Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

O matko ja niewiem czy to ta pogoda czy zmęczenie ale dziś po prostu przespałam Modę :shock: :|
Team Hunter:)A jak!
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Misiu, żałuj. Mi się odcinki podobały.
Clarke się samouzdrowił chyba. Ani jedna ranka, ani jeden plasterek. ::plask wczolo: I jeszcze z "dobrymi radami" wędruje do swojego najwiekszego wroga ::plask wczolo: . Aż to jest podejrzane.
Taylor powinna Ridge'a wyrzucić za drzwi, a nie wybaczać mu. Rozumiem, że go kocha, ale jakas kara dla niewiernego męża musi być chyba.
Deacon, tak jak przewidziałem kiedyś, czuje coś do Amber. Tylko na razie nie można nazwać tego uczucia. Może to podziw, może zauroczenie, a może jeszcze coś poważniejszego? Carmen postawiła się mu, ale tylko na chwilę, wiedząc, co ją czeka, jak go nie posłucha.
Brooke jest naiwna, myśląc, że Stephanie rzuci się jej w ramiona. ::plask wczolo: Zamiast zabiegać o jej względy, powinna szykować się do ślubu.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rzeczywiście, biel ciała Amber mnie poraziła. Ale Carmen jest po prostu śliczna. Zbytnia opalenizna u Kim mi przeszkadzała, Carmen w niej do twarzy. Taylor też czasem jest za blada.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A przez dzisiejszą piękną pogodę nie dotarłem do domu na MNS...
Dawidek dzięki za skrót!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nic dziwnego że Clarke radzi jej wyjazd, będzie się czuł bezpieczniej.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Post autor: Forrester »

Dawidek pisze:Brooke jest naiwna, myśląc, że Stephanie rzuci się jej w ramiona. ::plask wczolo: Zamiast zabiegać o jej względy, powinna szykować się do ślubu.
Oczywiście, że jest naiwna, bo Stephanie jeszcze nie postradała zmysłów i nie ma na szczęście zamiaru godzić się z Logan. Nigdy :wink:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester pisze:
Dawidek pisze:Brooke jest naiwna, myśląc, że Stephanie rzuci się jej w ramiona. ::plask wczolo: Zamiast zabiegać o jej względy, powinna szykować się do ślubu.
Oczywiście, że jest naiwna, bo Stephanie jeszcze nie postradała zmysłów i nie ma na szczęście zamiaru godzić się z Logan. Nigdy :wink:
Jeszcze zobaczymy co zrobi ::chytry:: A co by było w tym tak złego? Brooke nigdy nie miała i nie ma złych zamiarów, to Stephanie wyrządziła jej rodzinie więcej krzywd.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Alexander, proszę bardzo.
Forrester, Stephanie jest nieugięta, to fakt. Ale moim zdaniem powinna juz zakończyć ten konflikt. A, że nienawidzi Brooke, to kwestia tego, że ta dziewczyna nie chce jej sie podporządkować i nie daje sobą rządzić, jak to Stephanie by chciała.
Forrester

Dawidek pisze:Forrester, Stephanie jest nieugięta, to fakt. Ale moim zdaniem powinna juz zakończyć ten konflikt. A, że nienawidzi Brooke, to kwestia tego, że ta dziewczyna nie chce jej sie podporządkować i nie daje sobą rządzić, jak to Stephanie by chciała.
Nieprawda, przyznasz przecież, że nie jest na porządku dziennym sytuacja aby jedna kobieta niszczyła rodzinę drugiej zabierając jej najpierw męża, a później romansując z kolejnymi mężczyznami z tej samej rodziny (w tym przypadku synami Królowej). Stephanie gdyby pogodziła się z Brooke zrobiłaby naprawdę duży błąd. Nie ma wpływu już niestety na ślub Brooke i Thorne, ale nawet gdyby się na to zgodziła, to nie oznaczałoby to, że pogodziła się z Logan. Niechęć zawsze będzie silniejsza.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Brooke nigdy nie będzie reprezentowała zasad moralnych,którym hołduje Stephanie. Stąd te ciągłe iskry na linii tych obu pań. Stephanie,jak dla mnie,nie powinna burzyć szczęścia syna,równocześnie nie okazując jakiejkolwiek aprobaty dla jego związku z Brooke,pozostając oziębłą do tej kwestii i zdystansowaną. Takie jest moje stanowisko. Nie ulega też wątpliwości,że Logan przeżyje w razie braku błogosławieństwa ze strony Królowej,tak więc - nie dostrzegam większego dylematu. :D
If you can't beat them, join them...
Forrester

Thorne pisze:Brooke nigdy nie będzie reprezentowała zasad moralnych,którym hołduje Stephanie. Stąd te ciągłe iskry na linii tych obu pań. Stephanie,jak dla mnie,nie powinna burzyć szczęścia syna,równocześnie nie okazując jakiejkolwiek aprobaty dla jego związku z Brooke,pozostając oziębłą do tej kwestii i zdystansowaną. Takie jest moje stanowisko. Nie ulega też wątpliwości,że Logan przeżyje w razie braku błogosławieństwa ze strony Królowej,tak więc - nie dostrzegam większego dylematu. :D
Racja, bo Brooke ma w sumie gdzieś zdanie Stephanie, ona nie ma za grosz moralności, jak sobie postanowi być z Thornem to tak zrobi, a inni niech cierpią. Stephanie powinna odizolować się od tego "związku".
Awatar użytkownika
Thorne

Brooke obecnie nikogo nie krzywdzi,wiąząc się na powrót z Thorne'em (jej dzieci zaakceptowały ten związek,co jest najważniejsze). Teraz już tylko pozostaje kwestia moralna-trzeci mężczyzna z tej samej rodziny (?!) no i oczywiście nie wolno pominąć wzorców przekazywanych córce,Bridget. :roll:
Forrester

Thorne pisze:Brooke obecnie nikogo nie krzywdzi,wiąząc się na powrót z Thorne'em (jej dzieci zaakceptowały ten związek,co jest najważniejsze). Teraz już tylko pozostaje kwestia moralna-trzeci mężczyzna z tej samej rodziny (?!) no i oczywiście nie wolno pominąć wzorców przekazywanych córce,Bridget. :roll:
Dzieci zaakceptowały ten związek, owszem, ale nie pieją z zachwytu. Nie chcą stać matce na drodze do jej "szczęścia". Moralność jednak jest u Brooke wciąż na bardzo niskim poziomie, zrealizowała to co chciała - zaliczyła wszystkich Forresterów i to jest najważniejsze. Ostatnio Brooke mówiła do Thorna, że nadchodzący ślub będzie jej ostatnim w życiu. Bardzo jestem tego ciekaw :zeby:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Stephanie też nie jest autorytetem moralnym ma wiele intryg na koncie, Brooke chce akceptacji Stephanie m.in. dla radości Thorne'a. A z tym kradzeniem męża i synów Stephanie to przecież nie jest prawda -tak mozna sobie powiedziec ot tak z przymrużeniem oka i Stephanie to w kółko przez lata nawija, ale fakty inaczej wyglądały, Eryk i Ridge bynajmniej nie byli zmuszani siłą :lol:
Awatar użytkownika
Thorne

Nie byli zmuszani siłą... ::loll:: ::loll:: ale wabieni do czary amoralności...Trzej mężczyźni z jednej rodziny i seks z nimi-obrzydliwe.
Zablokowany