Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Forrester

Post autor: Forrester »

Thorne pisze:Nie byli zmuszani siłą... ::loll:: ::loll:: ale wabieni do czary amoralności...Trzej mężczyźni z jednej rodziny i seks z nimi-obrzydliwe.
Prowokacje w windzie, sypialnia Brooke zrobiona aby uwieść Ridga, prowokowanie do seksu nie tylko Ridga, ale nawet Thorna :zeby: Erica nie prowokowała aż tak bardzo, ale spała z nim też. To wszystko nic, po prostu zawsze cierpią na tym dzieci, które wiele lat żyły w niepewności kto jest ich ojcem - czy Ridge czy Eric, a może ktoś inny jeszcze? :zeby:
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Brooke chcę pogodzenia ze Stephani ze względów rodzinnych , aby Throne lepiej się poczuł w czasie ceremoni ślubnej . Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć ,że Logan chcę prawdziwego pojednania z kobietą ,która rozwalała jej wszystkie małżeństwa , która doprowadziła do rozpadu całej rodziny Loganów , kótra ją cały czas upokarzała .
Brooke może i nie jest idealna ,no ale w porównaniu z Stephani ma jakieś zasady . Dla Cesarzowej ważna jest tylko pozycja , siła i pieniądze . Ona jak sobie coś postanowi to tak ma być i nie patrzy na innych . No ale cóż to urok naszej Cesarzowej .
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

To są tylko fakty. Nic dodać,nic ująć? A może jednak? :mrgreen: Już nie piszę dalej,bo zaczynam offtopować. :mrgreen:

[ Dodano: 2007-03-12, 22:52 ]
Robi pisze:Brooke chcę pogodzenia ze Stephani ze względów rodzinnych , aby Throne lepiej się poczuł w czasie ceremoni ślubnej . Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć ,że Logan chcę prawdziwego pojednania z kobietą ,która rozwalała jej wszystkie małżeństwa , która doprowadziła do rozpadu całej rodziny Loganów , kótra ją cały czas upokarzała .
Brooke może i nie jest idealna ,no ale w porównaniu z Stephani ma jakieś zasady . Dla Cesarzowej ważna jest tylko pozycja , siła i pieniądze . Ona jak sobie coś postanowi to tak ma być i nie patrzy na innych . No ale cóż to urok naszej Cesarzowej .
Subtelnie Ci powiem (przez wzgląd na saunę na czacie :mrgreen: ),że niewłaściwie rozumujesz. Stephanie zawsze akcentowała takie wartości jak rodzina,miłość rodzinna,wsparcie,lojalność,powściągliwość. Prawdą jest,że ma na swym koncie niejedną intrygę,ale zawsze podejmowała takie 'niecnotliwe' działania dla dobra swych bliskich. To jest właśnie konglomerat wartości Stephanie.
If you can't beat them, join them...
Forrester

Robi pisze:Brooke chcę pogodzenia ze Stephani ze względów rodzinnych , aby Throne lepiej się poczuł w czasie ceremoni ślubnej . Bo jakoś nie chcę mi się wierzyć ,że Logan chcę prawdziwego pojednania z kobietą ,która rozwalała jej wszystkie małżeństwa , która doprowadziła do rozpadu całej rodziny Loganów , kótra ją cały czas upokarzała .
Stephanie nie rozbiła żadnego małżeństwa Brooke, to Brooke odebrała jej Erica i później omamiła jej dwóch synów. Nie przeinaczajmy faktów naprawdę :wink: Zgoda co do małżeństwa Loganów, to była intryga Królowej, ale to jej Brooke wyrządziła przez lata mnóstwo krzywd, nie odwrotnie.

Dla Cesarzowej liczy się też rodzina i zawsze ją wspiera, ona jest dla niej najważniejsza. Dla Brooke rodzina nie zawsze stoi na pierwszej pozycji (gdy dzieją się ważne rzeczy w życiu jej dzieci, Brooke jest po prostu nieobecna). Dla Stephanie nigdy seks nie był najważniejszy, tak jak to jest w przypadku Logan.

Kto jest zawsze przy Ricku, gdy ten ma problemy? Eric i STEPHANIE. Brooke dowiaduje sie o sytuacji od osób trzecich w kilka dni po fakcie. Zwykle gdy jej dzieci maja problemy, Brooke zabawia się z Thornem albo jest zupełnie gdzie indziej. Smutne to, ale taka prawda.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To że Brooke jest tak seksowną postacią sprawia że zbyt dużo jej się przypisuje, to przecież nie jest prawda co ciągle jej przeciwnicy(lub uprzedzeni :roll: ) chcą wmówić z tym seksem. Mniejsza o całą historię, którą pamiętamy (przynajmniej ja jesli chodzi o sprawy Brooke-Stephanie) teraz w tych odcinkach Stephanie mogłaby chociaż przestać być taka opryskliwa i samolubna, powinna leczyć się z tego ingerowania w życie innych.

[ Dodano: 2007-03-12, 23:09 ]
To nie jest prawda że Brooke nic nie wie o dzieciach, każda postać jest chwilami o czymś niedoinformowana. Brooke na pewno w tym nie prowadzi, poza tym jej dzieci nie są już małe.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Forrester pisze:
Stephanie nie rozbiła żadnego małżeństwa Brooke, to Brooke odebrała jej Erica i później omamiła jej dwóch synów. Nie przeinaczajmy faktów naprawdę :wink:
Stephani nigdy nie wtrącała się w życie Brooke i jej związków :?: Odpowiedź jest prosta , więc uznam Twoją wypowiedź za żart . :wink:
Forrester pisze: Zgoda co do małżeństwa Loganów, to była intryga Królowej, ale to jej Brooke wyrządziła przez lata mnóstwo krzywd, nie odwrotnie.
Loganowie i wiele innych jest przypadków gdzie Stephani wtrącała swojego nochala. I to od samego początku Brooke jest ofiarą Stephani . Nawet teraz jest traktowana z góry przez Cesarzową .
Forrester pisze: Dla Cesarzowej liczy się też rodzina i zawsze ją wspiera, ona jest dla niej najważniejsza. Dla Brooke rodzina nie zawsze stoi na pierwszej pozycji (gdy dzieją się ważne rzeczy w życiu jej dzieci, Brooke jest po prostu nieobecna). Dla Stephanie nigdy seks nie był najważniejszy, tak jak to jest w przypadku Logan.
Wyrzeczenie się Throne to też dbałość o rodzine :?: Już nie wspomne o Felicji i Kristen o których już zapomniała .
Czy sex dla Logan jest najważniejszy :?: Kto uważnie ogląda serial ten wie ,że nie . Nawet dzisiaj było to można zauważyć w rozmowie z Thornem . Oczywiście ,że Brooke kocha sex ,ale chyba nie ma w tym nic złego . Każdy zdrowy człowiek lubi sex , a wręcz go potrzebuje .
Dla Stephani nie jest ważny sex ,ale tego to już chyba nie muszę tłumaczyć ::loll::

Mam nadzieje ,że Stephani w następnym odcinku wykaże więcej rozsądku niż dzisiaj .
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Teraz kobiety powinny się zjednoczyć przeciwko Taylor. Jak ona może przyjąć tego bubka po dniu rozłąki po tym co zrobił. Beznadziejna baba ::plask wczolo: Warci są siebie nawzajem ::kwasny:: A Stephanie to okropna hipokrytka i jak zwykle się wywyższa... Oczywiście to Brooke jest tą złą, że próbuje zaprowadzić pokój w rodzinie :roll: ::jezyk::
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:To nie jest prawda że Brooke nic nie wie o dzieciach, każda postać jest chwilami o czymś niedoinformowana. Brooke na pewno w tym nie prowadzi, poza tym jej dzieci nie są już małe.
Niestety nie czasami, ale bardzo często tak się dzieje. Już od początku ciężko jej szło z wychowywaniem dzieci, nie było jej gdy na małego Ricka spadł regał z ksiażkami (swoją drogą jak dawno to już było), potem zamieszanie z ojcostwem zarówno Ricka jak i Bridget, obydwoje dzieci od młodości sa zupełnie zdezorientowane, potem Rick (którego brutalnego pokoju Brooke nie widziała chyba wieki, czyżby był zamykany na klucz?) strzela do Granta, Bridget ucieka z domu, Rick żeni się w wieku 18 lat i ma dziecko ze starszą od siebie dziewczyną... Nie twierdzę, że Eric jest idealnym ojcem, ale przynajmniej na niego Bridget i Rick moga zawsze liczyć bardziej. Przecież Eric aktywnie działał w sprawie Deacona, a Brooke go jeszcze na oczy nie widziała! Zbyt często Rick musi szukać wsparcia u Stephanie zamiast u własnej matki. Co gorsza, gdy Stephanie pomagała Rickowi (choć nie musiała tego robić), to Brooke jeszcze obgadywała ją przy Ricku. Po prostu żenada. Doskonale pamiętasz te wymienione przeze mnie sytuacje Adexie, to są fakty. Takie dzieciństwo miały dzieci Brooke. Należy im tylko współczuć.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

A Thorne -syn Stephanie strzelał nawet do brata :lol: o córkach Stephanie zapomniała chyba, albo same uciekły od niej - z Felicia zawsze miała spory. Angela jej nawet umarła a ona przez lata o tym nie miała pojęcia, więc daj spokój z takimi śmiesznymi zarzutami jak regał :lol: Chyba źle pojmujesz postępowanie Stephanie to nie troska to obsesja kierowania życiem innych. Zgadzam sie z wiwi i Robim w ich poprzednich wypowiedziach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:A Thorne -syn Stephanie strzelał nawet do brata :lol: o córkach Stephanie zapomniała chyba, albo same uciekły od niej - z Felicia zawsze miała spory. Angela jej nawet umarła a ona przez lata o tym nie miała pojęcia, więc daj spokój z takimi śmiesznymi zarzutami jak regał :lol: Chyba źle pojmujesz postępowanie Stephanie to nie troska to obsesja kierowania życiem innych. Zgadzam sie z wiwi i Robim w ich poprzednich wypowiedziach.
Wiedziałem, że się wywiniesz od odpowiedzi i odwrócisz kota ogonem. Trudno Ci zresztą odeprzeć żelazne fakty, które przedstawiłem, bo nie ma jak. Przyznaję, że regał jest nieco z przymrużeniem oka,ale reszta już nie jest, to wszystko prawda. Stephanie troszczy się nawet o Ricka, o którego wcale nie musi, ale rodzina jest dla niej najważniejsza. Nie twierdzę, że zawsze udawało się Królowej opanować sytuację w rodzinie, ale jej dzieci nie są jednak aż tak spaczone jak dzieci Brooke.

A myślisz,że kto wychował tak Ricka, żeby uprawiać jak napaleniec seks w wieku 17 lat w Big Bear? Bardzo był uświadomiony, nauczył się od mamusi, że seks to świetna zabawa, a o konsekwencje martwić się nie należy ::loll::
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ciągłe pretensje Ricka-nowy mężczyzna w życiu Brooke,Grant. Rick nie mógł go zaakceptować. Brooke jednak nie przejmowała się tym zbytnio,próbując ułatwić swym dzieciom,zwłaszcza synowi adaptację do nowych okoliczności. Ridge-Brooke wiedząc,że jej potencjalne małżeństwo z Ridge'em wisi na włosku,do niego dopuściła. Ukrywana prawda o dziecku Taylor i Ridge'a-Thomas'ie ciążyła jej na sercu,mimo to wyszła za mąż za Forrestera,wprowadziła go na powrót do życia swych dzieci,radując tym wielce Bridget i jednocześnie podpisując wyrok na swej córce skazujący ją na wiele dni smutku i cierpienia,bowiem Brooke musiała wiedzieć,że wcześniej,czy później nastąpi eksplozja bomby prawdy,co w konsekwencji zburzy nowy związek małżeński i 'wyrzuci' Ridge'a z życia nastolatki,co odciśnie piętno na jej psychice-koło się zamyka. Kolejna huśtawka emocjonalna,którą sprawiła dzieciom Brooke...hmm,co jeszcze można dodać? Nie muszę chyba przypominać,że poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji Bridget zachwiało się z chwilą,gdy dowiedziała się o płomiennym romansie swej matki z Thorne'em...aaaa,a sam rozwód Brooke z Eric'iem? Wprawdzie Bridget była wtedy nieświadoma,bo malutka,ale Rick mógł już kojarzyć fakty...Cudna matka. :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Forrester od jakich odpowiedzi sie wykręciłem? Nawet nie wiem ::kwasny:: Stephanie niby lepiej wychowała Ridge'a? Halo! a aborcja Morgan i jego opinia playboya ::loll:: ::plask wczolo: Dajmy spokój na dziś z ta przeszłością bo temat jest o obecnych odcinkach!
Forrester

Adex-fan Brooke pisze:Forrester od jakich odpowiedzi sie wykręciłem? Nawet nie wiem ::kwasny:: Stephanie niby lepiej wychowała Ridge'a? Halo! a aborcja Morgan i jego opinia playboya ::loll:: ::plask wczolo: Dajmy spokój na dziś z ta przeszłością bo temat jest o obecnych odcinkach!
Olałeś to co napisałem o dzieciach Brooke (pewnie uważasz,że te fakty to nieprawda?) i zacząłeś pisać o dzieciach Stephanie. Kristen i Felicia wyjechały i żyją własnym życiem, nie masz żadnej pewności przez kogo wyjechały i czy są skłócone z matką :wink:
Awatar użytkownika
Robi

Ta , próbówki Brooke pozamieniała , to Brooke była pistoletem , to Brooke wywaliła i przez nią uciekła Bridget , to Brooke kazała się żenić Ricowi, to Brooke spowodowała tsunami , to Brooke wywołała II wojne światową , to Brooke była Stalinem ... i co jeszcze ::loll:: Jeżeli mówicie o faktach to wgłebiajcie się w nie , a nie tylko pokazujecie fakty które są urywkami wydarzeń .

I z tym ukrywaniem prawdy o dziecku Taylor też to jest wina Brooke ::plask wczolo: No ludzię albo oglądaliście urywki albo specjalnie wypisujecie te bzdury aby ktoś w nie uwierzył . Przecież to Taylor błagała i prosiła Brooke aby nic nie mówiła , ten cały pomysł to była wina Taylor , a nie Logan , no ale jeżeli ktoś sobie wmówił ,że białe jest czarne to ja tego nie zmienie - przykro mi .

Adex ma rację ,że każdy ma chwile słabości i nie zawsze wie o wszystkim . Ale teraz Logan wie o wszystkim i o Bridget i o Ricku .

A wracając do dzisiejszych odcinków Clarke dobrze powiedział Morgan aby ta wyjechała z Los Angeles . Forresterowie raczej nie będą zachwyceni tym ,że osoba która wywróciła ich życie do góry nogami będzie żyła i pracowała prawie obok nich .
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robousiu kochany, Taylor nie chciała powiedzieć prawdy o Thomasie właśnie przez Logan po tym jak zobaczyła ją w łóżku z Ridgem!!
Logan zawsze się pchała między wódkę a zakąskę. ::kwasny::

Ale czy to nie temat o nowych odcinkach? Mamy temat o przeszłości. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Zablokowany