Też mam taką nadzieję , właściwie wcześniej byłem pewien , że zostanie , ale teraz.... Zabaczyłem reklamę JOŚ , a tam Dominika Figurska bardzo przekonująca wypowiada się , dlaczego ma zostać , a Małgosi Ostrowskiej - Królikowskiej nawet nie ma tylko jest jej syn, ta reklama może mieć odzwierciedlenie w wynikachDamians pisze: Mi ten program bardzo się podobaMam nadzieję, że Grażynka zostanie, wysłałem na nią trzy SMS-y
![]()
Programy rozrywkowe
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Gwiazda Edyty przygasa?Kokoszka pisze:Krytyka Edyty w stronę Dody i na odwrót miała tyle samo klasy. Czyli kompletna wieś, ale w gruncie rzeczy to jest szoł biznes.B@r pisze:Po drugie- zobacz jak ludzi krytykuje Doda, a jak Edyta.![]()
Edyta ją skrytykowała, Doda miała prawo się obronić, zrobiła to dość ciętym językiem, ale to jest jej styl i myślę, że ma do niego prawo.
Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby Doda przemilczała obelgę ze strony Edzi, bo to dla niej świetna reklama przecież, dla Górniakowej zresztą też, te kobiety są bardzo chytre...niczym lisy.![]()
Obie panie są ładne, pięknie śpiewają, odniosły sukces, mają bardziej lub mniej ambitne teksty, wydaje mi się, że są na podobnym poziomie gwiazdorstwa (inteligentne kobiety zatracają swoją osobowość lub jej część tylko i wyłącznie dla kasy, ble), a co więcej blask obu pań zaczyna wygasać, ale i jedna i druga ma z pewnością wiernych fanów i każda w równym stopniu ma prawo oceniać drugą, bo to nie chodzi już o sukcesy estradowe (mniejsze czy większe), ale o zwykłą ludzką równość, która podobno panuje.
Więc nie rozumiem dlaczego Doda nie ma prawa oceniać Edyty, a Edyta ma prawo oceniać Dodę.
Może ja też nie mam prawo oceniać Edyty skoro nie miałam drugiego miejsca na Eurowizji?![]()
Wracając do rywalizacji w JOŚ:
Paaati wygra, Paaaati wygra!
BZDURA!
Muzyka Edyty jest po prostu dla elity.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Gwiazda Dody przygasa??Nigdy w życiu...Gdyby tak się działo już by jakiś skandal rozpętała...Edyta oczywiście nie posunęła by się do tek "prymitywnego" sposobu zdobycia sławy jak narobienie dookoła siebie szumu jakimś skandalem bo została w XX wieku 
Ostatnio zmieniony 2007-03-21, 19:18 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze przed snem słucham "You're love's impossible, You need too much to just survive, if you possibly wanna fly..."Kokoszka pisze:Dlatego to ja jej słucham przed snem, a nie ty!B@r pisze:Muzyka Edyty jest po prostu dla elity.
Idę spać szepcząc: Chcesz wszystko mieć na własność także głas, a budzę się wrzaszcząc: A ja wiem, że ten głas ma także duszę!
Ach, Impossible.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hehe...Jak byłem mały(4-7 lat) uwielbiałem Pocahontas i znałem tekst tej piosenki Edyty na pamięćKokoszka pisze:Dlatego to ja jej słucham przed snem, a nie ty!B@r pisze:Muzyka Edyty jest po prostu dla elity.
Idę spać szepcząc: Chcesz wszystko mieć na własność także głas, a budzę się wrzaszcząc: A ja wiem, że ten głas ma także duszę!
Ostatnio zmieniony 2007-03-21, 19:21 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Czuję Cię tak mocno przez dal, mury wielkich miast, co noc otulam się tobą, no chodź, no chodź, ukryj mnie...
A teraz mój ulubiony kawałek:
I nadzy jak drzewa, drzewa, z których liść ostatni spadł...bo fajna dżaga ze mnie jest.
Moskwa musi odpaść, musi!
A jeśli mielibyśćie wybieraćjurorów do następnej edycji to kogo byście wybrali?
A teraz mój ulubiony kawałek:
I nadzy jak drzewa, drzewa, z których liść ostatni spadł...bo fajna dżaga ze mnie jest.
Moskwa musi odpaść, musi!
A jeśli mielibyśćie wybieraćjurorów do następnej edycji to kogo byście wybrali?
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
No na pewno! Dlatego większość Polaków nie zrozumiała oryginalnej interpretacji hymnu w Korei...B@r pisze: Muzyka Edyty jest po prostu dla elity.
Chciałbym zobaczyć w jury Dode, zamiast Ruddiego. Wyobrażacie sobie te trzy babki obok siebie: Edyta, Ela i Doda
Ojej, chyba się nie zaliczam do elity.Damians pisze:No na pewno! Dlatego większość Polaków nie zrozumiała oryginalnej interpretacji hymnu w Korei...B@r pisze: Muzyka Edyty jest po prostu dla elity.![]()
Bo zrozumieć go mogła naprawdę tylko elita....
Co złego, to nie ja 
Ja też jestem z plebsu. A wnioski do prokuratury wtedy owszem - były 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi