Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

Stefa to jednak trochę człowiek.Lecz pomimo jej królewskiego przemówienia,które wygłosiła do Brooke,ja nadal jej nie wierzę.
Taylor zachowała się dziś naprawdę bardzo dobrze przekonując Ridżunia :D Plus dla niej,chociaż...jej też nie ufam ::cojest::
Jak dla mnie obecność Kimberly na ślubie jest chyba nie do końca stosowna...ale cóż :roll:
Bridget nawet dziś ładnie wyglądała.Nie podobał mi się jedynie kolor jej sukienki.
Taylor ślicznie w tej fryzurce ale nie zwróciłam uwagi w co się ubrała.Za to Amber wyglądała beznadziejnie,a szkoda :(
Bliźniaczki są bardzo słodziutkie :D
Ale najważniejsze,że Brooke jest nareszcie szczęśliwa i uśmiechnięta :serce: Wyglądała oczywiście cudownie :serce:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

justyna18 pisze:Ale ja sie dziwie dlaczego Amber sobie nie zrobiła innej fryzury na tak ważną okazje. ::kwasny:: Wyglądała ochybnie z tymi prostymi włosami! ::kwasny::
Ja się cieszę że Amber chodzi w prostych włosach, w takich wygląda najlepiej. ::ok::

Stephanie chyba ktoś zrobił transplantację mózgu. ::loll:: Normalnie co za szok kiedy pojawiła się w drzwiach sypialni Brooke. Ale cieszę się że obie panie pogodziły się (jeżeli można to nazwać pogodzeniem, przynajmniej Cesarzowa nie będzie już przy każdej okazji wytykać Brooke). Jak weszła z Logan przed "ołtarz" to normalnie możnaby zrobić super galerię! Amber strzeliła taką miną że... Kimberly to myślałem że zemdleje (nie wiem, takie miałem wrażenie) a Beth wyszły oczy i szczena wypadła z zawiasów. ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Bartek pisze:Nie martw się! Jutro nie ma MNS!
A dlaczego?
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ridge był dziś absolutnie gwiazdą odcinka!! :zeby:
Jak on wszedł to oczywiście wszyscy się obrócili, bo kogo tam obchodzi Thorne i Brooke, jak tu jest On! :serce: :serce: :serce:
Pal sześć ślub, ale Ridge! :mrgreen:

Taylor :serce: :serce: :serce: Dzisiaj wyglądała absolutnie bosko!
To wejście Stephanie obok Brooke to kurde jak w jakimś thrillerze :P
Nie wiem co prawda co na ślubie swojej największej rywalki i Kimzwańczej morderczyni Macy z facetem w którym sie kocha robiła Kimberly Fairchild. ::ysz:: ::krzyw:: ::ysz::
Felicia i Kristen muszą być na prawde bardzo zajęte, skoro nie przyjadą na ślub brata ::plask wczolo: Z eks-macochą ::jezyk:: ::rad::
Ten chłopczyk co szedł to Thomas?

Wow, Boldfanko jaki wykład :P Też niedawno sie dowiedziałem, że Eric rozstał się ze Steph przez Beth i tez bylem zdziwiony tymi bzdurami :zmiesz::
Ostatnio zmieniony 2007-03-15, 17:30 przez SallyFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Mylisz się, jutro jest MNS.
Ostatnio zmieniony 2007-03-15, 17:45 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Abec

Post autor: Abec »

Jutro Małysz rozpoczyna się o 17.15, nie będzie "Drugiej Strony Medalu" i "Sąsiadów". Oba odcinki MnS o dziesięć minut wcześniej, Teleexpress o 16.50.

Cosmo, nie sądziesz, że krzyczenie o bzdurze to w tym wypadku przesada :?: ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2007-03-15, 17:37 przez Abec, łącznie zmieniany 1 raz.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Jednak jest MnS a potem są skoki. :cry:
Awatar użytkownika
Cosmo

Abec pisze: Cosmo, nie sądziesz, że krzyczenie o bzdurze to w tym wypadku przesada :?: ::chytry::
Wybaczcie, nie chciałem żeby moja wypowiedź tak została przyjęta. Zaraz poprawię to żeby nikomu więcej nie podpaść. :wink:

[ Dodano: 2007-03-15, 17:47 ]
Tak na marginesie: Ten pastor przypomina mi Adama.
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Te odcinki były super :: bow :: :zeby:
Ceremonia ślubna po prostu cudwna! To najpiękniejszy ślub jaki dotychczas w MNS widziałam ::ok:: :mrgreen: Brooke wyglądała bardzo ładnie, choc spodziewałam się jeszcze piękniejszej sukienki i ogolnie jakos inaczej sobie ja wyobrazalam ::jezyk:: :wink:
Bardzo podobała mi się też Amber, jej sukienka była prześliczna :serce:
Kimberly już w ogóle była cudowna i wyglądała cudownie :serce: :serce: :serce: Podobała mi się jej rozmowa z Rickiem :wink: Taka sympatyczna, przyjacielska :wink:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

SallyFanie, trafne spostrzeżenie. Mi też ten ślub wydał się wyjątkowy również z tego powodu, że w nik najważniejśi byli nie Para Młoda, ale brat i matka pana młodego!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dzisiejsze docinki cudowne, ślub wspniały, wszytsko piękne ::ok:: ]]
A Brooke wygląda prześlicznie, jak Anioł :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

paulincia pisze:A Brooke wygląda prześlicznie, jak Anioł :D
Mało powiedziane, wyglądała jak Archanioł :!: :serce:
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Odcinki były dzisiaj bardzo fajne. :serce:
Plus dla Rigde'a za to, że przyszedł na ślub. ::ok::
Taylor znów powtóciła do moich łask. :wink:

Wszyscy dzisiaj wyglądali pięknie. :serce: Nawet Bridget. :wink:
Czyżby szykowało nam się Eric&Beth? ::chytry::
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Odcinki były dzis naprawde bardzo wrzuszające i piękne :D :serce:
Stefa ma u mnie pluuuusa...przełamała się i tym samym pokazała, że zależy jej na rodzinie :D
I chyba zmienili aktorki grające bliźniaczki?? ::chytry:: Chyba że rozprostowali im włosy,ale wydaje mi się, że wyglądały na starsze... ::chytry:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja też właśnie zauważyłam, że zmienili bliźniaczki...Ale troche głupio to robią...najpier miały jaśniutkie kręcone włosy, teraz nagle ciemne i proste :roll:
Zablokowany