Bieżące odcinki cz. 1
-
GL Forever
- kimberly1990
Myślałem że Amber da za wygraną po tym jak Deacon zamknął jej drzwi przed nosem, a tu prosze! Wpada z siekierą do domu Deacona! Miałem tylko nadzieję że porąbie Carmen, tę, jak to ujęła, "ździrę".
"Oh, Ridge, nasze dziecko się urodziło!", "Oh, Taylor, to dziecko będzie błogosławieństwem!"
i jeszcze raz
. Myślałem że padnę.
Tak na marginesie Morgan ma okropną torebkę.
Dzisiejsze odcinki były świetne.
"Oh, Ridge, nasze dziecko się urodziło!", "Oh, Taylor, to dziecko będzie błogosławieństwem!"
Dzisiejsze odcinki były świetne.
-
Gabra-Sheila
- Dragon_Scale
Bardzo mi się podobało - szczególnie akcja z toporem,Amber dzisiaj naprawde mnie pozytywnie zaskoczyła
.Jej sprzeczki z Carmen są coraz ciekawsze
.Szkoda mi troche Morgan i jeszcze bardziej Taylor,cierpi przez głupote swojego męża.Komplikacje ciążowe znowu są Ridge'owi na ręke,bo może się pozbędzie problemu,ale Taylor trudno będzie ugłaskać...
Nienawidzę Taylor za to, co zrobiła Morgan.
nie dość, że nie zauważyła, że jej najlepsza przyjaciółka tak bardzo chce mieć dziecko i że ma uraz psychiczny przez Królową, i ją nie wspierała, to teraz jeszcze to. Normalnie brak mi słów, psycholożka głupia. Mam nadzieję, że zapłaci za to, co zrobiła.
Mam nadzieję, że Morgan będzie mocno się trzymać i pokaże tym r2lc7u1c8 l4c9 gdzie ich miejsce.
Edit: sorry.
nie dość, że nie zauważyła, że jej najlepsza przyjaciółka tak bardzo chce mieć dziecko i że ma uraz psychiczny przez Królową, i ją nie wspierała, to teraz jeszcze to. Normalnie brak mi słów, psycholożka głupia. Mam nadzieję, że zapłaci za to, co zrobiła.
Mam nadzieję, że Morgan będzie mocno się trzymać i pokaże tym r2lc7u1c8 l4c9 gdzie ich miejsce.
Edit: sorry.
Ostatnio zmieniony 2007-03-06, 18:42 przez Mikiks, łącznie zmieniany 2 razy.
Odcinki dzisiaj były świetne
Na początku Amber...jak wleciała do pokoju z toporem i zobaczyłam minę Carmen to tak się zaczęłam smiać, że mama aż przyszła zobaczyć co się stało, poprostu świetna scena
Szkoda mi się trochę Morgan zrobiło, kiedy zobaczyłam jak cierpi...ale potem mi przeszło
Ogólnie rzecz biorąc odcinki suuper
Szkoda mi się trochę Morgan zrobiło, kiedy zobaczyłam jak cierpi...ale potem mi przeszło
Ogólnie rzecz biorąc odcinki suuper
-
Ambrossia Moore
Ja też nie widziałam tam nic do śmiechu, no ale może dla niektórych takie momenty są śmieszneAmbrossia Moore pisze:Nie wiem co widziałaś w tym smiesznego. Nie jestem fanką Morgan, ale nie było mi do śmiechu.justyna18 pisze: Ale to śmiesznie wyglądało jak Morgan leciała przez tą poręcz!Leciała jak z procy!
![]()