Mam nagrane wszystkie!Brakowalo mi tylko 1!Nie wszystkie Ci wyslalem bo mi sie nie chcialo szukac po prostu.Poza tym nawet jesli bym nie mial to i tak to nie bylyby "spore dziury".Regularnie korzystasz z moich nagran wiec prosze jesli cos piszesz,to pisz jak jest.Pozdr.
Mam nagrane wszystkie odcinki ,z czego korzystal min Adex.Gregi korzysta z moich zbiorow od jakiegos czasu,regularnie wysylam mu kolejne kasety.Nie moglem tylko doszukac sie pierwszych odcinkow.To chyba normalne,jesli ma sie w archwium tysiace odcinkow.
Remek pisze:Mam nagrane wszystkie odcinki ,z czego korzystal min Adex.Gregi korzysta z moich zbiorow od jakiegos czasu,regularnie wysylam mu kolejne kasety.Nie moglem tylko doszukac sie pierwszych odcinkow.To chyba normalne,jesli ma sie w archwium tysiace odcinkow.
Tysiące tysiącami, ale czemu w każdym Twoim poście musisz o tym wspomnieć?
Już o tym wiemy i pamiętamy
Wiwi,a tak sobie:> Wspomnialem,ze zapodzialy mi sie pierwsze 3 kasety z Sunset ale je znalazlem a gregi zaraz zarzuca mi,ze mam luki.Gdyby nie ja to on ni mialby nic z Sunset a tak dostaje ode mnie po kolei caly serial. Na marginesie,jestes jedna z nielicznych kobiet,ktore si mnie nie czepiaja:)
Remek pisze:Wiwi,a tak sobie:> Wspomnialem,ze zapodzialy mi sie pierwsze 3 kasety z Sunset ale je znalazlem a gregi zaraz zarzuca mi,ze mam luki.Gdyby nie ja to on ni mialby nic z Sunset a tak dostaje ode mnie po kolei caly serial. Na marginesie,jestes jedna z nielicznych kobiet,ktore si mnie nie czepiaja:)
Twoje wieczne przypominanie,że "gdyby nie ty" to nukt by nic nie miał staje sie nudne .Troche pokory.
taka jest prawda ireth(i znowu mnie prowokujesz).jesli ktos reaguje na moj wpis i pisze klamstwa(ze mam luki,a mimo tego ciagnie ode mnie te nagrania) to jest to nie fair.
Skoro gregi jestes takim niewdziecznikiem to zapomnij o odcinkach Sunset Beach.Mam komplet i ni bede sie z nim z toba wiecej dzielil.Od dzis juz nic ci nie wysle.
Dzięki za info. Oni od początku mi nie pasowali do siebie za bardzo... A Tima widziałem u kumpeli w jakimś wydaniu broszury Avonu,... Dorabia jako model chyba. hehehe