Bieżące odcinki cz. 1
- Adex-fan Brooke
Zależy na które posty patrzeć, holistycznie patrząc może faktycznie to w dziale spoilerowym było więcej takich tekstów. A jak już jesteśmy przy tym to oczywiście że scenarzyści głupio wymyślili ten wątek Morgan, wydaje mi się że na początku nie mieli w planach zrobić z Morgan takiej psychopatki co próbuje zabić Clarke'a. Koniecznie oglądajcie jutro! Zapowiada się ciekawa scena Morgan vs Taylor 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
[quote="Adex-fan Brooke"]
Brooke jako jedyna być może rozumie stratę dziecka Morgan skoro dwa razy poroniła, natomiast zachowanie Taylor było trochę przesadzone, rozumiem że mogłaby poprosić Ridge'a aby doprowadził do braku pracy z Morgan, ale tak bez serca zacząc wrzeszczeć na kobietę, która mimo iż intrygantka poniosła taką tragedię?
Tą tragedię Morgan poniosła tylko i wyłącznie z własnej winy. Gdyby nie miała tyle tupetu i beszczelności żeby przychodzić do Taylor po tym co się stało, to by nic się jej nie stało, a tak sama sobie zgotowała to nieszczęście.
Jak by wyszła tak jak ją Taylor prosiła to by nic się nie stało, więc ja się nie dziwie Taylor, że jeszcze na nią nawrzeszczała, Morgan na to sobie solidnie zapracowała. Dosięgła ją sprawiedliwość i tyle 
Brooke jako jedyna być może rozumie stratę dziecka Morgan skoro dwa razy poroniła, natomiast zachowanie Taylor było trochę przesadzone, rozumiem że mogłaby poprosić Ridge'a aby doprowadził do braku pracy z Morgan, ale tak bez serca zacząc wrzeszczeć na kobietę, która mimo iż intrygantka poniosła taką tragedię?
Tą tragedię Morgan poniosła tylko i wyłącznie z własnej winy. Gdyby nie miała tyle tupetu i beszczelności żeby przychodzić do Taylor po tym co się stało, to by nic się jej nie stało, a tak sama sobie zgotowała to nieszczęście.
annnia pisze:No właśnie! I w ogóle to Morgan pierwsza zaczęła szarpaninę...Adex-fan Brooke pisze: Brooke jako jedyna być może rozumie stratę dziecka Morgan skoro dwa razy poroniła, natomiast zachowanie Taylor było trochę przesadzone, rozumiem że mogłaby poprosić Ridge'a aby doprowadził do braku pracy z Morgan, ale tak bez serca zacząc wrzeszczeć na kobietę, która mimo iż intrygantka poniosła taką tragedię?
Tą tragedię Morgan poniosła tylko i wyłącznie z własnej winy. Gdyby nie miała tyle tupetu i beszczelności żeby przychodzić do Taylor po tym co się stało, to by nic się jej nie stało, a tak sama sobie zgotowała to nieszczęście.Jak by wyszła tak jak ją Taylor prosiła to by nic się nie stało, więc ja się nie dziwie Taylor, że jeszcze na nią nawrzeszczała, Morgan na to sobie solidnie zapracowała. Dosięgła ją sprawiedliwość i tyle
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Popieram, niby dla Brooke najważniejsza jest rodzina, a już dzień po pojednaniu z wszystkimi znowu podejmuje decyzje które doprowadzą do kłótniMarisa pisze:Ale mnie dzisiaj Brooke wkurzyła! Jeszcze 2 odcinki temu trąbiła, że rodzina jest najważniejsza, że chce, żeby była szczęśliwa, a dzisiaj pokazała, że ważniejsze są interesy![]()
Mam nadzieje, że Taylor pokaże Morgan gdzie jej miejsce
- Adex-fan Brooke
Brooke powiedziała że zajmie się sprawą Morgan, więc może jeszcze coś zrobi
podoba mi się że okazała jej serce.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To fakt okazała Morgan serce i była dla niej bardzo wyrozumiała, ale tym samym utrudnia i uprzyksza życie Taylor i Ridgowi.Adex-fan Brooke pisze:Brooke powiedziała że zajmie się sprawą Morgan, więc może jeszcze coś zrobi![]()
podoba mi się że okazała jej serce.
- Adex-fan Brooke
No ale czy poważny szef może tak byle jak traktować swojego dobrego pracownika? Spokojnie
może Brooke jeszcze ją zwolni kiedy uzna że tak będzie lepiej a może jakiś kompromis.
annia, Thorne dopiero w tym odcinku dowiedział się po całej histoorii. Podobnie i Brooke - nie jest za dobrze poinformowana. Nie zna całości, a Morgan zprojektowała kolekcję i umożliwi wyjazd nie tylko Brooke, ale i Taylor i Ridgowi. Obiecała, że zjamie się Morgan. To chyba dobrze, że nie potępia kogoś w 5 minut. Nie zapominaj, że my przez miesiące śledzliśmy intygi panny DeWitt, nie wiemy co wie pani Logan - Forrester.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
PS.Prawde mówiąc to Brooke raczej nigdy nic niewie...Adex-fan Brooke pisze:No ale czy poważny szef może tak byle jak traktować swojego dobrego pracownika? Spokojniemoże Brooke jeszcze ją zwolni kiedy uzna że tak będzie lepiej a może jakiś kompromis.
Ostatnio zmieniony 2007-03-19, 16:37 przez Misia, łącznie zmieniany 1 raz.
Team Hunter:)A jak!
-
GL Forever
Przecież bliźniaczki są młodsze od Erica jr a są od niego dużo większe
Dziwne...Cała Moda!
Dziwi mnie również fakt,że Amber uwierzyła Deaconowi
Myślała,że zadowoli się on pocałunkiem?Naiwna jest ale i tak ją lubie
i mam nadzieje,że to się wszystko dobrze zakończy.Niewiem czy Morgan myśli,że Tay bedzie dalej się z nią przyjaźnić i będzie dla niej miła?Po prostu chora kobieta...
Dziwi mnie również fakt,że Amber uwierzyła Deaconowi
Team Hunter:)A jak!
Morgan staje się nieobliczalna. Boję się że może komuś zaszkodzić. Clarke'a już omal nie zabiła.
Fajna była scena jak pogryzła kartkę i wypluła na twarz Taylor.
Amber widać uwierzyła Deaconowi, w końcu chciała odzyskac dziecko.
Ciekawy jestem czy powie o tym Rickowi...
Tak na marginesie: Rick chce zdemolowac bar! A to dopiero!...
Carmen, co ty chcesz robić.
Zostaw Małego Erica!
Amber widać uwierzyła Deaconowi, w końcu chciała odzyskac dziecko.
Carmen, co ty chcesz robić.
-
GL Forever