Eee tam ta pierwsza była zwyczajnaA fryzury Ricka jakieś takie dzikie dzisiaj były![]()
!
Bieżące odcinki cz. 1
Ostatnio zmieniony 2009-06-24, 23:29 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem ciekawa kto wszedł do tego pokoju kiedy Amber zasypiała
Pewnie Carmen z jakąś siekierą
Ricki jaką fryzurkę dzisiaj miał mmmm....
Zdziwiło mnie to,że ojciec Taylor tak dokładnie zna wszelkie szczegóły zaistniałej sytuacji.Ciekawe kiedy zdążyła mu to wszystko opowiedzieć i co najważniejsze jak on to szybko zrozumiał
Strasznie wkurza mnie to kiedy ktoś mówi,że Ridge padł ofiarą manipulacji Morgan
Gdyby tego nie chciał nie poszedł by z nią do łóżka.Proste jak drut.
Zdziwiło mnie to,że ojciec Taylor tak dokładnie zna wszelkie szczegóły zaistniałej sytuacji.Ciekawe kiedy zdążyła mu to wszystko opowiedzieć i co najważniejsze jak on to szybko zrozumiał
Strasznie wkurza mnie to kiedy ktoś mówi,że Ridge padł ofiarą manipulacji Morgan
A mnie strasznie wkurza ze ludzie oceniaja postacie na podstawie wczesniejszych wydarzen tzn na podstawie swojej ogolnej niecheci do postaci wywolanej jakimis wczesniejszymi wydarzeniami a nie na podstawie okolicznosci obecnej sytuacji.Klaudusia pisze:Jestem ciekawa kto wszedł do tego pokoju kiedy Amber zasypiałaPewnie Carmen z jakąś siekierą
![]()
![]()
Zdziwiło mnie to,że ojciec Taylor tak dokładnie zna wszelkie szczegóły zaistniałej sytuacji.Ciekawe kiedy zdążyła mu to wszystko opowiedzieć i co najważniejsze jak on to szybko zrozumiał![]()
Strasznie wkurza mnie to kiedy ktoś mówi,że Ridge padł ofiarą manipulacji MorganGdyby tego nie chciał nie poszedł by z nią do łóżka.Proste jak drut.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Rick wyglądał dziś jak nastolatek z kiepskiego boysbandu.
Żal mi Morgan... widac że naprawde pragnęła tego dziecka. A teraz ono nie żyje.
Ups... coś mi się zdaje że to może to Carmen weszła do sypialni gdzie leżała Amber. Jeśli to prawda to normalnie się boję.
Boże, co za szmira. Ten duch Caroline...
Ridge się nawet nie przestraszył. 
Żal mi Morgan... widac że naprawde pragnęła tego dziecka. A teraz ono nie żyje.
Ups... coś mi się zdaje że to może to Carmen weszła do sypialni gdzie leżała Amber. Jeśli to prawda to normalnie się boję.
Boże, co za szmira. Ten duch Caroline...
Chciałabym się dowiedzieć gdzie w swoim poście oceniłam jakąś postaćTiril pisze:A mnie strasznie wkurza ze ludzie oceniaja postacie na podstawie wczesniejszych wydarzen tzn na podstawie swojej ogolnej niecheci do postaci wywolanej jakimis wczesniejszymi wydarzeniami a nie na podstawie okolicznosci obecnej sytuacji.Klaudusia pisze:Jestem ciekawa kto wszedł do tego pokoju kiedy Amber zasypiałaPewnie Carmen z jakąś siekierą
![]()
![]()
Zdziwiło mnie to,że ojciec Taylor tak dokładnie zna wszelkie szczegóły zaistniałej sytuacji.Ciekawe kiedy zdążyła mu to wszystko opowiedzieć i co najważniejsze jak on to szybko zrozumiał![]()
Strasznie wkurza mnie to kiedy ktoś mówi,że Ridge padł ofiarą manipulacji MorganGdyby tego nie chciał nie poszedł by z nią do łóżka.Proste jak drut.
Nie no dla mnie jak dziś to zdecydowanie najlepszy powrót [ducha] Caroline! I wogóle te wspomnienia Ridge'a. zaraz przypomniały mi sie te odcinki, jak umierała Caroline... Były takie smutne. Codziennie płakałam jak dziecko. Śmiesazyło mnie to jak Caroline powiedziała, a raczej zadała pytanie Ridgowi, czy aż tak bardzo sie zmieniła! To raczej pytanie do widzów! I tak wogóle to przecież Caroline istnieje w świadomości Ridga i tam sie nie starzeje, tylko pozostaje taką, jaka była w dniu smierci, czy jak żyła. no ale w końcu minęło tych kilka lat i aktorka sie "postarzała". Powinni zostawić ją na dłużej. Niech Taylor popełni harakiri a Croline zostanie. W koncu znalazł by sie etat dla Omara - wskrzesiłby kiedys tam znów Taylor a ja mogłabym sie cieszył najpiękniejsza jak dla mnie partnerka Ridge'a 
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
- Adex-fan Brooke
Brooke jest najlepszą partnerka dla Ridge'a -iskrzyło między nimi, inne pary jakie Ridge tworzy sa takie nazbyt pro-rodzinne że aż nudnawe kiedy jakaś Morgan nie zamiesza 
Śmiesznie że te bliźniaczki młodsze a większe od EricaIII
Śmiesznie że te bliźniaczki młodsze a większe od EricaIII
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kiedy to było? Bo mam nagrane więc poszukam co powiedziała.Nie do końca, pamiętam wymiane zdań między Taylor a Stephanie kiedy to Stephanie wypomniała Taylor co jej zatuszowała
Dzisiaj największym zaskoczeniem i radością była dla mnie Caroline!
Najpierw piękne i wzruszające wspomnienie rozmowy o posadzonych kwiatach, a potem Caroline jako duch!
Dwie sceny z Caroline, a oddały w całości jej wspaniały charakter, serce i wyjątkowość postaci!!
To była wspaniała kobieta! Moja pierwsza sympatia w tym serialu. Bardzo mi jej brakuje. Beznadziejne było jej uśmiercanie.
Ucieszyło mnie też bardzo dzisiaj wspomnienie Taylor! Bardzo trafnie dobrane sceny do tej muzyki.
Współczuję jej z całego serca.
P.S. Joanna ma bardzo ciepły głos, a bliźniaczki są kochane!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Odnośnie tej sprzeczki to była jakoś po tym jak tylko Taylor ujawniła sie Stephanie że żyje (Ridge chyba właśnie wtedy oślepł). Stephanie po jej ożyciu chwilowo była po stronie pary Ridge i Brooke!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Same wspomnienia Caroline mi się bardzo podobały, przypomniały mi się te wzruszające sceny z początku lat 90. I Ridge był przystojniejszy. A co do tego ducha, to scenarzyści mogli sobie odpuścić. To wyglądało mało wiarygodnie. Późniejsze wspomnienia z przeszłości z Taylor także mi się podobały. I ta piosenka, aż nadstawiłem głośniej.
Zapewnie Jack był informowany na bieżąco o całej sytuacji, spotykał się z córką, tylko tego nie pokazywali nam. Tak mi się wydaje.
Ridge nie potrafo uszanować woli żony. Ona potrzebuje czasu, a on się jej narzuca. Czy na plaży na której przebywała Taylor był śnieg, czy mi się wydaje?
Amber wykazała się sporą odwagą, by zostać na noc u Deacon'a. Ja już wcześniej sugerowałem, że on jest na nią napalony.
W sumie odcinki były dziś troszkę nietypowe, ale fajne. Z początku myslałem, że będzie nudno.
Zapewnie Jack był informowany na bieżąco o całej sytuacji, spotykał się z córką, tylko tego nie pokazywali nam. Tak mi się wydaje.
Ridge nie potrafo uszanować woli żony. Ona potrzebuje czasu, a on się jej narzuca. Czy na plaży na której przebywała Taylor był śnieg, czy mi się wydaje?
Amber wykazała się sporą odwagą, by zostać na noc u Deacon'a. Ja już wcześniej sugerowałem, że on jest na nią napalony.
W sumie odcinki były dziś troszkę nietypowe, ale fajne. Z początku myslałem, że będzie nudno.
Pierwszy odcinek był cudowny
Płakałam razem z Taylor. Wspomnienia z wyspy rewelka. I już sama nie wiem czy chciałabym aby Taylor wybaczyła zdrajcy. Teraz cierpi. Ale sama powiedziała, że Ridge jest miłością jej życia. Więc może niech będą razem? Jeżeli wtedy będzie szczęśliwa
to niech się dzieje wola nieba - albo Bella 
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...