Klan
Dzisiaj pani Absolutnie poleciła Krystynie firmę Feliksa do remontu Topolina. Jak powszechnie wiadomo Feli to oszust i krętacz, i chyba nikt z Lubiczów tak właściwie nie wie, że Moni z nim jest. Więc może zrobią takie coś, że on oszuka Pawła i Krystynę, niewiedząc, że to rodzina Moni....byłoby ciekawie 
A potem Monika odkryje prawdę, że jej wspaniały rycerz Feli jest oszustem, i będzie bronić swojej rodziny! Oczywiście uda się jej:P Skoro dała radę religijnej sekcie stacjonującej na amerykańskiej farmie i przetrzymującej jej syna to jednemu nędznemu oszustowi nie da?:P 
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
1.Co to miał być za tekst "Miejsce żony jest przy mężu"
.Czy mamy 21 wiek czy mi się tylko zdaje
?Głupia Grażynka
.
2.Ola i ta jej chrypiąca kolezanka nadal się przyjaźnia?Jak się wyjaśniła sprawa z narzyczonym tej drugiej.który podrywał Ole...
3.Kamila mnie zaskoczyła pozytywnie-niexle gra.W porównaniu do tej Klaudii z "Pierwszej miłości" to tym bardziej widać.
2.Ola i ta jej chrypiąca kolezanka nadal się przyjaźnia?Jak się wyjaśniła sprawa z narzyczonym tej drugiej.który podrywał Ole...
3.Kamila mnie zaskoczyła pozytywnie-niexle gra.W porównaniu do tej Klaudii z "Pierwszej miłości" to tym bardziej widać.
Ireth, o tym samym pomyślałam oglądając ten odcinek.Ireth pisze:1.Co to miał być za tekst "Miejsce żony jest przy mężu"![]()
?Głupia Grażynka
.
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
-
przystojny_noca
Nie jest naturalnymprzystojny_noca pisze:A gdzie miejsce żony jak nie przy mężuIreth pisze:1.Co to miał być za tekst "Miejsce żony jest przy mężu"![]()
?Głupia Grażynka
.
![]()
Chyba naturalnym czymś jest, że Czesia powina pojechać do Irlandi do Darka, a nie robić interesy z jakimś zegarmistrzem.
A moze miejsce męża jest przy żonie i Darek powinnien wracac co?
-
przystojny_noca
2. Ula przyłapała go na zdradzie. Potem on wrócił jakby nigdy nic, powiedział, że przecież każdy wie, że faceci potrzebują urozmaicenia itd. Obie przyjaciółki wywaliły go więc na zbity pyskIreth pisze:1.Co to miał być za tekst "Miejsce żony jest przy mężu"![]()
?Głupia Grażynka
.
3. W ogóle dzieciaki w Klanie dobrze grają, z Agnieszką Kaczorowską na czele
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
...bo już był poddany dyskusji, ponadto jest dzień płci lepszej, więc tylko Cię poinformowałam o "Klanie"
(ograniczyłem się do części informacyjnej
).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
W ogóle zachowanie Jacka bardzo przypomina mi zachowanie Ridge'a.
Jeden i drugi nabrał ochoty na seks z żoną, jest dla niej milutki, kupuje jej prezenty...i jeszcze to zdjęcie....
Moim zdanie te zdjęcie zostanie jeszcze wykorzystane, np. kiedy Beatka -niczym demoniczna Taylor- wyrzuci męża z domu, kiedy dowie się o jego zdradzie, wtedy będzie płakała nad tym zdjęciem.....
Ciekawi mnie jeszcze jedno....czy Jacek i Karolina podczas swojego aktu miłosnego, się zabezpieczyli....
Bo jak nie, to......

Jeden i drugi nabrał ochoty na seks z żoną, jest dla niej milutki, kupuje jej prezenty...i jeszcze to zdjęcie....
Moim zdanie te zdjęcie zostanie jeszcze wykorzystane, np. kiedy Beatka -niczym demoniczna Taylor- wyrzuci męża z domu, kiedy dowie się o jego zdradzie, wtedy będzie płakała nad tym zdjęciem.....
Ciekawi mnie jeszcze jedno....czy Jacek i Karolina podczas swojego aktu miłosnego, się zabezpieczyli....
Bo jak nie, to......