Bieżące odcinki cz. 1
-
SallyFan
Lampa
Misiek
Aparatura
To jest na pewno soap opera a nie serial komediowy?
Najpierw spadająca szyba nie zostawiająca śladu teraz lampa... Pewnie się komuś to przyśniło, albo przyjdzie Kim i urządzi prywatke z tej okazji. Rozmowa Taylor i Stephanie
btw. Kimberly wyglądała absolutnie bosko
Giovanni returns
Fajnie, mam nadzieje że na dłużej.
Co do Morgan&Clarke'a: denerwuje mnie ten wątek i uporczywie czekam na zakończenie.
Ale lampa była świetna
Misiek
Aparatura
To jest na pewno soap opera a nie serial komediowy?
btw. Kimberly wyglądała absolutnie bosko
Giovanni returns
Co do Morgan&Clarke'a: denerwuje mnie ten wątek i uporczywie czekam na zakończenie.
Ale lampa była świetna
-
GL Forever
No właśnie! Zwykle jak są takie akcje, to trwają pół odcinka, mamy zwolnione tempo, przeróżne miny bohaterów, katastroficzną muzykę....a dzisiajAlexander pisze:Właśnie ta lampa co to spadła na Brooke to jakaś szmiraTo stało się tak nagle i niespodziewanie, pożegnanie, słodka muzyka i trach Brooke na podłodze leży
Bardzo dziwne.
- Dragon_Scale
No tak było już bardzo śmiesznie,ale z tą lampą to wyjątkowo mi się podobało
,bo niby śmieszne ,ale jednak pewna cząstka realizmu została zachowana co rzadko się zdarza w MnS
Morgan sobie grabi i jak tak dalej pójdzie to niedługo zabawi w roli przebiegłej Femme Fatale
Ale te groźby z aparaturą i przygotowanie do pojmania Taylor była śmieszna
Morgan sobie grabi i jak tak dalej pójdzie to niedługo zabawi w roli przebiegłej Femme Fatale
Ale te groźby z aparaturą i przygotowanie do pojmania Taylor była śmieszna
- Adex-fan Brooke
To z lampą było właśnie naturalnie pokazane przez co śmieszne trochę
mimo że dramatyczne
Grunt że skończył się jej urlop i od razu ciekawe scenki
Morgan jest coraz lepsza
Fajne teraz odcinki, dobrze że Brooke zwróciła uwagę co do Stephanie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Istna komedia.
Brooke sobie stoi i nagle spada na nią reflektor (czy jakaś lampa). Cóż za zbieg okoliczności że ona stała dokładnie nad nim i że akurat w tym momencie spadł.
Morgan zajmuje trzecie miejsce w moim zestawieniu najbardziej znienawidzonych osób, zaraz obok Kimberly i C.J.a.
Jest taka głupia... Brak słów.
Oto cały dzień Stephanie
: Idzie do Amber przekonać ją że kocha Ricka, potem węszyć do Morgan, następnie idzie do Deacona przekonywać go by oddał dziecko, kolejny przystanek to Ridge któremu zdaje sprawozdanie z misji specjalnej u DeWitt, później zjawia się u Ricka by dyskutowac o Ericu i Amber no i na koniec idzie do Taylor by setny raz mówić jej że Ridge bardzo ją kocha.
Ale ja i tak ją lubię.
Dlaczego nie było Amber?!
Morgan zajmuje trzecie miejsce w moim zestawieniu najbardziej znienawidzonych osób, zaraz obok Kimberly i C.J.a.
Oto cały dzień Stephanie
Dlaczego nie było Amber?!
Brooke jedna normalna wśród tych wszystkich czubków i oczywiście coś musiało jej się stać
Jednak sam moment spadania tego reflektora był tak beznadziejny,że aż śmieszny
Stała i nagle baaach
Pewnie i tak nie ma się o co martwić bo na pewno jutro się podniesie
Brooke i cesarzowa są nieśmiertelne,tego jestem pewna
Kimberly wyglądała dzisiaj jak czarownica
Zresztą jak zawsze
Taylor jak zwykle nic.Pewnie nawet jak Ridżunio powie jej o całej sprawie dużymi literami ona i tak nie będzie wiedziała o co mu chodzi
Zero logicznego "pomyślonku" ma ta kobieta
Morgan pięknie dziś torturowała Clarka

Pewnie i tak nie ma się o co martwić bo na pewno jutro się podniesie
Kimberly wyglądała dzisiaj jak czarownica
Taylor jak zwykle nic.Pewnie nawet jak Ridżunio powie jej o całej sprawie dużymi literami ona i tak nie będzie wiedziała o co mu chodzi
Morgan pięknie dziś torturowała Clarka
-
Ambrossia Moore