Sunset Beach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Remek

Post autor: Remek »

Mam nagrane wszystkie!Brakowalo mi tylko 1!Nie wszystkie Ci wyslalem bo mi sie nie chcialo szukac po prostu.Poza tym nawet jesli bym nie mial to i tak to nie bylyby "spore dziury".Regularnie korzystasz z moich nagran wiec prosze jesli cos piszesz,to pisz jak jest.Pozdr.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

gregi pisze:
Remek pisze:Adex nie wprowadzaj w blad uzytkownikow!Sunset beach mialo 751 odcinkow.Wiem,bo mam wszystkie nagrane.
masz spore "dziury", nie masz nagranych wszystkich odcinkow ::chytry::
No widzisz gregi,jak możesz być taki niewdzięczny :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Gregi, Ty świntuchu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

co wy sie mnie tak uczepiliscie? ja i tak wiem swoje :wink:
Awatar użytkownika
Ireth

gregi pisze:co wy sie mnie tak uczepiliscie? ja i tak wiem swoje :wink:
gregi,z mojej strony to była ironia :lol: :lol: .Wierze w to co "swoje" wiesz :mrgreen:
Remek

Mam nagrane wszystkie odcinki ,z czego korzystal min Adex.Gregi korzysta z moich zbiorow od jakiegos czasu,regularnie wysylam mu kolejne kasety.Nie moglem tylko doszukac sie pierwszych odcinkow.To chyba normalne,jesli ma sie w archwium tysiace odcinkow.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Remek pisze:Mam nagrane wszystkie odcinki ,z czego korzystal min Adex.Gregi korzysta z moich zbiorow od jakiegos czasu,regularnie wysylam mu kolejne kasety.Nie moglem tylko doszukac sie pierwszych odcinkow.To chyba normalne,jesli ma sie w archwium tysiace odcinkow.
Tysiące tysiącami, ale czemu w każdym Twoim poście musisz o tym wspomnieć? :roll:
Już o tym wiemy i pamiętamy ;)
Remek

Wiwi,a tak sobie:> Wspomnialem,ze zapodzialy mi sie pierwsze 3 kasety z Sunset ale je znalazlem a gregi zaraz zarzuca mi,ze mam luki.Gdyby nie ja to on ni mialby nic z Sunset a tak dostaje ode mnie po kolei caly serial. Na marginesie,jestes jedna z nielicznych kobiet,ktore si mnie nie czepiaja:)
Awatar użytkownika
Ireth

Remek pisze:Wiwi,a tak sobie:> Wspomnialem,ze zapodzialy mi sie pierwsze 3 kasety z Sunset ale je znalazlem a gregi zaraz zarzuca mi,ze mam luki.Gdyby nie ja to on ni mialby nic z Sunset a tak dostaje ode mnie po kolei caly serial. Na marginesie,jestes jedna z nielicznych kobiet,ktore si mnie nie czepiaja:)
Twoje wieczne przypominanie,że "gdyby nie ty" to nukt by nic nie miał staje sie nudne :roll: .Troche pokory.
Remek

taka jest prawda ireth(i znowu mnie prowokujesz).jesli ktos reaguje na moj wpis i pisze klamstwa(ze mam luki,a mimo tego ciagnie ode mnie te nagrania) to jest to nie fair.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Gromem obiektywizmu--->podzielam całkowicie Twe zdanie Remek. Ireth też ma swe racje.
Remek

Skoro gregi jestes takim niewdziecznikiem to zapomnij o odcinkach Sunset Beach.Mam komplet i ni bede sie z nim z toba wiecej dzielil.Od dzis juz nic ci nie wysle.
Ryan Lavery

Remku, czy nie wiesz może czy Sherri Saum i Tim Adams nadal są razem w życiu prywatnym? Dzięki za odpowiedź, z góry.
Remek

Nie sa razem,Sheri teraz spotyka sie z Kamarem D Los Reyes(OLTL),w Polsce znanym z serialu DOLINA LALEK.
Ryan Lavery

Dzięki za info. Oni od początku mi nie pasowali do siebie za bardzo... A Tima widziałem u kumpeli w jakimś wydaniu broszury Avonu,... :lol: Dorabia jako model chyba. hehehe
ODPOWIEDZ