Klan
On czasem się pokazuje na postoju
, a ona chyba znikneła. A Sylwia to przecie qmpela jej siostry z więzienia, przypomnę tylko 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
No właśnie tak mi się wydawało, że to ta sama co ją nachodziła po wyjściu z więzienia, pożyczała kasę itpAbec pisze:On czasem się pokazuje na postoju, a ona chyba znikneła. A Sylwia to przecie qmpela jej siostry z więzienia, przypomnę tylko
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Nawet gorzej, chciała się wprosić na współlokatorkę 
To ja twojej siostruni swoje szlugi oddawałam, a ty paniusiu tera mi kąta skompisz

To ja twojej siostruni swoje szlugi oddawałam, a ty paniusiu tera mi kąta skompisz
Co do spoilerów: trochę to bezsensu, że Karolina zajdzie w ciążę( do tego specjalnie zaplanowaną) a następnie poroni. Jeżeli scenarzyści zdecydowali się już na coś takiego, to powinni doprowadzić to do końca, jakby te dziecko przyszło na świat dopiero by się działo...
Ale mam przynajmniej nadzieję, że gdy Beatka się o tym dowie, wtedy będzie się działo..
Jest także szykowany ślub Cioci Stasi i Jeremiaszka. Mam nadzieję, że przynajmniej fragment nam zaserwują.....
Co do dzisiejszego odcinka: Moni jest boska
Te jej miny przy Gabrieli
, albo Stiepanie
A właśnie, przecież Gabriela kiedyś kręciła ze Stiepanem, więc Moni chyba specjalnie go zaprosiła na jutro, kiedy będzie też Roman...
Stara miłość nie rdzewieje
Strasznie denerwuje mnie Natalia, od pewnego czasu stała się taka zarozumiała
Natomiast wątek z Surmaczową i tymi ciężarnymi zaczyna mi się coraz bardziej podobać...
I jeszcze Krystyna i ta jej afera z SB...jaki ten Klan jest na czasie
Jest także szykowany ślub Cioci Stasi i Jeremiaszka. Mam nadzieję, że przynajmniej fragment nam zaserwują.....
Co do dzisiejszego odcinka: Moni jest boska
Strasznie denerwuje mnie Natalia, od pewnego czasu stała się taka zarozumiała
Natomiast wątek z Surmaczową i tymi ciężarnymi zaczyna mi się coraz bardziej podobać...
I jeszcze Krystyna i ta jej afera z SB...jaki ten Klan jest na czasie
Szogunko, tak ja jestem głupiSzogunka pisze:Damians, albo jesteś wredny albo sorki za wyrażenie - głupi. Specjalnie spoilery o klanowej deWitt w cieniu piszemy, a Ty po prostu informujesz nawet tych, którzy niekoniecznie chcą znać przyszłość serialową
U mnie nie widać żadnych cieniów, dlatego zaznaczyłem, że to są spoilery, pogrubioną czcionką, a kiedy je skończyłem zrobiłem duży odstęp
A poza tym jeżeli chodzi o Klan, to tu raczej nie ma niespoilerowców....
Ale ja jestem głupi, więc pewnie się mylę.....
To może powinnaś nosić okulary? Pomiędzy czwartym wersem( ostatnim spoilerowym) a piątym( już nie spoilerowym) zrobiłem duży odstępSzogunka pisze:Odstępu nie widać. A wydaje mi się, że niezależnie od przeglądarki (ja teraz piszę w Moziili) masz opcję [shadow=black]cienia. [/shadow]. Nawet jeśli go po wysłaniu nie widać.
Owszem, mam opcję cienia, ale nie widzę sensu używania go, skoro ja i tak go nie widzę, i nie wiem, czy cień jest, czy nie. Dlatego wyraźnie pogrubiłem czcionkę, więc osoba, która nie chciała czytać spoilerów, mogła sobie przeczytać nagłówek( pogrubiony) " co do spoilerów" i dalej nie czytać mojego posta.
Więc widzę Szokungo, że szukasz dziury w całym, a ja do tego jestem głupi
Ja też nie widzę cieniów.
Wątek Anny i Sylwii bardzo mi się podoba, jest taki z życiem!
Micho i Kinga - jej to nigdy nie lubiłam, ale Micha nawet lubię.
Natalia to taka mymła, bez komentarza. Jowita może jest trochę zarozumiała, ale to jest spowodowane tym, że wie czego chcę, zresztą Michał czy Natalia nie są dla niej kimś specjalnie bliskim więc nie ma obowiązku się do nich przymilać.
Wątek Krystyny i Pawła bardzo mi się kiedyś podobał - zbuntowane córki, kategoryczny i surowy ojciec, broniąca córek Krystyna. Teraz mam wrażenie, że wątek Deptuły i w ogóle jest zrobiony na siłę.
Wątek Karolina i Jacek - ciekawy, nie mogę doczekać się kiedy się wszystko wyda.
Wątek Jerzy & Alina mnie wkurza, ale dzięki temu możemy oglądać boską ostatnio Elę.
Wczoraj wrócili po długiej przerwie do wątku Kamilka & Błażejek.
Zawsze lubiłam Gabrielę, ale ostatnio zaczęło mnie denerwować to opoanowanie.
Wątek Anny i Sylwii bardzo mi się podoba, jest taki z życiem!
Micho i Kinga - jej to nigdy nie lubiłam, ale Micha nawet lubię.
Natalia to taka mymła, bez komentarza. Jowita może jest trochę zarozumiała, ale to jest spowodowane tym, że wie czego chcę, zresztą Michał czy Natalia nie są dla niej kimś specjalnie bliskim więc nie ma obowiązku się do nich przymilać.
Wątek Krystyny i Pawła bardzo mi się kiedyś podobał - zbuntowane córki, kategoryczny i surowy ojciec, broniąca córek Krystyna. Teraz mam wrażenie, że wątek Deptuły i w ogóle jest zrobiony na siłę.
Wątek Karolina i Jacek - ciekawy, nie mogę doczekać się kiedy się wszystko wyda.
Wątek Jerzy & Alina mnie wkurza, ale dzięki temu możemy oglądać boską ostatnio Elę.
Wczoraj wrócili po długiej przerwie do wątku Kamilka & Błażejek.
Zawsze lubiłam Gabrielę, ale ostatnio zaczęło mnie denerwować to opoanowanie.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
A skąd czytelnik ma wiedzieć, że w drugim akapicie jest już część niespoilerowa?Damians pisze: To może powinnaś nosić okulary? Pomiędzy czwartym wersem( ostatnim spoilerowym) a piątym( już nie spoilerowym) zrobiłem duży odstęp![]()
Ponadto nie kłóccie się, Damians przecież nie wiedział, że osoby przed nim traktują te dane jako spoiler (no bo skąd?), więc nie można go winić.
Dokładnie Abec. Skąd niby miałem wiedzieć, że teksty o xxxxxxxxxxxxxxx to spoilery, skoro nikt tego nie napisał, a cieniów przypominam nie widzę...
A Szogunka nie musiała od razu mnie atakować i obrażać....
[ Dodano: 2007-03-20, 17:38 ]
A co do temtego postu, to osoba, która przeczytała na samym początku, że piszę informacje spoilerowe, mogła w ogóle go nie czytać...
A Szogunka nie musiała od razu mnie atakować i obrażać....
[ Dodano: 2007-03-20, 17:38 ]
A co do temtego postu, to osoba, która przeczytała na samym początku, że piszę informacje spoilerowe, mogła w ogóle go nie czytać...
Widać, że Błażejek jest na czasie
Ten pomysł z dyktafonem wyraźnie wzorowany na Renacie B.
No, może na MnS 
Tadeusz wymyślił samą prowokację. O magnetofonie pierwszy wspomniał Błażej.