Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Abec

Post autor: Abec »

Abec pisze: Czyli już wie, że mąż oskarżył ją, że wczoraj był na tym zebraniu :mrgreen:
Aaaaaa, nie oskarżył tylko oszukał... Ale wtopa ;)

I dziś jeszcze Feli znów namawiał Moni na Kasi ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Abec pisze: I dziś jeszcze Feli znów namawiał Moni na Kasi ;)
O tak :mrgreen: , ale Moni nie miała czasu bo umówiła się z wujem Stefem ::jezyk:: ::jezyk:: Okazało się, że obok jej hacjendy mają budować drogę szybkiego ruchu, a ona nie może nic zrobić.
Swoją drogą, to Klan jest taki na czasie :mrgreen:
Może Monika weźmie przykład z ekologów z Doliny Rospudy i wejdzie na drzewo aby zablokować budowę drogi ::cojest:: ::jezyk:: :serce:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Moze mi ktos powiedziec czemu pani Absolutnie wyslala ta blondyne jakas tam na zwiady do tej Danki matki Ludwiczka?O co chodzi? bo nie czaje za bardzo, czego ona od niej chce?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
przystojny_noca

Post autor: przystojny_noca »

Tiril pisze:Moze mi ktos powiedziec czemu pani Absolutnie wyslala ta blondyne jakas tam na zwiady do tej Danki matki Ludwiczka?O co chodzi? bo nie czaje za bardzo, czego ona od niej chce?
chce sie dowiedziec czy jej pseudownuczek Ludwik żyje czy też nie. Poniewaz w tym domie, gdzie jej agentka sprzat mieszka pani Danuta bardzo dostatnio. Chce sie dowiedziec czy on zyje oraz czy przypadkiem nie ma byc sprzedany za granice i skad ona ma tyle kasy.
Cathin

Post autor: Cathin »

Kiedyś Iwonka miała adoptować małego Ludwiczka, którego ta pani Danka nie chciała. I pani Absolutnie się cieszyła, że będzie miała wnuka. Ale w końcu jakoś się tak poskładało, że p. Danka się wycofała. I któregoś dnia Absolutnie spotkała p. Dankę i zapytała, co z Ludwiczkiem. A ta powiedziała, że umarł. Absolutnie chciała mu postawić pomnik, ale podejrzewa, że Ludwiczek żyej i został sprzedany. A, że wiedziała, że u Feliksa kierowcą jest kobieta, która siedziała w więzieniu, to zatrudniła ją jako swojego mini detektywa, gdyż zobaczyła, że p. Danka, niegdyś biedna mieszka w wielkim, ekskluzywnym domu. I ta z więzienia teraz zaczepiła się u Danki jako sprzątaczka, żeby znaleźć dowody dla ani na potwierdzenie jej tezy. A Ania jej za to płaci.

Hhaha! Jacuś zaliczył nareszcie wpade :D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Nelya

Post autor: Nelya »

Dzisiaj Elżbieta wywaliła Jerzego z domu. Cudowna scena! A on ją jeszcze obwinia. Biedny, kryształowy Jerzyk ::loll:: Przyjemnie jeszcze było oglądać, jak Jacuś się kręci. Mam nadzieję, że rzuci nudną Beate w swoim beznadziejnym kardiganie jak najszybciej... to jedyne dwa wątki, które mnie interesują.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co to znaczy kardiganie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Uważam, że Ela dobrze postąpiła ::ok:: ::krzyw:: Michał trafnie okrślił zachowanie ojca: przychodzi do domu tlyko po to, żeby wyprać gacie ::kwasny:: A z tymi pretensjami do Eli to jest po prostu żenujący ::kwasny:: ::plask wczolo:
Beatka zaczęła coś poderzewać ::jezyk:: Teraz dopiero będzie impreza ::cojest:: :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Sceny z okresu, kiedy Bożenka było niegrzeczna :twisted: ::jezyk::
Nadymany Rysio :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=_KwcATba9Uw
Maciuś ::jezyk::
http://www.youtube.com/watch?v=qLPiJwYUtig&NR
Cathin

Post autor: Cathin »

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, a ja przegapilam ten odcinek :(
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Szogunka pisze:Co to znaczy kardiganie?
Kardigan to taki rodzaj sweterka :D

Ależ romans sie wyłuszczył między Jackiem a Panną Namolną :twisted:
Tylko że ich wspólne sceny raczej mnie bawią niż hmm emocjonują ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy ta dziewczyna co gra Karolinę Rafalską to ta sama która ja odtwarzała 10 lat temu? Bo całkiem podobna:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ciekawe czy Jacuś definitywnie zerwał z Karoliną, czy jednak po paru dniach za nią zatęskni i będzie romansu ciąg dalszy (?) ::chytry:: ::krzyw:: ::jezyk::

Elżbieta coraz bardziej mi się podoba :zeby: Pogonila nieźle Jureczka i tak trzymac ::ok:: :mrgreen: :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

Jaki ten Rysio jest głupi ::loll:: ::plask wczolo:
Jak można nie poznać Jacka Cygana ::ke:: A później zamiast jechać i po drodze z nim zagadać, to od razu wciska mu w rękę długopis....ach ten Rysio ::jezyk:: ::jezyk::

Ostatnio Klan jest taki edukacyjny, ciekawo co mają na celu te wszystkie aforyzmy łacińskie ::chytry::

Parząc na Jacusia wiem jedno- on na prawdę się zakochał w pannie Karolinie :serce:
A stanowczość Eli dosłownie powala ::ke::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

A czy kiedyś było wyjaśniane, o co właściwie chodzi z Deptułą, czemu się nie broni?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ