Klan

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy Elżunia powinna wrócić z nową twarzą?

Czas głosowania minął 2026-05-29, 21:27

Tak, bez niej serial nie ma sensu
4
44%
Nie, za dużo tych podmianek w „Klanie”
5
56%
Obojętne mi to jest
0
Brak głosów

Liczba głosów: 9
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

Ajjj...jak ja dawno Klanu nie oglądałam :shock:
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Szogunka pisze:A czy kiedyś było wyjaśniane, o co właściwie chodzi z Deptułą, czemu się nie broni?
Właśnie nie mogę sobie tego przypomnieć, wiec chyba nie :!:
Abec

Post autor: Abec »

Chyba na początku chciał po prostu skoncentrować się na chorobie swojej dzieczyny, a potem uznał, że nie opłaca się wracać na uczelinię na te kilka lat i odpuścił.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

A mi się wydaje, że ta sprawa ma jakieś drugie dno, o którym my jeszcze nie wiemy ::chytry::
Abec

A mi się wydaje, że nawet jeżeli jest drugie dno, to nigdy nie zostanie ono zdradzone widzom ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Cathin

Post autor: Cathin »

Ej, ej, ej, to Jacuś zerwał z Karolinką ?>
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Abec

W jakimś barze powiedział, że ma dość kłamstw, Karolina przecież od początku wiedziała oi żonie i dzieciach itd. Na to ona: Tak, wiedziałam. Cóż, widocznie tylko tyle szczęścia było mi pisane. Idź już sobie, idź już sobie bo będzie jeszcze gorzej... Rozpłaczę się tu przy tych wszystkich ludziach... No idź już sobie wreście! I on wyszedł milcząc.
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Dziny ten romans w sumie,bo Jacek przeciez niby taki był zakochany w Beacie zawsze...A w ogóle on jest obleśny :?
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Odnośnie Deptuły to nie chodziło mi czemu odszedł z uczelni (odszedł nie tylko z powodu choroby Basi, ale miał dosyć szykan), tylko czemu nie walczy o dobre imię, skoro jak twierdzi Krystyna (która wie, ale nie powie! ::jezyk:: ) na nikogo nie donosił.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

No wiem. Chyba na początku chciał się skoncentrować na chrobie swojej dziewczyny itd..
Cathin

Post autor: Cathin »

Abec, dzięki za skrót końca romansu Jacusia :)

Tak myślałam, że to się tak skończy. Chociaż jeszcze nie wiadomo, co będzie dalej :D:D:D:D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Nelya

Post autor: Nelya »

Tak, chodziło mi o sweter na guziki, w przypadku beaty dłuugi i przewiązywany.

Jacek jest taki głupi i naiwny. Mysli, że jak posłodzi zonce i kupi jej kwiatka, to ta od razu rzuci mu się w ramiona. Może jeszcze specjalnie urlopik załatwi. Stracone zaufanie nie tak łatwo odbudować. Ma nadzieję, że Beata pozazdrości złotej wolności matce i pogoni Jacka albo przeprowadzi się na Sadybę. A potem wynegocjuje porządne alimenty :zeby: I biedny Jacuś zostanie na lodzie, po czym zostanie gejem.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nelya pisze:Tak, chodziło mi o sweter na guziki, w przypadku beaty dłuugi i przewiązywany.

Jacek jest taki głupi i naiwny. Mysli, że jak posłodzi zonce i kupi jej kwiatka, to ta od razu rzuci mu się w ramiona. Może jeszcze specjalnie urlopik załatwi. Stracone zaufanie nie tak łatwo odbudować. Ma nadzieję, że Beata pozazdrości złotej wolności matce i pogoni Jacka albo przeprowadzi się na Sadybę. A potem wynegocjuje porządne alimenty :zeby: I biedny Jacuś zostanie na lodzie, po czym zostanie gejem.

Tak to fakt ::ok::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Na Sadybę niech nie wraca. Uciekać z tak fajnego mieszkanka???? Z powrotem do mamusi ::ysz::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Beata już wie o skoku w bok Jacusia?
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ