Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Beznadziejne i nudne to wałkowanie seksu w ostatnich odcinkach, a miało być niby naukowo u Pierce'a i Doktórki. :x
A oczywiście straszne wyuzdanie u Brooke. :shock:
Znowu scenarzyści przypominają (żeby czasem nikt nie zapomniał), że w serialu jest wielka Rozpustnica i wielka Święta.
Biedny ten Ridge - tak musi wpadać z ognia w lód i z powrotem. Rozchoruje się w końcu. :mrgreen: ::kwasny::
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Kiedy te odcinki leciały w USA musiały wywoływać wiele dyskusji. Przecież Pierce i Taylor wypowiadają się o życiu seksualnym całego ich kraju. Mówia o odsetkach nastolatków zostajacych rodzicami, gwałtach itp. Ciekawe jak reagowali wtedy Amerykanie....
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Z tym sexem to już przesadzają :shock: śmieszy mnie cel doktorka i Taylor - biedny Ridge, żona nie ma teraz czasu na miłosne igraszki z mężem, dlatego nie ma się co mu dziwić, że szalenie ciągnie go do dyrektorki FC. Natomiast sypialnia Brooke :lol: .. już nie mogę się doczekać żeby to zobaczyć :twisted:
krzysno

Post autor: krzysno »

Może Pierce ma rację co do seksu. Ale co do kwestii wyżywienia to się nie zgodzę: jakby bogate kraje się uparły to by głodu na świecie nie było. Taki przykład, nie wiem czy to prawda, ale całkiem możliwe: gdzieś czytałem, żeby wyżywić ludzi w głodyjących krajach potrzeba 10 mld$, a wydatki USA na zbrojenia to około 450 mld$ (to już jest pewne). Tak więc to nie problem nadmiaru seksu. Co do AIDS, to Pierce może mieć rację. A jak ostatnio patrzyłem na Taylor, to byłem zdegustowany. Okropnie wygląda w tych okularach. To tak jakby scenarzyści myśleli, że każdy naukowiec musi mieć okulary
Awatar użytkownika
mailo

Zgadzam sie co do okularów.... Taylor ma ładna twarz a te bryle ją tylko szpecą:/
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

A najciekawsze jest to, że okulary zakłada tylko wtedy jak ma odgrywać uczoną psychiatrę ;) Takie stereotypowe myślenie...
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Może scenarzyści sądzą, że widzowie i tak mają Taylor za wielkąąą, inteligentną panią doktor, więc tylko od czasu do czasu każą jej włożyć na nos okularki, żeby przypomnieć o tym. :roll:
A dyskusje naukowe bardzo mnie drażnią - za każdym razem jest to kilka minut siedzenia i patrzenia się w sufit. :roll: :shock:
Ale niektóre teksty są powalające. :mrgreen:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

wiwi pisze:A najciekawsze jest to, że okulary zakłada tylko wtedy jak ma odgrywać uczoną psychiatrę ;) Takie stereotypowe myślenie...
Właśnie :evil: ,nie lubię stereotypów,a tu z tymi okularami to rzeczywiście :evil: .A i tak z Taylor taka uczona jak z koziej... :mrgreen: :twisted: ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

a Brooke wielka projektantka jak z koziej.... ::jezyk::
Awatar użytkownika
mailo

B@r pisze:a Brooke wielka projektantka jak z koziej.... ::jezyk::
Tak, ktoś juz tutaj napisał kiedyś, jak scenarzyści na siłe chcą z robić ze wszystkich projektantów (min z Sally i z Lauren :shock: ) Ale Brooke chyba nie edzię projektowała tej kolekcji tylko Ridge?
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

mailo pisze:
B@r pisze:a Brooke wielka projektantka jak z koziej.... ::jezyk::
Tak, ktoś juz tutaj napisał kiedyś, jak scenarzyści na siłe chcą z robić ze wszystkich projektantów (min z Sally i z Lauren :shock: ) Ale Brooke chyba nie edzię projektowała tej kolekcji tylko Ridge?

No właśnie?Bo jak nagle się jej talent objawi no to chyba przesada :mrgreen:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Ireth, jaka przesada :lol: Oni są wszyscy The Bold & The Beautiful & The Supermen & The Superwomen ::kwasny::
O rany, jak mnie Oni wszyscy już znudzili, a do tego przez te cholerne spoilery już wiem co dalej będzie t.zn. ble, ble, ble tam i z powrotem i każdy z każdym :roll:
Na co tu czekać? Czy coś mnie jeszcze podnieci i da jakiś dreszczyk emocji? :mrgreen: :nie: :twisted:
Jeszcze trochę poczekam, może coś mnie weźmie.................... :idea:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście że Brooke nie jest i nie będzie projektantką -mało już ma talentów?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Masz Adex rację!!!!! Warto to oglądać tylko dla Brooke :: bow ::
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

i dla Stephanie, dla Stephanie Boldfanko - nie zapominaj :D
:serce:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Zablokowany