Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Forresterowie i ogólnie większość bohaterów MnS to tacy jakby nadludzie - te ich zmartwychwstania , nagłe powroty , sytuacje bez wyjścia no i nielogiczne rozwiązania to ich charakterystyczna cecha.W Modzie nic nie jest łatwe,chyba że uzyskanie zgody na ślub... ::jezyk::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Boldfanka pisze: Ma, ma, ale nie ma karabinu maszynowego automatycznie strzelającego gdy na ekranie pokazuje się ktoś z Forresterów :mrgreen:
::cojest:: Szkoda sprzętu na nich. ;)
Co do Twojej ulubienicy Stefci, to powiem Ci, że to jedyna postać, na którą mogę patrzeć bez wstrętu, bo ona jedyna ma inteligencję i klasę (poza tym świetna aktorka) i jest godnym partnerem do walki. Ale to nie znaczy, że stara Jędza jest dobrym i moralnym człowiekiem.
Mój nick, jak już kiedyś pisałem, wynika przede wszystkim z podziwu co do aktorskich umiejętności SF, bo moralność Stefy od zawsze uważałem za, ujmijmy to tak, chwiejną. Czasem postępuje wspaniale i mądrze, ale często też tyranizuje i się wywyższa. Ale właśnie ambiwalentność odczuć względem tej postaci trzyma mnie przy tym serialu (przynajmniej w dużej mierze).
Dodam również drogi Kolego, że uzależnienie od tej Chały jest tak silne, że nawet plucie na ekran daje satysfakcję ::cojest::
Kiedyś też tak uważałem i to praktykowałem, ale jestem ciekaw co zrobisz jak dojdziemy do odcinków, które obecnie lecą w USA (bo z tego co wiem, chyba jesteś z tych "niespoilerowych). ::bojesie:: Mi już śliny nie starczało, więc przestałem oglądać. :roll:
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Bawi mnie fakt, że Foreresterowie okazali się takimi cielakami i pozwolili Deconowi wyjść z kasetą ::loll::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Szogunka pisze:Bawi mnie fakt, że Foreresterowie okazali się takimi cielakami i pozwolili Deconowi wyjść z kasetą ::loll::
On był jeden a ich 5 a tak sie dali...przeciez w normalnym zyciu napewno inaczej by to wyglądało ::ok::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nejlepszy był tekst Jonathana: "wsadzę cię na pięć lat za kratki". No i ten jego uśmieszek... ::jezyk::
Awatar użytkownika
FanStefci

paulincia pisze:
Szogunka pisze:Bawi mnie fakt, że Foreresterowie okazali się takimi cielakami i pozwolili Deconowi wyjść z kasetą ::loll::
On był jeden a ich 5 a tak sie dali...przeciez w normalnym zyciu napewno inaczej by to wyglądało ::ok::
Przecież mówię, że to tylko dlatego, że nie mogą Deacona zapuszkować. Zbyt dużo ciekawych akcji wprowadza. :) Ale fakt, że z punktu widzenia nawet przeciętnie inteligentnego widza, tak napisane sceny są żenujące. :roll:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

nutelka pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Przecież zawsze są jakieś "odchyły" :lol: więc nie ma za co.
Adex, czy te "odchyły" to o tych, co nie tęsknią zbytnio za Brooke? :twisted:
Bardziej pasuje słowo wyjątki może
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Adex-fan Brooke pisze:
nutelka pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Przecież zawsze są jakieś "odchyły" :lol: więc nie ma za co.
Adex, czy te "odchyły" to o tych, co nie tęsknią zbytnio za Brooke? :twisted:
Bardziej pasuje słowo wyjątki może
No, ja myślę, że lepiej. Wolę być wyjątkiem niż jakimś dziwnym "odchyłem". ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Nutelko, a czemu fani Taylor mają być tymi "odchyłami- wyjątkami", a nie fani Brooke?
Nie podoba mi się, że fani Brooke w ten sposób nas nazywają. Niech na siebie tak mówią jeśli im się to określenie podoba. ::kwasny:: My-fani Taylor nikomu nie ubliżamy. ::kwasny::

P.S. Dobrze, że już jutro Moda, nie mogę się doczekać starcia Królowej z Deaconem.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

To nie miało być ubliżanie ::kwasny:: , trzymam się swojej myśli przewodniej - że serial bez Brooke na dłuższą metę traci na sensowności w końcu postać jest od 1 odcinka, na szczęscie nigdzie nie odeszła tylko chwilowo jej mniej było :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Też nie podoba mi się określenie "odchyły". Ale "wyjątkiem" mogę być. Grono fanów Taylor jest najwyraźniej ekskluzywnym gronem i nie każdy może do niego należeć. Dla fanów Brooke jesteśmy wyjątkowi, bo jest nas mniej. Za to oni dla nas są pospolici, jak uroda Kasi Kelly Lang.
::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A tak na marginesie: czasami mi się zdaje że fani Taylor są przewrażliwieni bo uważam że nie trzeba być fanem Taylor aby być takim "wyjątkiem" oraz nie uważam tego za coś negatywnego a mówie na podstawie długoletniej obserwacji for -badań ilościowych nie robiłem.
Awatar użytkownika
FanStefci

Nutelko, na takie zaczepki Adexa najlepiej nie reagować, bo po co schodzić do poziomu piaskownicy. ;) On ma w zwyczaju najpierw rzucić w kogoś epitetem typu "odchylony", a później odwracać kota ogonem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

FanStefci pisze:Nutelko, na takie zaczepki Adexa najlepiej nie reagować, bo po co schodzić do poziomu piaskownicy. ;) On ma w zwyczaju najpierw rzucić w kogoś epitetem typu "odchylony", a później odwracać kota ogonem.
Nic nie odwracam sens wypowiedzi jest ten sam dla mnie od początu, o twoich zwyczajach przemilcze, ale widze że są nadal takie same. :roll:
Abec

Post autor: Abec »

Ale Adex, co innego Twoje obserwacje tyczące ilosci fanów danej postaci w fandomie, co innego użycie słowa odchył na określenie partnera w dyskusji. No, nie powiesz mi, że Twoim zdaniem nie brzmi ono obraźliwie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Zablokowany