Dr Quinn

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Dzisiaj zdążyłem, ale na samą końcówkę odcinka. Jak zasiadali do stołu w Święto Dziękczynienia i ten facet śpiewał piosenkę, której pan Olejniczak całe szczęście nie tłumaczył, bo puścili tekst na ekranie. I tak samo powinno być w MNS :!:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Haha a pamieta ktos romans Dorothy i Tanczacej Chmury? chociaz nie wiem czy to byl romans, pamietam tylko ze sie kiedys calowali w lesie:P
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

LoLex pisze:Dzisiaj zdążyłem, ale na samą końcówkę odcinka. Jak zasiadali do stołu w Święto Dziękczynienia i ten facet śpiewał piosenkę, której pan Olejniczak całe szczęście nie tłumaczył, bo puścili tekst na ekranie. I tak samo powinno być w MNS :!:
Wczorajszy odcinek trzymał w napięciu. Najpierw Doktorka została obrabowana, a potem do tego doszli Indianie na wojennej ścieżce. ::rad::

[ Dodano: 2007-02-26, 19:01 ]
Oglądał ktoś dzisiaj Doktor Quinn?
Co myślicie o chorobie Dorothy?
Awatar użytkownika
Tiril

Hahahaha ta Coleen to wyszczekana jest <lol> no ale szkoli się u doktorki to nic dziwnego:P Taaaaa, na pewno taki tekst jakim zarzuciła Coleen podziałałby na nastoletniego chłopca ::loll:: ::loll::
A ten Loren to ma pecha, przyszedł nocą do Dorothy ale sie nie doczekał na nic i musiał wrócić do spania :mrgreen:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Ambrossia Moore pisze: Co myślicie o chorobie Dorothy?
Chyba już kiedyś pisałem, nawet w tym wątku, że czasem mam wrażenie, że Sally za chwile powie do swojej dziewczyny: "Ależ kochenie, to co chcesz zrobić będzie bardzo trudne nawet na 150 lat" :mrgreen:
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ambrossia Moore

Dziś jak zwykle:
całe miasto vs. Doktoreczka. :mrgreen:
Tomala

Post autor: Tomala »

Dzisiaj wyjątkowo obejrzałem Dr Quinn i akurat była wzmianka o Polsce. Bardzo mnie to zdziwiło bo w USA dużo ludzi nigdy nie słyszało o polsce albo nie wie gdzie to jest.
Awatar użytkownika
Tiril

Trochę to naciągane..w sensie dzisiejszy odcinek:) mimo, że to dzieje się ileś tam set lat temu, to i tak podejrzana wydaje mi się tak ostra reakcja Żydówki na śpiewanie kolęd przez jej syna, poza tym wkurza mnie to jak doktorka łaziła za nią i namawiała na udział w Świętach Bożego Narodzenia, wiadomo, że dla niej to radosny czas, ale kurde no, przecież ?Żydówka nie będzie tańczyła i cieszyła się z narodzin Pana który dla niej jeszcze nie przyszedł ::chytry:: ::chytry:: ::chytry::
Sad but true
Abec

Post autor: Abec »

Nie, ale może poznać tradycje swoich sasiadów i przyjaciół. W histroii jedną z głównych przyczyn antysemityzmu była właśnie niechcęć Żydów do uczestniczenia - nawet w najmniejszym stopniu - w obrzędach i zwyczajach sąsiadów.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ambrossia Moore

Hank powariował dzisiaj sprzedając ,,ognistą wodę'' ::jezyk:: Indianom.
Szkoda, że Śnieżny Ptak poroniła. :cry: Tańcząca Chmura stracił kolejne dziecko. :cry:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Śnieżny Ptak i całe plemie to chyba potem w ogóle będzie wybite ::kwasny::
Ten serial jest fajny, ale niektóe odcinki są denerwująco naciągane.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ambrossia Moore

Ckciałabym, by jeszcze kiedys w tym filmie pojawił sie jakiś duch. Jak było objawienie Abigail to musze przyznać, że sama sie przestraszylam. ::loll::
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Mogliby przesunąć dr Quinn na późniejszą godzinę albo puszczać raz w tygodniu np. w sobotę. Niestety musi oczywiście zająć jak najwięcej miejsca w programie w ciągu tygodnia i przez to traci widzów. :roll:
Ambrossia Moore

Włanczam sobie telewizor za 10 trzecia, patrze ... a Doktor Quinn leci juz od dwudziestu minut :!: ::kwasny:: To zmienianie godzim emisji jest śmieszne.
Ale i tak odcinek był fajny. Świetny pomysł z tym końcem swiata. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Tiril

A jak się włancza?
Sad but true
ODPOWIEDZ