Bieżące odcinki cz. 1
- Dragon_Scale
Boldfanka pisze: Ma, ma, ale nie ma karabinu maszynowego automatycznie strzelającego gdy na ekranie pokazuje się ktoś z Forresterów![]()
Mój nick, jak już kiedyś pisałem, wynika przede wszystkim z podziwu co do aktorskich umiejętności SF, bo moralność Stefy od zawsze uważałem za, ujmijmy to tak, chwiejną. Czasem postępuje wspaniale i mądrze, ale często też tyranizuje i się wywyższa. Ale właśnie ambiwalentność odczuć względem tej postaci trzyma mnie przy tym serialu (przynajmniej w dużej mierze).Co do Twojej ulubienicy Stefci, to powiem Ci, że to jedyna postać, na którą mogę patrzeć bez wstrętu, bo ona jedyna ma inteligencję i klasę (poza tym świetna aktorka) i jest godnym partnerem do walki. Ale to nie znaczy, że stara Jędza jest dobrym i moralnym człowiekiem.
Kiedyś też tak uważałem i to praktykowałem, ale jestem ciekaw co zrobisz jak dojdziemy do odcinków, które obecnie lecą w USA (bo z tego co wiem, chyba jesteś z tych "niespoilerowych).Dodam również drogi Kolego, że uzależnienie od tej Chały jest tak silne, że nawet plucie na ekran daje satysfakcję
Przecież mówię, że to tylko dlatego, że nie mogą Deacona zapuszkować. Zbyt dużo ciekawych akcji wprowadza.paulincia pisze:On był jeden a ich 5 a tak sie dali...przeciez w normalnym zyciu napewno inaczej by to wyglądałoSzogunka pisze:Bawi mnie fakt, że Foreresterowie okazali się takimi cielakami i pozwolili Deconowi wyjść z kasetą
- Adex-fan Brooke
Bardziej pasuje słowo wyjątki możenutelka pisze:Adex, czy te "odchyły" to o tych, co nie tęsknią zbytnio za Brooke?Adex-fan Brooke pisze:Przecież zawsze są jakieś "odchyły"więc nie ma za co.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nutelko, a czemu fani Taylor mają być tymi "odchyłami- wyjątkami", a nie fani Brooke?
Nie podoba mi się, że fani Brooke w ten sposób nas nazywają. Niech na siebie tak mówią jeśli im się to określenie podoba.
My-fani Taylor nikomu nie ubliżamy.
P.S. Dobrze, że już jutro Moda, nie mogę się doczekać starcia Królowej z Deaconem.
Nie podoba mi się, że fani Brooke w ten sposób nas nazywają. Niech na siebie tak mówią jeśli im się to określenie podoba.
P.S. Dobrze, że już jutro Moda, nie mogę się doczekać starcia Królowej z Deaconem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
To nie miało być ubliżanie
, trzymam się swojej myśli przewodniej - że serial bez Brooke na dłuższą metę traci na sensowności w końcu postać jest od 1 odcinka, na szczęscie nigdzie nie odeszła tylko chwilowo jej mniej było 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
A tak na marginesie: czasami mi się zdaje że fani Taylor są przewrażliwieni bo uważam że nie trzeba być fanem Taylor aby być takim "wyjątkiem" oraz nie uważam tego za coś negatywnego a mówie na podstawie długoletniej obserwacji for -badań ilościowych nie robiłem.
- Adex-fan Brooke
Nic nie odwracam sens wypowiedzi jest ten sam dla mnie od początu, o twoich zwyczajach przemilcze, ale widze że są nadal takie same.FanStefci pisze:Nutelko, na takie zaczepki Adexa najlepiej nie reagować, bo po co schodzić do poziomu piaskownicy.On ma w zwyczaju najpierw rzucić w kogoś epitetem typu "odchylony", a później odwracać kota ogonem.
Ale Adex, co innego Twoje obserwacje tyczące ilosci fanów danej postaci w fandomie, co innego użycie słowa odchył na określenie partnera w dyskusji. No, nie powiesz mi, że Twoim zdaniem nie brzmi ono obraźliwie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi