiej kolejności.
Anyway, garść nowych spoilerów:
W nadchodzącym odcinku niemal natychmiast po powrocie na plażę Kate wyruszy na misję ratunkową po Jacka. W tym celu postanowi odszukać Danielle. Sayid i Locke ruszą za nią. Powróci dawno niewidziany Vincent.
Tytuły i flashbacki w kolejnych odcinkach wg Spoilerfixa:
3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire) Zdjęcia promocyjne
3x13 The Man from Tallahassee (Locke)
3x14 Expos (Nikki and Paolo)
3x15 tytuł nieznany (Kate)
W kolejnych odcinkach zobaczymy flashbacki Juliet, Sawyera i Charliego, ale nie wiadomo jeszcze w jakiej kolejności.
-
SallyFan
Pamiętaj, że jak do tej pory wszyscy poza Boone'em zmarli ginali właśnie w odcinku z ich flashbackami 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
A kto to jest Libby?

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Dałem ten link w shoutboxie, ale jednak tu też się przyda, bo się zachowa na przyszłość.
Oscarowo-Lostowe promo: http://www.youtube.com/watch?v=38vZ0qjma80
Końcówka z Jackiem wymiata!

Spoilery świeżutkie:
[shadow=black]- W odcinku 3x12 dowiemy się czy Claire i Jack są rodzeństwem
- w tym samym odcinku na liście aktorów gościnnych jest John Terry (Christian Shephard), więc odpowiedź na pkt 1 wydaje się jasna
- Jacka nie będzie w odcinkach 10-13
- W odcinku 3x17 Jack i Juliet przeniosą się od Othersów na plażę
- Locke powita Juliet słowami: "Teraz jesteś jedną z nas"
- również w 3x17 poznamy nową postać żeńską, która zagości na stałe w serialu. Podobno "zapiera dech w piersiach"
- Othersi mają łódz podwodną. Locke ją zniszczy.
[/shadow]
[shadow=black]- W odcinku 3x12 dowiemy się czy Claire i Jack są rodzeństwem
- w tym samym odcinku na liście aktorów gościnnych jest John Terry (Christian Shephard), więc odpowiedź na pkt 1 wydaje się jasna
- Jacka nie będzie w odcinkach 10-13
- W odcinku 3x17 Jack i Juliet przeniosą się od Othersów na plażę
- Locke powita Juliet słowami: "Teraz jesteś jedną z nas"
- również w 3x17 poznamy nową postać żeńską, która zagości na stałe w serialu. Podobno "zapiera dech w piersiach"
- Othersi mają łódz podwodną. Locke ją zniszczy.
[shadow=black]- to czy Claire i Jack są rodzeństwem mamy się dowiedzieć tylko dlatego, że w odcinku ma wystąpić aktor grający ojca Jacka, a w odcinku tym mają być flashbaki Claire, czy wiadomo coś więcej?
- w odcinkach, w których nie będzie Jacka będzie przygotowywana akcja ratunkowa dla niego, na którą wyruszy Kate wraz z Lockiem i Sayidem, na swojej drodze spotkają Danielle, której Kate opowie całą historię związaną z ucieczką ze Stacji Hydra.
- w odcinku 3x12 Claire wpadnie na pomysł na dostarczenie wiadomości z wyspy do prawdziwego świata, do tego celu planować będzie wykorzystać ptaki. W całym przedsięwzięciu pomagać jej będą Jin i Sun.
- aktorkę, która zapiera dech w piersiach zobaczymy już w odcinku 3x11 - zagra w nim Anne Nahabedian - kobietę torturowaną przez jednego z bohaterów[/shadow]
Wywiad z Sawyerem:
http://www.dailymotion.com/video/x1ats6 ... -interview
- w odcinkach, w których nie będzie Jacka będzie przygotowywana akcja ratunkowa dla niego, na którą wyruszy Kate wraz z Lockiem i Sayidem, na swojej drodze spotkają Danielle, której Kate opowie całą historię związaną z ucieczką ze Stacji Hydra.
- w odcinku 3x12 Claire wpadnie na pomysł na dostarczenie wiadomości z wyspy do prawdziwego świata, do tego celu planować będzie wykorzystać ptaki. W całym przedsięwzięciu pomagać jej będą Jin i Sun.
- aktorkę, która zapiera dech w piersiach zobaczymy już w odcinku 3x11 - zagra w nim Anne Nahabedian - kobietę torturowaną przez jednego z bohaterów[/shadow]
Wywiad z Sawyerem:
http://www.dailymotion.com/video/x1ats6 ... -interview
Nie wiem gdzie tu jest regulamin...ale mogę polecić wspaniałe forum o LOST ;]
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na doskonałe forum o LOST.
Największą jego zaletą są:
-wyrozumiała i dosyć cierpliwa obsługa (jednym słowem cudowna
);
-mili userzy (dlatego nadmiernie wulgarne osoby niech sobie lepiej darują czytanie dlaszej reklamy
);
-ciekawostki, informacje i dyskusje o LOST;
-linki do filmów, programów itp. (nie tylko Lost);
-doskonały klimacik...
...po prostu jest tam naprawdę extra - nie tylko z mojego punktu widzenia
Dlatego gorąco polecam to forum bo naprawdę warto!
www.lostonline.xt.pl
Bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na doskonałe forum o LOST.
Największą jego zaletą są:
-wyrozumiała i dosyć cierpliwa obsługa (jednym słowem cudowna
-mili userzy (dlatego nadmiernie wulgarne osoby niech sobie lepiej darują czytanie dlaszej reklamy
-ciekawostki, informacje i dyskusje o LOST;
-linki do filmów, programów itp. (nie tylko Lost);
-doskonały klimacik...
...po prostu jest tam naprawdę extra - nie tylko z mojego punktu widzenia
Dlatego gorąco polecam to forum bo naprawdę warto!
www.lostonline.xt.pl
[shadow=black]
Odcinek 3x10 to chyba jeden z najśmieszniejszych odcinków Zagubionych
.
Spoilery:
- napewno w najbliższych 5 odcinkach z Charliem nic się nie stanie (ale plotki głoszą, że coś ma mu się stać w odcinku 16 - tylko, że ja w to nie wierzę
)
- ta aktorka co ma zapierać dech w piersiach to prawdopodobnie Marsha Thomason - sympatyczna
[/shadow]
Kate w programie "Good Morning America":
http://www.dailymotion.com/video/x1bkib_evigma07
i w programie u Davida Lattermana:
http://www.youtube.com/watch?v=O6zdxlYT2IY
Odcinek 3x10 to chyba jeden z najśmieszniejszych odcinków Zagubionych
Spoilery:
- napewno w najbliższych 5 odcinkach z Charliem nic się nie stanie (ale plotki głoszą, że coś ma mu się stać w odcinku 16 - tylko, że ja w to nie wierzę
- ta aktorka co ma zapierać dech w piersiach to prawdopodobnie Marsha Thomason - sympatyczna
Kate w programie "Good Morning America":
http://www.dailymotion.com/video/x1bkib_evigma07
i w programie u Davida Lattermana:
http://www.youtube.com/watch?v=O6zdxlYT2IY
Dzięki za linki Primok. Evi wygląda olśniewająco.
Odnośnie odcinka 3x10:
[shadow=black]Przyjemnie było zobaczyć lżejszy, śmieszniejszy odcinek po wielu ciężkich wątkach związanych z Othersami i przepowiedniami Desmonda.
Po raz pierwszy od początku serialu bawiły mnie teksty Sawyera (international house of pancakes mnie zabił!!). Może on zawsze powinien chodzić nawalony?
- Flashbacki Hugo zawsze były lightowe, ale ten był chyba najciekawszy (obok 2x04). Napalona mamuśka była przezabawna.
A o meteorycie słyszeliśmy już kiedyś, ale okoliczności tego wypadku były zaskakujące. 
- los Rogera, którego pozbawiono głowy też był zabawny, podobnie jak Jin uczący się angielskiego.
- Ale wszystko pobił Sayid swoim tekstem: "Because of the way the sunlight hit Mr Eko's stick when John was burying him".
Poplułem monitor jak to usłyszałem.
Kłótnia Skate i wyprawa Kate do dżungli też wpłynęła na moją wysoką ocenę odcinka.
Wydaje mi się, że bardzo znaczące jest to, że Kate wielokrotnie zwracała się do Sawyera per James - dawała mu czystą tabliczkę, nową tożsamość, bo myślała, że on się zmienił. Ale tak naprawdę on był inny tylko w niewoli, ze względu na okoliczności. Teraz, gdy wrócili na wyspę wrócił do punktu wyjścia. Nie zrobił żadnego postępu w kwestii swojego charakteru od momentu katastrofy.
Kate chyba nareszcie sobie to uświadomiła, dlatego powiedziała na końcu "Witaj w domu SAWYER." To jak ostatni gwóźdź wbity do skate'owskiej trumny. No i fakt, że zaraz po powrocie, bez żadnego odpoczynku wyruszyła na ratunek Jackowi też wiele mówi.
W dżungli odnalazła to miejsce, gdzie z Jackiem wpadli w sieć.
Jak dla mnie to wyraźnie znaki dawane nam przez scenarzystów.
Pojawienie się Rousseau w końcówce zapowiada interesujące wątki w kolejnym odcinku.
[/shadow]
Odnośnie odcinka 3x10:
[shadow=black]Przyjemnie było zobaczyć lżejszy, śmieszniejszy odcinek po wielu ciężkich wątkach związanych z Othersami i przepowiedniami Desmonda.
Po raz pierwszy od początku serialu bawiły mnie teksty Sawyera (international house of pancakes mnie zabił!!). Może on zawsze powinien chodzić nawalony?
- Flashbacki Hugo zawsze były lightowe, ale ten był chyba najciekawszy (obok 2x04). Napalona mamuśka była przezabawna.
- los Rogera, którego pozbawiono głowy też był zabawny, podobnie jak Jin uczący się angielskiego.
- Ale wszystko pobił Sayid swoim tekstem: "Because of the way the sunlight hit Mr Eko's stick when John was burying him".
Kłótnia Skate i wyprawa Kate do dżungli też wpłynęła na moją wysoką ocenę odcinka.
Pojawienie się Rousseau w końcówce zapowiada interesujące wątki w kolejnym odcinku.
[/shadow]
[shadow=black]Czyli jezeli teoria o czarnej dziurze okaze sie prawdziwa i jezeli faktycznie nie ma mozliwosci opuszczenia wyspy, to czy niedlugo mozemy sie spodziewac powrotu Michaela i Walta?? ( tak jak to bylo z Desmondem?)
Aaaaa i czy zrozumial ktos o co chodzilo w tej scenie z stweardesa i dzieciakami? [/shadow]
Aaaaa i czy zrozumial ktos o co chodzilo w tej scenie z stweardesa i dzieciakami? [/shadow]
Each night before we fall asleep we lie to ourselves in a desperate hope that, come morning, it will all be true...
[shadow=black]Agavill, Michael i Walt mogą wrócić dopiero w 4 sezonie. W tym na pewno to nie nastąpi - mówili o tym niedawno twórcy serialu.[/shadow] 
Potwierdzone info na temat kolejnych odcinków (wg spoilerfixa):
[shadow=black]3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire)
3x13 The Man From Tallahassee (Locke)
3x14 Expos (Nikki i Paulo)
3x15 Left Behind (Kate)
3x16 One of Us (Juliet)
3x17 Catch-22 (Desmond)
3x18 D.O.C. (Jin)[/shadow]
Potwierdzone info na temat kolejnych odcinków (wg spoilerfixa):
[shadow=black]3x11 Enter 77 (Sayid)
3x12 Par Avion (Claire)